Grote veranderingen in het
Wholism Project

Het Wholism Project staat voor een grote ontwikkelingssprong, die naar verwachting in 2019 of 2020 zal gaan plaatsvinden.

We gaan een volkomen nieuw systeem introduceren waarvoor onder andere een nieuwe website noodzakelijk is.

Dit nieuwe systeem zal revolutionair anders zijn.
Het is een nog grotere sprong vooruit dan de overstap in 2011 van de op zeezout gebaseerde producten (Ozaliet en Benzoliet) naar hun opvolgers, de huidige Verbindingen van het Wholism Project.

Voorbereiding

Wij, Bas en Marieke, hebben veel tijd nodig om het nieuwe systeem te kunnen ontwikkelen en de nieuwe website die hiervoor nodig is, te kunnen opzetten.

Het Wholism Project is een spiritueel Geleid Project. De voorbereiding van dit geheel nieuwe systeem kunnen we daarom niet aan derden uitbesteden.

We zullen daarom vanaf juni 2018 het aantal introducties van nieuwe behandelingen, Verbindingen, Kantelingen en Impuls oefeningen duidelijk verminderen.
Zo kunnen we tijd vrijmaken voor de voorbereidingen van de grote verandering binnen het Wholism Project.

Alle introducties van nieuwe behandelingenVerbindingen, Kantelingen en Impuls oefeningen worden vermeld op de pagina Overzicht nieuwe artikelen.

Beperking e-mail service

Door de groei van het Wholism Project is het beantwoorden van e-mail een dagvullende bezigheid voor ons geworden. Dat is niet combineerbaar met de opzet en begeleiding van een geheel nieuw systeem.

Om de aankomende verandering binnen het Wholism Project mogelijk te maken, zullen we onze e-mail service heel duidelijk moeten gaan beperken.

Praktisch gezien houdt dit het volgende in:

  • We vragen jou als cliënt om ons alleen te mailen als jouw vraag echt belangrijk is en je het antwoord werkelijk niet kunt vinden in de informatie op de website. 
Ga dus eerst voor jezelf na of het noodzakelijk is om ons te mailen.
     
  • Mail ons zo beknopt mogelijk, met een duidelijke vraag of probleemstelling. Via jouw foto kunnen we voelen welke behandeling, Kanteling of Impuls oefening het meest aangewezen is voor jouw problematiek of ontwikkelingsdoel.
     
  • Wij zullen alleen die vragen beantwoorden die voor ons gevoel echt noodzakelijk zijn en we zullen je e-mail duidelijk minder snel kunnen beantwoorden dan je tot nu toe van ons gewend bent.

     
  • Ter informatie: op donderdagen worden nooit activatie e-mails voor Verbindingen verzonden.
 Deze worden alleen op maandag t/m woensdag en op vrijdag verzonden, aan het einde van de werkdag.

Begeleiding

Heb je behoefte aan extra persoonlijke begeleiding, dan wijzen we jou op de mogelijkheid om een afspraak te maken met één van onze Wholistic Partners voor een persoonlijk consult, een Geleide behandeling of een Aquarius Labyrint consult.
Wholistic Partners kunnen je ook leren om gevoelens en symptomen beter te doorvoelen, te verwerken en op te lossen.
 

Vanzelfsprekend is begeleiding door Wholistic Partners niet kosteloos en geven zij om deze reden geen gratis e-mail begeleiding. 

Heb je na een consult bij een Wholistic Partner behoefte aan extra begeleiding of wil je meer vragen stellen, dan kun je hiervoor een afspraak met hen maken voor een telefonisch consult.
 

Voor alle duidelijkheid: Wij, Bas en Marieke, beantwoorden geen vragen over jouw begeleiding door een Wholistic Partner.

Vragen over het Wholism Project

Nadia Lucassen is bereikbaar voor vragen tijdens het telefonisch spreekuur van het Wholism Project op werkdagen tussen 16:00 en 18:00 uur.
Dit spreekuur is bedoeld voor algemene vragen over het Wholism Project, dus niet voor jouw persoonlijke problematiek.
Je kunt haar mailen via nadia@wholismproject.nl.


Nadia is contactpersoon voor het Wholism Project en heeft daarnaast een eigen praktijk waarin zij jou kan begeleiden.

Je vindt de contact gegevens van Nadia's eigen praktijk en die van onze andere Wholistic Partners via de Partner contact gegevens op onze website.Bas en Marieke
Wholism Project

4 juni 2018