Impuls focus oefening

De Impuls focus oefening helpt je om zo goed mogelijk te blijven focussen, ook als je veel verschillende dingen moet doen en het heel druk hebt.
Deze Impuls oefening helpt je tegelijkertijd ook om zo min mogelijk steekjes te laten vallen, zo min mogelijk fouten te maken.

De Impuls focus oefening werkt via de kleine hersenen.

De continue energetische impuls die je ontvangt, heeft de uitwerking van een subtiele energetische oefening, die zowel op energieniveau als fysiek in jou doorwerkt.

De Impuls focus oefening werkt ontwikkeling bevorderend.

Hoe werkt de Impuls focus oefening?

De Impuls focus oefening werkt op de volgende wijze.

Vanaf de ontvangst van de ‘Impuls focus oefening’ gaan de kosmische dag Aartsengelen op energieniveau drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten 'door je heen werken’.De kosmische dag Aartsengelen brengen op een heel subtiele wijze de kleine hersenen in beweging.De subtiele energetische bewegingen waar deze Impuls oefening uit bestaat, zullen voor vrijwel niemand bewust voelbaar zijn. De positieve effecten ervan kunnen wel snel merkbaar worden.De Impuls focus oefening is dus geen eenmalige impuls, maar een impuls die je drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten ontvangt.

Waar zitten de kleine hersenen?

De kleine hersenen zitten in je schedel onder de grote hersenen vlak boven je nek. Ze bestaan uit twee helften die ongeveer de grootte van een perzik hebben.

De functie van de kleine hersenen

De kleine hersenen zijn een belangrijk onderdeel van de hersenen. Ze zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de coördinatie van jouw motoriek. Ze coördineren dus al jouw bewegingen.

De kleine hersenen starten bewegingen zelf niet op, maar dragen bij aan de coördinatie, nauwkeurigheid en timing van bewegingen die in de grote hersenen zijn opgestart.

De kleine hersenen zijn één van de eerste organen die beïnvloed worden door alcohol. Dat is de reden dat je je evenwicht niet goed meer kunt bewaren als je aangeschoten bent of dronken.

Ontwikkeling bevorderend

De Impuls focus oefening werkt 5% ontwikkeling bevorderend. Jouw ontwikkelingssnelheid en ontwikkelingscapaciteit zal door deze oefening met ongeveer 5% vergroot worden.Vergroting van jouw ontwikkelingssnelheid heeft het voordeel dat je gemakkelijker door jouw ontwikkelingen zult gaan, dus ook gemakkelijker door de ontwikkelingen van de behandelingen van het Wholism Project zult gaan.

Voor wie?

De Impuls focus oefening is voor iedereen zinvol.

De Impuls focus oefening kan op elke leeftijd ontvangen worden.Als je de Impuls focus oefening ontvangt tijdens jouw zwangerschap, ontvangt de baby de Impuls focus oefening niet. De oefening werkt dus niet in de baby door tijdens en na jouw zwangerschap.

Niveau

De Impuls focus oefening werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze oefening werkt over levens heen.

Het is dus een oefening waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Je kunt de impuls van deze Impuls oefening als eerste Impuls oefening ontvangen. Er is ook geen voorafgaande behandeling van het Wholism Project nodig.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze oefening van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze oefening niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de oefening - die een Impuls oefening nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 


De Impuls focus oefening richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere Impuls oefeningen of behandelingen de integratie van deze oefening niet kunnen verstoren, omdat andere Impuls oefeningen of behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.Je kunt deze oefening dus ook vlak voor of vlak na een andere Impuls oefening of behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Impuls oefening - waarin je door de ontwikkelingen van de Impuls oefening gaat.

De resultaten van Impuls oefeningen kunnen direct na de ontvangst van de impuls van de Impuls oefening voelbaar worden.
 


De uitwerkingstijd van de Impuls focus oefening is 3 maanden.

Uitwerking van de oefening

Impuls oefeningen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de Impuls oefening ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de Impuls oefening jou doorheen zal leiden.Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de Impuls oefening ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen.Daarnaast wordt de impuls van de betreffende Impuls oefening blijvend en continu aan jou gegeven.

Aanvragen

Je kunt de Impuls focus oefening aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.Stuur ons ook - als wij die nog niet hebben - een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Kosten

De bijdrage voor de Impuls focus oefening is € 80,-

 

Ervaringen


Kom beter aan de Oefeningen toe

‘Ik vind het heel fijn om te ervaren dat ik sinds de ontvangst van de Impuls focus oefening geheel vanzelfsprekend elke dag plaats inruim voor zowel de Basisoefening als de oefening Ontvouwen.

Daar had ik voordien meer moeite mee, vooral om de oefening Ontvouwen in te plannen, vaak was de dag alweer voorbij voordat ik daar aan toe gekomen was.

Ook valt het me op dat ik soepeler beweeg.’


Rustig naaiwerk gedaan

‘Opvallend, meestal vlucht ik na de middag het huis uit, maar vandaag (na het ontvangen van de Impuls focus oefening) heb ik heel de dag thuis rustig naaiwerk gedaan!’