Werkdruk-vrije tijd Verbinding

De Werkdruk-vrije tijd Verbinding helpt om werk en privé in een betere balans te brengen en te houden.

We leven in een veeleisende maatschappij, waarbij de economie centraal staat. Er is daarom een continue druk vanuit de maatschappij om te presteren.

Mensen krijgen daardoor begrijpelijkerwijs het gevoel opgejaagd te worden.
Vrijwel iedereen jaagt zichzelf ook op. We hebben niet in de gaten in welke mate we onszelf - vanuit het gevoel ‘zo hoort het nu eenmaal’ - opjagen, onszelf naar een hoger prestatieniveau ‘dwingen’, dan we van nature zouden hebben.

Er zijn ook mensen die zo op hun werk gericht zijn dat zij zelf steeds meer werk creëren.
Hoe meer tijd je dan in je werk stopt, hoe meer extra werk je erbij pakt of creëert, waardoor het werk je uiteindelijk boven het hoofd uit groeit.

Door de Werkdruk-vrije tijd Verbinding word je je er meer bewust van in welke mate je jezelf onder druk zet om te presteren en ontstaat er een betere en gezondere balans tussen werk en privé.

Effect Werkdruk-vrije tijd Verbinding

Door de Werkdruk-vrije tijd Verbinding ga je meer met plezier werken, meer alsof je voor jezelf, voor je plezier werkt.
Het leuke is daarbij dat door deze andere werkhouding helemaal niet minder werk uit je handen gaat komen, maar dat deze andere werkhouding de kwaliteit van je werk wel ten goede komt.

Je gaat door de Werkdruk-vrije tijd Verbinding jouw bezigheden in je privé leven ook een grotere waarde toekennen.
Het basisgevoel ‘mijn leven is van mij, het is een geschenk dat ik heb gekregen en ik kan er mee doen wat ik het liefste wil’ wordt versterkt.

Je komt dus door de Werkdruk-vrije tijd Verbinding minder in de greep van je werk, waardoor je jezelf minder snel onder druk zet om maar te presteren en te presteren, alsof presteren het hoogste doel in het leven is.

Aantrekken of creëren?

Bij de Werkdruk-vrije tijd Verbinding gaat het erom dat je jezelf onbewust niet continu onder druk zet om maar meer te presteren. Met andere woorden dat er een betere balans ontstaat tussen je werk en je privé leven.

Er is nog een ander mechanisme waardoor mensen onder druk worden gezet om steeds meer te presteren.
Dat is een ‘mechanisme’ waarbij er steeds meer werk van buitenaf naar je toekomt.

Dit mechanisme ontstaat als de buitenwereld ervaart dat jij weet hoe je dingen van de grond moet krijgen, dat jij weet hoe je dingen voor elkaar moet krijgen.
Dat maakt het begrijpelijkerwijs aantrekkelijk om jou nog meer opdrachten te geven. Je trekt dan meer werk aan door jouw kwaliteiten.

De Werkdruk-vrije tijd Verbinding helpt je alleen om het eerste mechanisme op te lossen, waarbij je jezelf onbewust onder druk zet om meer te presteren en helpt je niet om het tweede mechanisme op te lossen, waarbij jij ‘aantrekkelijk’ bent, omdat jij dingen lekker snel voor elkaar weet te krijgen.

Voor wie?

Iedereen in deze maatschappij heeft de Werkdruk-vrije tijd Verbinding nodig.

Aanvullende Verbinding

De Rust Verbinding, de Ontspanning Verbinding, de  Concentratie Verbinding en de Gecomprimeerde tijd Verbinding werken specifiek aanvullend op de Werkdruk-vrije tijd Verbinding.

Aanvullende behandeling

De Essentie behandeling heeft een aanvullende werking op de Werkdruk-vrije tijd Verbinding.

Aanvullende Impuls oefeningen

De Impuls bijnier oefening en de Impuls massage oefening hebben een aanvullende werking op de Werkdruk-vrije tijd Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Werkdruk-vrije tijd Verbinding voor een bedrijf of eigen praktijk

De Werkdruk-vrije tijd Verbinding kan ook voor een bedrijf of eigen praktijk aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Werkdruk-vrije tijd Verbinding creëert een rust in het bedrijf. Deze ‘rust’ leidt er niet toe dat er minder gepresteerd gaat worden, maar heeft wel een positieve invloed op de kwaliteit van het werk.

Let op: De Werkdruk-vrije tijd Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Werkdruk-vrije tijd Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding.
Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Werkdruk-vrije tijd Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen in het bedrijfspand, dus niet in hun eigen woonomgeving.

De bijdrage bedraagt € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers.
Voor elke werknemer meer wordt de bijdrage met € 25,- verhoogd.

Aantal werknemers
De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Werkdruk-vrije tijd Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Werkdruk-vrije tijd Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Werkdruk-vrije tijd Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Werkdruk-vrije tijd Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw aanvraag een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bijdragenummer.


Ervaringen


Voelde helemaal niet alsof ik toe was aan het weekend zoals normaal

‘Toen ik vrijdag thuis kwam van een drukke week werken voelde het helemaal niet alsof ik klaar was en toe was aan het weekend zoals normaal. Ik voelde een heerlijke rust met ruimte. Alsof het ergens in het midden van de week was. Ik had echt een drukke week achter de rug maar zo voelde het helemaal niet.

Ik merkte gedurende de week dat ik veel meer dan normaal met mezelf bezig was, met wat goed is voor mij en wat goed voelt. Er ging best veel langs me heen wat ik normaal in me opneem. Ik had daar geen last van, in tegendeel zelfs. En anderen volgens mij ook niet maar dat maakte me eigenlijk niet zoveel uit. Er was veel meer rust en ruimte om mezelf te zijn.
Het voelt alsof de werkdruk vrije tijd Verbinding veel mooie veranderingen gaat brengen.’
Bas M, Uden


Een druk weggevallen

‘Wat een fijne en welkome Verbinding is de Werkdruk-vrije tijd Verbinding.

Ik heb mij werkelijk afgevraagd of dit wel iets voor mij zou zijn (die balans bedoel ik dan) Ik heb meer vrije -dan werktijd.

Tijdens de 24 uur proef werd mij veel duidelijk.
Er was een druk weggevallen. Ik voelde mij ontlast, voelde mij vrij om te doen wat ik wilde in alle rust en vrijheid. Ik 'moet' niks meer met mijn leven. Ik mag kiezen en doen wat ik wil en waar ik mij goed bij voel. Ik voelde mij ook weer blij worden.

Na de proef voelde ik de druk weer opkomen en liep mezelf weer voorbij, maar ook weer vooruit op degene die naast mij liep, alsof ik haast had en al te laat was terwijl er een zee van tijd was.

Tijdens de proef was ik in het moment zelf en kon genieten van waar ik op dat moment was en aan het doen was.

Nu snap/voel ik ook het gevoel van balans tussen werkdruk-en vrije tijd.’
Wil O, Gouda