Verkrachting behandeling

Afgaand op de naam van deze behandeling zou je denken dat slechts weinigen deze behandeling nodig hebben.
Niets is minder waar, de Verkrachting behandeling is een behandeling uit de categorie Kosmische dag mogelijkheden, met andere woorden een behandeling die iedereen nodig heeft.

Iedereen is tijdens zijn of haar levens in de kosmische nacht zowel dader als slachtoffer van verkrachting geweest. Daarom is verkrachting een centraal thema in de kosmische nacht geweest, dat alleen verwerkt en opgelost kan worden door de Verkrachting behandeling.

De dieper liggende oorzaak van een verkrachting is een onbewuste intense woede en protest tegen het op Aarde moeten leven.
De achtergrond van deze intense woede is een vernietigende boosheid op je oorsprong, met andere woorden het vrouwelijke. Tegelijkertijd is het ook een vernietigende boosheid op het Goddelijke.

We worden op Aarde geboren na negen maanden in de moederschoot doorgebracht te hebben.
De vrouw staat daarom symbool voor de brug tussen Hemel en Aarde.

In elk mens, zowel in de man als de vrouw, is deze onbewuste woede aanwezig. Elk mens heeft daardoor - in dit of vorige levens - verkrachtingen meegemaakt, als dader en als slachtoffer.

Door de Verkrachting behandeling ontvang je een kosmische dag programmering met betrekking tot het centrale thema rond verkrachting.
De onbewuste woede over het leven op Aarde maakt door deze kosmische dag programmering plaats voor dankbaarheid voor de ontwikkelingsmogelijkheden die het leven op Aarde je biedt.

Ben je in dit leven verkracht geweest, dan helpt deze behandeling jou ook om deze traumatische gebeurtenis op een dieper niveau te verwerken.

Kosmische nacht tool

Verkrachtingen zijn in feite een trilling verlagende kosmische nacht tool geweest.

Door een verkrachting word je dieper met de materie verbonden, omdat je trillingsgetal sterk verlaagd wordt. Hierdoor wordt het Aardse bestaan gevoelsmatig bijna een soort gevangenis.
In essentie geldt dit zowel voor degene die verkracht wordt als voor de verkrachter.

Reacties op de behandeling

Je kunt na ontvangst van de Verkrachting behandeling een soort verkilde boosheid omhoog voelen komen.

Na de uitwerkingstijd van deze behandeling kun je een oprichtende, opbouwende kracht voelen, waardoor je je minder 'gevangen' voelt door de materie. Je kunt daardoor veel beter een kanaal tussen Hemel en Aarde gaan vormen.

Ondersteunende Verbinding

Elke Verbinding werkt altijd ondersteunend op de behandelingen, maar de Kracht Verbinding, de Creatiekracht Verbinding, Innerlijk contact Verbinding en de Hemels voelen Verbinding werken specifiek ondersteunend op de Verkrachting behandeling.

Ondersteunende behandelingen

De Zuil behandeling geeft je een specifieke verbinding met het Hogere, die je helpt om lichter en gemakkelijker door ontwikkelingen te gaan. Je loopt daardoor ook minder snel vast in ontwikkelingen. 

De Wind behandeling zorgt ervoor dat je sneller door ontwikkelingen kunt gaan. Je hebt als het ware meewind.
Bovendien halveert de Wind behandeling de uitwerkingstijd van deze behandeling.
Je kunt dus na de ontvangst van de Wind behandeling de resultaten van deze behandeling binnen de helft van de aangegeven uitwerkingstijd verwachten.

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:
behandelingen

Geleide behandelingen
Kantelingen
Wholistische bewegingsoefeningen
Impuls oefeningen


andere oefeningen
Aquarius Labyrint consulten
en
Verbindingen

van het Wholism Project.Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.


Als er bij jou veel loskomt door de Verkrachting behandeling, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter.

De Zuil behandeling, de Wind behandeling en de Beginverergering behandeling zijn daarom aanraders voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Ondersteunende Impuls oefeningen  

De Impuls pijnappelklier oefening, de Impuls bloedsomloop oefening en de Impuls bloedsomloop oefening Plus werken specifiek ondersteunend op de Verkrachting behandeling.

Voor wie?

Iedereen heeft de Verkrachting behandeling nodig.
Deze behandeling kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Niveau

De Verkrachting behandeling werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De Verkrachting behandeling kan als eerste behandeling ontvangen worden.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Verkrachting behandeling richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere behandelingen de integratie van deze behandeling niet kunnen verstoren, omdat andere behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze behandeling dus ook vlak voor of vlak na een andere behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden. 
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten.
Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 
De uitwerkingstijd van de Verkrachting behandeling is 6 maanden.

Ook na de uitwerkingstijd blijft deze behandeling in jou doorwerken, maar meer op een onbewust niveau.

Verkorting uitwerkingstijd
Door de ontvangst van Wind behandeling wordt deze uitwerkingstijd gehalveerd tot 3 maanden.

De Processor behandeling, die je na de Ego-structuur behandeling kunt ontvangen, halveert de uitwerkingstijd nogmaals, zodat je in slechts een kwart van de aangegeven uitwerkingstijd door alle processen van deze behandeling heen kunt zijn.

Uitwerking van de behandelingen

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen, kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan: basmaria@wholismproject.nl

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als we die nog niet van jou hebben.
Mocht je nog niet eerder contact met ons opgenomen hebben, stuur ons dan ook je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Bijdrage

De bijdrage voor de Verkrachting behandeling is € 120,-


Een ervaring


Een gevoel van bevrijding

"Tijdens de ontvangst van de Verkrachting behandeling voelde ik een intens contact met mijn binnenste, en dan bedoel ik in mijn botten. Na een moment voelde ik daaruit een energie komen die als gestolde drap aanvoelde.

Gelukkig ging dat gauw over in een gevoel van bevrijding. Voelde ook het gevangen gevoel.

Tegelijk realiseerde ik dat er aardig wat onderdrukte woede en boosheid zat die er nooit uit komt maar zich altijd een weg naar buiten vond via irritatie, bitchy gedrag. Vaak wat ongecontroleerd. 
De weg is nu open voor het doorvoelen naar al deze boosheid. Het is zo fijn om het slachtoffer/ daderschap op te kunnen lossen.

Nu een week later voel ik me lichter en kan met een veel ruimere blik mijn omgeving waarnemen en mijzelf.
Ik reageer ook veel zachter op wat er uit mijn omgeving op mij af komt en anders om."