Het voorrecht van begeleiding door
Kosmische dag Aartsengelen

Als je Persoonlijke Aartsengel begeleiding, Persoonlijke Aartsengel ondersteuning en/of het Begeleiding Verbindingen traject volgt, word je direct door de Kosmische dag Aartsengelen begeleid.

Zoals de titel van dit artikel al aangeeft, is het echt een voorrecht om door de Kosmische dag Aartsengelen begeleid te worden.

Het is zelfs meer dan een voorrecht, het is een volkomen unieke kans, niet alleen voor dit leven,  maar ook voor volgende levens.

Een echte pionier

Het is een unieke kans om je - als echte voorloper - nu al:

  • aan het prille begin van de kosmische dag

en

  • begeleid door de Kosmische dag Aartsengelen

de kosmische dag in te ontwikkelen.

Je bent dan een echte pionier die een volkomen nieuwe geestelijke wereld betreedt, met een rijkdom aan ongekende en prachtige mogelijkheden.

Je bent letterlijk, samen met een klein groepje anderen, bezig om een prachtige toekomst - met wereld veranderende nieuwe mogelijkheden - voor te bereiden door deze mogelijkheden nu al vóór te leven.

Bijzondere en inspirerende volgende levens

Je gaat, door je in dit leven door de Kosmische dag Aartsengelen te laten begeleiden, ook echt bijzondere en inspirerende volgende levens tegemoet.

Je zult in volgende levens, alleen al door wie je bent en door wat je uitstraalt, een voorloper en een voorbeeld voor anderen zijn.

Als je innerlijk de roeping voelt, kun je in volgende levens anderen uiteraard ook actief helpen om zich verder richting de kosmische dag te ontwikkelen.

Hoeveel mensen hebben zo’n kans?

Het is ook goed om je te realiseren dat slechts relatief weinigen de unieke kans hebben om zichzelf met behulp van het Wholism Project nu al de kosmische dag in te ontwikkelen.

Geen alcohol, koffie en drugs

Door het volgen van Trajecten ga je een unieke samenwerking aan met de Kosmische dag Aartsengelen, waarin je intensief door hen begeleid wordt in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zij stellen daarvoor als voorwaarde dat je een diep doorvoelde keuze voor deze samenwerking maakt en daar hoort bij dat je geen alcohol, koffie of drugs gebruikt, zodat ze jou optimaal kunnen begeleiden.

Dit geldt zowel tijdens het volgen van jouw Traject als tijdens een eventuele - door jou gekozen - pauze van jouw Traject.

Je kunt daar meer over lezen in de tekst Ontwikkeling remmende invloeden.

In dit artikel vind je een volledig overzicht van de dranken en (voedings)middelen die je tijdens het volgen van Trajecten niet mag gebruiken.