Mijn oorsprong Verbinding

We hebben allemaal onze eigen oorsprong, daar waar je oorspronkelijk vandaan komt.
Met ‘waar je oorspronkelijk vandaan komt’ wordt niet jouw oorsprong in dit leven bedoeld, maar het leven waarin je ooit voor de eerste keer geïncarneerd bent.

De Mijn oorsprong Verbinding helpt je om op een onbewust gevoelsmatig niveau in contact te komen met jouw meest oorspronkelijke leven.

Na de ontvangst van de Mijn oorsprong Verbinding kun je ook bewust gevoelsmatig contact maken met jouw meest oorspronkelijke leven. Dat doe je door je met je intentie op jouw oorsprong, dit allereerste leven van jou te richten.

Als je op deze manier bewust gevoelsmatig contact maakt met jouw meest oorspronkelijke leven, dan geeft jou dat een enorme boost, een enorme power, waardoor je veel beter in je kracht kunt gaan staan.

Je voelt dan ook sterker wie je bent en waarin je je onderscheidt van anderen.

Waarom maakt contact met jouw meest oorspronkelijke leven je zo sterk?

Jouw meest oorspronkelijke leven is het leven waarin je voor het eerst geïncarneerd was.
Je was daardoor helemaal oorspronkelijk, je had nog geen trauma’s opgelopen, je was volkomen ‘gloednieuw’.

Jouw meest oorspronkelijke leven is het leven waarin het Goddelijke nog het meest krachtig in jou doorspeelt. Je verbindt je met die kracht, die zuiverheid en die puurheid als je je op dit allereerste leven richt, zonder bewust te weten hoe dit leven is geweest.

Deze verbinding met je oorsprong maakt je niet alleen krachtiger, je wordt tegelijkertijd ook dieper verbonden met jouw pure essentie en unieke kwaliteiten. Je wordt je daardoor meer bewust van wie jij bent.

De Mijn oorsprong Verbinding is ook een Verbinding die jouw houding waarmee je in het leven staat, op een heel positief wijze laat veranderen.

Voor wie?

Iedereen is gebaat bij deze prachtige Verbinding.

Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.
Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de Ervaringen met de Mijn oorsprong Verbinding.

Traject

De Mijn oorsprong Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Mijn oorsprong Verbinding bedraagt € 140,-.