Overgave behandeling

De Overgave behandeling is een behandeling die thuishoort in de categorie kosmische dag mogelijkheden. Kosmische dag mogelijkheden zijn behandelingen die voor iedereen nuttig zijn. Het zijn letterlijk kosmische dag ontwikkelingsmogelijkheden die het jou mogelijk maken om je verder de kosmische dag in te ontwikkelen.

De Overgave behandeling vormt een uitzondering op deze regel. Deze behandeling is een kosmische dag mogelijkheid die alleen gegeven mag worden aan mensen met heel diepe trauma's die verdrongen zijn of ondraaglijk voelen.

De Overgave behandeling is een bijzondere ondersteunende behandeling, die het mogelijk maakt om in overgave door de diepe ontwikkelingen van de behandeling(en) te gaan die jij nodig hebt om jouw specifieke problematiek en/of trauma op te lossen.

De Overgave behandeling wordt dan bij voorkeur eenmalig vóór de benodigde behandeling(en) voor jouw specifieke problematiek ontvangen.
Na ontvangst blijft de Overgave behandeling jou voortaan helpen om in overgave door diepe ontwikkelingen te gaan, dus ook als je andere behandelingen ontvangt.

Zonder de Overgave behandeling heeft vrijwel iedereen de neiging om - als de pijn van een trauma voelbaar word - deze pijn zo snel mogelijk weer te onderdrukken.

Het verdringen van pijn en de geestelijke vervormingen die in de loop van de tijd door het verdringen van deze pijn zijn ontstaan, maken het proces veel zwaarder en pijnlijker dan het verwerken van de oorspronkelijke pijn.

Het effect van de Overgave behandeling helpt je om jouw pijn niet te onderdrukken. Door de Overgave behandeling ervaar je de pijn van jouw trauma in zijn meest pure, oorspronkelijke vorm, heel dicht bij jezelf.
Het grote voordeel daarvan is dat het proces duidelijk lichter wordt.

De Overgave behandeling laat je dus bewust door de problematiek gaan, maar vanuit volkomen overgave. Daardoor kom je als het ware thuis bij jezelf. Jouw oude diepe pijn voelt dan niet meer als ondraaglijk, maar brengt je juist dichter bij jezelf.

Door de werking van de Overgave behandeling wordt het duidelijk minder zwaar (niet meer ondoenlijk zwaar) om jouw trauma's te verwerken.

De Overgave behandeling vergroot zo de kans aanzienlijk dat je de diepe processen van het verwerken van jouw trauma veel beter aan zult kunnen.

Diepe trauma's

Voorbeelden van diepe trauma’s waarbij de Overgave behandeling verlichtend kan werken, zijn onder andere: sexueel misbruik, verkrachting, mishandeling, zware ongelukken, het overlijden van een kind van jou, oorlogstrauma's en soortgelijke diepgaande traumatische ervaringen.

Spanning

De Overgave behandeling is ook bedoeld voor mensen die vrijwel altijd met veel innerlijke spanning reageren als ze door de ontwikkelingen van behandelingen gaan.

Werkt direct

De Overgave behandeling werkt direct na de ontvangst verlichtend op de processen van de specifieke behandeling(en) die je ontvangen hebt om jouw trauma(’s) te verwerken.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Natuurlijke overgave Verbinding werkt specifiek ondersteunend op de Overgave behandeling.

Ondersteunende behandelingen

De Zuil behandeling geeft je een specifieke verbinding met het Hogere, die je helpt om lichter en gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan. Je loopt daardoor ook minder snel vast in ontwikkelingen. 

De Wind behandeling zorgt ervoor dat je sneller door ontwikkelingen kunt gaan. Je hebt als het ware meewind.
Bovendien halveert de Wind behandeling de uitwerkingstijd van deze behandeling.
Je kunt dus na de ontvangst van de Wind behandeling de resultaten van deze behandeling binnen de helft van de aangegeven uitwerkingstijd verwachten.

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:
behandelingen

Geleide behandelingen
Kantelingen
Wholistische bewegingsoefeningen
Impuls oefeningen


andere oefeningen
Aquarius Labyrint consulten
en
Verbindingen

van het Wholism Project.Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.


Als er bij jou veel loskomt door de Overgave behandeling, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter.

De Zuil behandeling, de Wind behandeling en de Beginverergering behandeling zijn daarom aanraders voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Ondersteunende Impuls oefening

De Impuls darm oefening werkt ondersteunend op de Overgave behandeling.

Voor wie?

De Overgave behandeling mag alleen bij heel diepe trauma's die verdrongen worden of niet draagbaar voelen, aangevraagd worden.

De cliënt ontvangt de Overgave behandeling dan bij voorkeur vlak vóór de behandeling(en) die de problematiek zal gaan oplossen.

Ons advies is om vóór beide behandelingen ook de Herstart behandeling ontvangen te hebben.

Niveau

De Overgave behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Overgave behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Overgave behandeling

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Overgave behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten.
Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Overgave behandeling is 3 maanden.

Verkorting uitwerkingstijd
Door de ontvangst van Wind behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot anderhalve maand.

De Processor behandeling, die je na de Ego-structuur behandeling kunt ontvangen, halveert de uitwerkingstijd nogmaals, zodat je in slechts een kwart van de aangegeven uitwerkingstijd door alle processen van deze behandeling heen kunt zijn.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Bijdrage

De bijdrage voor de Overgave behandeling is € 120,-