Lyme behandeling

De Lyme behandeling lost:

  • de innerlijke achtergrond op waardoor je vatbaar bent voor de ziekte van Lyme

en

  • de ziekte van Lyme zelf, als je daar last van hebt


Volgens de gangbare inzichten wordt de ziekte van Lyme veroorzaakt door een besmetting met de Borrelia bacterie.

Een bacterie kan zich uitsluitend in je lichaam vermenigvuldigen als je voor de betreffende bacterie de juiste voedingsbodem in je lichaam hebt. De ‘juiste’ voedingsbodem ontstaat in je lichaam door jouw specifieke manier van in het leven staan, dus door hoe jij geestelijk in het leven staat.

Door het oplossen van de geestelijke achtergrond van de ziekte van Lyme, zal de voedingsbodem in jouw lichaam zodanig veranderen dat de Borrelia bacterie uit zichzelf verdwijnt. De specifieke voedingsbodem waar de Borrelia bacterie op kan leven, is dan verdwenen.

Door het verdwijnen van de Borrelia bacterie, verdwijnen ook de symptomen van de ziekte van Lyme, voorzover de ziekte nog geen structurele schade heeft veroorzaakt.

Geestelijke achtergrond van de ziekte van Lyme

Je bent pas bevattelijk voor een ziekte als je de 'juiste' geestelijke achtergrond hebt voor die ziekte. Door de ‘juiste’ geestelijke achtergrond voor een ziekte ontstaat een voedingsbodem in het lichaam waar bacteriën en/of virussen op kunnen groeien.

De ziekte van Lyme heeft als geestelijke achtergrond, dat je op een onbewust niveau niet weet waarom je hier op Aarde bent en wat je hier moet doen.
Je staat bij wijze van spreken met een opengevallen mond naar de werkelijkheid te kijken en bent niet in staat om echt verbinding met het leven te maken.

Vanuit dit gevoel dat je geen echte verbinding kunt maken met het leven, heb je (onbewust) ook geen zin in het leven. Wat is de zin van het leven, als je het niet leeft?

Je zou deze situatie kunnen vergelijken met een baan waarbij je de hele dag moet wachten en niet werkelijk iets kunt doen. Dan ga je je snel vervelen, het is niet inspirerend en er is ook geen uitdaging.
Van zulk werk krijg je snel genoeg, binnen de kortste keren heb je begrijpelijk geen zin meer in die baan.

De Lyme behandeling lost deze geestelijke achtergrond, waarbij je je een vreemde op Aarde voelt, op. Daarna kun je bij wijze van spreken pas echt beginnen met jouw leven.

Ondersteunende behandelingen

De Zuil behandeling geeft je een specifieke verbinding met het Hogere, die je helpt om lichter en gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan. Je loopt daardoor ook minder snel vast in ontwikkelingen. 

De Wind behandeling zorgt ervoor dat je sneller door ontwikkelingen kunt gaan. Je hebt als het ware meewind.
Bovendien halveert de Wind behandeling de uitwerkingstijd van deze behandeling.
Je kunt dus na de ontvangst van de Wind behandeling de resultaten van deze behandeling binnen de helft van de aangegeven uitwerkingstijd verwachten.

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:
behandelingen

Geleide behandelingen
Kantelingen
Wholistische bewegingsoefeningen
Impuls oefeningen


andere oefeningen
Aquarius Labyrint consulten
en
Verbindingen

van het Wholism Project.Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.


Als er bij jou veel loskomt door de Lyme behandeling, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter.

De Zuil behandeling, de Wind behandeling en de Beginverergering behandeling zijn daarom aanraders voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Ondersteunende Verbindingen

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Vitalisatie Verbinding en de Neutralisatie Verbindingen werken specifiek ondersteunend voor de Lyme behandeling.

Voor wie?

De Lyme behandeling is voor iedereen een zinvolle behandeling.

Ongeveer 15% van alle mensen heeft deze behandeling nodig in dit leven.
In verband met volgende levens raden we echter iedereen de Lyme behandeling aan.

Niveau

De Lyme behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Lyme behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Lyme behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten.
Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Lyme behandeling is 3 maanden.

Verkorting uitwerkingstijd
Door de ontvangst van Wind behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot anderhalve maand. 

De Processor behandeling, die je na de Ego-structuur behandeling kunt ontvangen, halveert de uitwerkingstijd nogmaals, zodat je in slechts een kwart van de aangegeven uitwerkingstijd door alle processen van deze behandeling heen kunt zijn.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Bijdrage

De bijdrage voor de Lyme behandeling is € 120,-