Toepassingen

Op dit deel van de site lees je hoe het Wholism Project jou kan helpen je doelen te bereiken, problemen op te lossen, je leven mooier te maken en jou te helpen in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 

In de categorie Toepassingen vind je de praktische toepassingen van al onze behandelingen en Verbindingen. En die zijn waarschijnlijk veel ruimer dan je verwacht.

Al lezend zou je kunnen gaan denken: ‘Maar dit is toch niet mogelijk?’ of ‘Dit kan toch niet waar zijn?’

We komen uit een tijdperk, de kosmische nacht, waarin de oplossingen die wij bieden inderdaad volstrekt onmogelijk waren, domweg niet bestonden, maar nu de kosmische dag steeds verder aanbreekt, ontstaan volkomen nieuwe mogelijkheden om mens, dier en plant te helpen.

Zelfs bloedonderzoek heeft uitgewezen dat tot nu toe ongeneeslijke ziekten genezen kunnen worden door onze afstandsbehandelingen.

Als het onderwerp dat jij zoekt niet bij onze toepassingen genoemd wordt, mail dan naar Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl
We kunnen je dan aangeven welke behandeling of Verbinding voor jou of jouw situatie het meest geschikt is.


Mocht uit jouw vraag een geheel nieuwe behandeling of Verbinding ontstaan, dan ontvang je deze behandeling of Verbinding gratis.