Diepgaande nadelen van vaccineren

December 2020


Sinds maart 2020 wordt de wereld met de Corona epidemie geconfronteerd.
 
In lijn met de benadering van ziekten in de huidige maatschappij wordt er door veel bedrijven hard aan een vaccin gewerkt dat voorkomen moet dat je ziek kunt worden en last krijgt van Corona gerelateerde klachten, als je met het Corona virus besmet raakt.
 
Schadelijke bijwerkingen van vaccinaties worden sinds september 2019 automatisch getransmuteerd als je de Transmutatiegave* van het Wholism Project ontvangen hebt of één van de Trajecten van het Wholism Project volgt, maar ook dan is het voor jouw ontwikkeling duidelijk beter om je niet te laten vaccineren.
 
Vaccineren werkt namelijk niet alleen sterk sturend, maar maakt het ook onmogelijk om door bepaalde ontwikkelingen te gaan.

Keerzijden van vaccineren

In de huidige maatschappij is het vrijwel onbekend dat vaccineren grote keerzijden heeft.
 
Vaccinaties zetten je namelijk vast. Specifieke ontwikkelingen, die belangrijk zijn voor je verdere ontwikkeling, worden door een vaccinatie onmogelijk gemaakt.
 
Vaccineren kan tot op zekere hoogte vergeleken worden met het afsluiten van een belangrijke verkeersader, waardoor onherroepelijk verkeersinfarcten ontstaan.

Als je je laat vaccineren, belemmer je je verdere ontwikkeling dus wezenlijk.
Vaccineren is dan ook een echte kosmische nacht benadering.

Minder ernstige symptomen

Ontwikkelingsmogelijkheden van het Wholism Project zoals de Virus Verbinding, de Corona Verbinding en de Corona essentie Heiligheid helpen je om door ontwikkelingen te gaan waardoor je, als je met het Corona virus besmet raakt, beduidend minder ernstige symptomen zult ontwikkelen.

Zelf de keuze maken

Of je je al dan niet wilt laten vaccineren, is een keuze die jij alleen zelf kunt maken.

Als je twijfelt of je je al of niet wilt laten vaccineren, dan kun je aan jouw systeem vragen om jou beide opties: 'wel vaccineren' en 'niet vaccineren' te laten voelen.

Je kunt zo de effecten van 'wel vaccineren' en 'niet vaccineren' op:

  • jouw systeem
  • jouw ontwikkelingen

en

  • jouw diepere voelen

zelf voelen, zelf in een demo ervaren.

Je vraagt dan heel simpel aan jouw systeem:

  • lief systeem wil je mij laten voelen, wat het met me doet, als ik me laat vaccineren

en nadat je gevoeld hebt wat vaccineren met je doet:

  • lief systeem wil je mij laten voelen, wat het met me doet, als ik me niet laat vaccineren


Zo wordt het jou wel duidelijk wat voor jou de beste keuze is.

Een ervaring met de demo

Hieronder vind je een ervaring van iemand die heeft gevoeld of hij/zij zich wil laten vaccineren, door aan zijn/haar systeem te vragen hoe het zou voelen als hij/zij zich:
1. wel zou laten vaccineren
en
2. niet zou laten vaccineren 

1. Wel laten vaccineren
Mijn keel knijpt dicht en ik laat mijn hoofd hangen. Ik voel me afgesloten van mijn gevoel en voel een fysieke pijn in mijn hart, hartchakra en spiritueel hart.

2. Niet laten vaccineren
Het blijft ruim voelen om mij heen. Ik voel wel een gevoel van ‘hoe ga ik dit uitleggen als iemand ernaar vraagt’, maar ik voel dat ik van binnen rechtop blijf en blijf ook in contact met mijn gevoel en de wereld om mij heen.
 

*** Transmutatiegave

Je ontvangt de Transmutatiegave van het Wholism Project na de ontvangst van een Ontwikkelingsmogelijkheid van het Wholism Project of door het volgen van een Traject van het Wholism Project.Sinds september 2019 transmuteer je automatisch en worden de schadelijke bijwerkingen van vaccinaties op jouw systeem automatisch getransmuteerd.De zeer nadelige effecten van een vaccinatie op jouw ontwikkelingen kan echter niet getransmuteerd worden.