Impuls huid antenne oefening

De Impuls huid antenne oefening versterkt de antennefunctie van jouw huid met een factor anderhalf.

Behalve jouw huid hebben je hoofdhaar en nagels ook een antennefunctie.
Deze antennefunctie vormt het vermogen van je systeem om met je voelhoorns jouw omgeving af te tasten en informatie, indrukken en/of gevoelens aan jou door te geven.

Jouw huid kan - na de ontvangst van de Impuls huid antenne oefening - ongeveer anderhalf maal zo goed jouw omgeving aftasten.

De sterkere antenne werking van jouw huid voorziet je van informatie, waardoor je jouw koers in het leven beter kunt bepalen. Je weet daardoor beter wat je voelt, wat je wil, waar je staat en waar je naartoe wilt.

De sterkere antenne werking van jouw huid zal je ook eerder waarschuwen voor mogelijk dreigend gevaar, in de breedste zin van het woord.

De antenne werking van jouw systeem is voor vrijwel niemand bewust voelbaar. Dat heeft als grote voordeel dat de antennefunctie niet door jezelf of anderen gemanipuleerd kan worden.

Hoe werkt de Impuls huid antenne oefening?

De Impuls huid antenne oefening werkt op de volgende wijze.
Vanaf de ontvangst van de 'Impuls huid antenne oefening' gaan de kosmische dag Aartsengelen op energieniveau drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten 'door je heen werken’.

De kosmische dag Aartsengelen stimuleren zo op een heel subtiele wijze de antennefunctie van je huid.
Hierdoor wordt de antennefunctie van je huid met een factor anderhalf versterkt.

De subtiele energetische bewegingen waar deze Impuls oefening uit bestaat, zullen voor vrijwel niemand bewust voelbaar zijn. De positieve effecten ervan kunnen wel snel merkbaar worden.

De Impuls huid antenne oefening is dus geen eenmalige impuls, maar een impuls die je drie keer per dag gedurende ongeveer vijf minuten ontvangt.

Kosmische dag programmering

De Impuls huid antenne oefening geeft de antennefunctie van jouw huid een kosmische dag programmering.

Ontwikkeling bevorderend

De Impuls huid antenne oefening werkt 5% ontwikkeling bevorderend.
Jouw ontwikkelingssnelheid en ontwikkelingscapaciteit zal door deze oefening met ongeveer 5% vergroot worden.

Vergroting van jouw ontwikkelingssnelheid heeft het voordeel dat je gemakkelijker door jouw ontwikkelingen zult gaan, dus ook gemakkelijker door de ontwikkelingen van de behandelingen van het Wholism Project zult gaan.

Voor wie?

De Impuls huid antenne oefening is voor iedereen zinvol en kan op elke leeftijd ontvangen worden.

Tijdens jouw zwangerschap

Als je de Impuls huid antenne oefening ontvangt tijdens jouw zwangerschap, ontvangt de baby de Impuls huid antenne oefening niet. De Impuls oefening werkt dus niet in de baby door tijdens en na jouw zwangerschap.

Ondersteunende Verbinding

De Antennefunctie Verbinding werkt specifiek aanvullend op de Impuls huid antenne oefening.

Aanvullende Impuls oefeningen

De Impuls haar antenne oefening en de Impuls nagel antenne oefening hebben een aanvullende werking op de Impuls huid antenne oefening.

Niveau

De Impuls huid antenne oefening werkt op het zielenniveau.

Over levens heen

Deze Impuls oefening werkt over levens heen.
Het is dus een Impuls oefening waar je meerdere levens profijt van hebt.
Lees meer: Over levens heen

Volgorde

Je kunt deze Impuls oefening als eerste Impuls oefening ontvangen. Er is ook geen voorafgaande behandeling van het Wholism Project nodig.

Eerst voelen dan beslissen

Het is niet mogelijk om de energie van deze Impuls oefening van tevoren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

Gratis op proef ervaren

Je kunt het effect van deze Impuls oefening niet 24 uur gratis op proef ervaren.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de oefening - die een Impuls oefening nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 
De Impuls huid antenne oefening richt zich op zo’n uniek en specifiek gebied, dat andere Impuls oefeningen of behandelingen de integratie van deze oefening niet kunnen verstoren, omdat andere Impuls oefeningen of behandelingen zich op een heel ander deel van jou richten.

Je kunt deze Impuls oefening dus ook vlak voor of vlak na een andere Impuls oefening of behandeling van het Wholism Project ontvangen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de Impuls oefening - waarin je door de ontwikkelingen van de Impuls oefening gaat.
De resultaten van Impuls oefeningen kunnen direct na de ontvangst van de impuls van de Impuls oefening voelbaar worden.
 
De uitwerkingstijd van de Impuls huid antenne oefening is 3 maanden.

Uitwerking van de Impuls oefening

Impuls oefeningen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de Impuls oefening ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de Impuls oefening jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de Impuls oefening ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen.

Daarnaast wordt de impuls van de betreffende Impuls oefening blijvend en continu aan jou gegeven.

Aanvragen

Je kunt de Impuls huid antenne oefening aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.

Stuur ons ook - als wij die nog niet hebben - een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

Bijdrage

De bijdrage voor de Impuls huid antenne oefening is € 80,-

 

Een ervaring

Zo ruim en helder om mij heen

Wat hebben de Antennefunctie Verbinding en de Impuls haar, huid en nagel antenne oefeningen een fijn effect zeg. Het is zo ruim en helder om mij heen. Voel me ook veel meer verbonden met alles.
Corrine G, Amsterdam