Introductiedatum
nieuwe systeem en website

De introductie van het nieuwe systeem, die voor medio januari 2019 gepland stond, heeft meer tijd nodig dan vooraf te voorzien was.

Zowel wij, Bas en Marieke, als de webbouwer, hebben meer tijd nodig om dit compleet nieuwe concept goed en zorgvuldig in de vorm van een nieuwe website te gieten.

De huidige website is in januari 2011 van start gegaan. Sindsdien zijn er veel nieuwe introducties geweest.
Vrijwel alle teksten die in deze periode van 8 jaar tijd op de huidige website zijn geplaatst, worden door ons aangepast en gedeeltelijk herschreven vanwege de komst van het nieuwe systeem.

We gaan met Trajecten werken, die op een geheel andere wijze aangevraagd worden dan de 'losse' behandelingen, Kantelingen, Impuls oefeningen etc.
Deze online aanvraagprocedures voor de verschillende Trajecten moeten eerst bedacht en 'uitgeschreven' worden om vervolgens door de webbouwer te worden geprogrammeerd.

Om deze reden zal de introductie van het nieuwe systeem duidelijk later plaatsvinden.
We kunnen nog niet aangeven wanneer dat wel het geval is.
Zodra duidelijk is wanneer deze introductie zal plaatsvinden, zal dit tijdig op deze website vermeld worden.

Het nieuwe systeem

In het nieuwe systeem zullen we onder andere Trajecten aanbieden voor behandelingen, Kantelingen, Impuls oefeningen en Wholistische bewegingsoefeningen.

Ongeveer de helft van de Verbindingen zal in Traject-vorm aangeboden worden. De overige Verbindingen kunnen online aangevraagd worden.

Sommige mensen wachten de introductie van het nieuwe systeem af, in de hoop dat zij dan weer losse behandelingen kunnen aanvragen. Dat heeft geen zin, de ‘losse’ behandelingen komen niet meer terug.
Behandelingen in Traject vorm bieden teveel voordelen ten opzichte van 'losse' behandelingen.

De huidige Persoonlijke Aartsengel begeleiding sluit perfect aan bij de toekomstige Trajecten voor behandelingen. Als je nu begint met Persoonlijke Aartsengel begeleiding, zul je de behandelingen ontvangen die voor jou het meest belangrijk zijn.

Vraag je vervolgens in het nieuwe systeem een behandelingen Traject aan, dan wordt de tijdsduur van jouw toekomstige Traject korter omdat je al een aantal behandelingen ontvangen hebt tijdens jouw Persoonlijke Aartsengel begeleiding.

Als je in de periode tot augustus 2018 al 'losse' behandelingen ontvangen hebt, verkort dat ook de tijdsduur van jouw toekomstige behandelingen Traject(en).

Als je tot nu toe de kat uit de boom gekeken hebt en nog niet aan de Persoonlijke Aartsengel begeleiding, Persoonlijke Aartsengel ondersteuning en/of het Begeleiding Verbindingen Traject begonnen bent, dan is het zeker de moeite waard om daar nu wel mee te beginnen.

Persoonlijke Aartsengel begeleiding sluit perfect aan bij de behandelingen Trajecten van het nieuwe systeem.

Liefs Bas en Marieke