Signaal Verbinding

Wij, Bas en Maria, kregen het idee voor de Signaal Verbinding naar aanleiding van de Me Too beweging.

Door de Me Too beweging wordt zeer terecht aandacht gevraagd voor het grensoverschrijdend gedrag van veel mannen ten opzichte van vrouwen.

Eén aspect blijft echter onderbelicht bij de Me Too beweging. Dat is wat vrouwen op een ander niveau kunnen uitstralen.
Een vrouw kan in wezen (half) bewust of onbewust drie signalen uitzenden:

  • een heel beslist ‘nee’
  • een duidelijk ‘ja’, ik sta open voor avances 
  • een twijfel, deels ‘nee’ en deels ‘ja’


Als een vrouw bewust of onbewust heel duidelijk ‘nee’ uitstraalt, dan is de kans beduidend kleiner dat zij aangerand wordt dan wanneer zij twijfelt of onbewust openstaat voor een man.
Een man vindt geen (energetische) ingang bij een vrouw die een heel beslist ‘nee’ uitstraalt.
Zij voelt door haar duidelijke ‘nee’ voor hem niet aantrekkelijk.

Sta je als vrouw onbewust open voor de toenadering van mannen of als je deels ‘nee’ en ‘ja’ uitstraalt, dan voelt een man een energetische ingang bij jou.
Dat maakt je aantrekkelijk en bereikbaar voor een man, je geeft hem dan door wat je uitstraalt een opening, een ingang, waar hij gebruik van maakt.

De Signaal Verbinding doet twee dingen:

  • maakt je bewuster van wat je als vrouw uitstraalt. Je kunt je uitstraling vervolgens zelf bewust aanpassen.
  • versterkt jouw signalen, waardoor anderen je beter begrijpen en respecteren wat je aangeeft


Met behulp van de Signaal Verbinding kun je zo traumatische ervaringen van misbruik of verkrachting voorkomen of tenminste de kans dat jou zoiets overkomt sterk verkleinen.

Net zo belangrijk voor mannen

In het ene leven word je als vrouw geboren en in het andere leven als man.
Jouw vrouwenlevens en mannenlevens vullen elkaar aan en werken spiegelend op elkaar.
Beide ervaringen heb je voor jouw ontwikkeling over levens heen nodig.

In een vrouwenleven kun je bijvoorbeeld voelen dat het gevaarlijk is om jouw vrouwzijn helemaal uit te stralen en om die reden onderdruk je je vrouwelijkheid en sexuele gevoelens deels.

In een volgend leven als man zijn er twee mogelijke reacties op dit vrouwenleven, waarin je jouw vrouwelijkheid voor een deel onderdrukt hebt:

  • je beperkt jezelf als man ook, met als gevolg dat je niet volledig in jouw mannelijke kracht durft te gaan staan

of

  • vanuit het beeld dat je door jouw vorige leven over mannen hebt, overschrijdt je als man in woorden en/of daden de grenzen van vrouwen


Met behulp van de Signaal Verbinding kun je deze 'oorzaak en gevolg' reacties over levens heen voor jezelf doorbreken, waardoor je zowel in mannenlevens en vrouwenlevens beter in balans kunt zijn.

Veel breder werkingsgebied

De Signaal Verbinding werkt voor het krachtiger uitzenden van signalen op allerlei gebieden, dus niet alleen op het gebied van sexualiteit.

De Signaal Verbinding maakt alle signalen die je uitzendt eenduidiger en daardoor ook duidelijker, zowel voor jezelf als voor anderen.
Je krijgt door de Signaal Verbinding een krachtiger uitstraling.

De Signaal Verbinding is onder andere ook belangrijk voor bijvoorbeeld ouders van (kleine) kinderen. Als je als ouder één boodschap uitzendt, geeft dat duidelijkheid aan jouw kinderen en zullen ze daardoor veel beter naar je luisteren. Kinderen weten dan ook precies waar zij aan toe zijn en dat geeft hen ook een gevoel van zekerheid en veiligheid.

Voor leidinggevenden en leerkrachten is de Signaal Verbinding ook een heel belangrijke Verbinding. De boodschap die je met behulp van de Signaal Verbinding overbrengt is eenduidiger, waardoor die dieper binnenkomt bij degenen die deze boodschap ontvangen en dus ook beter onthouden wordt.

Huisdieren zullen beter naar je luisteren naarmate je eenduidiger bent in wat je van hen wilt.

Last but not least is het voor jezelf veel prettiger als je innerlijk eenduidig bent in wat je denkt, voelt en wilt. Niet weten wat je wilt, werkt ontkrachtend en maakt onzeker.

Voor wie?

De Signaal Verbinding is voor iedereen een belangrijke Verbinding.

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft, vermeld dan in het opmerkingenveld van de bestelling: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor jouw baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Signaal Verbinding.

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Signaal Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Signaal Verbinding online aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd    
Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na de aanvraag

Nadat jouw bijdrage voor de aangevraagde Verbinding is bijgeschreven, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Signaal Verbinding nu'.
Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Signaal Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-.

Buiten Nederland geldt € 10,- plus de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw aanvraag een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bijdragenummer.