Spirit Verbindingen

Je spirit of geest

De meeste mensen zijn zich er niet bewust van dat zij een spirit of geest hebben die hen begeleidt.

De spirit oftewel geest is ook veel minder bekend dan de aura. Beide zijn bolvormige energie-lichamen rond het fysieke lichaam, maar de geest is vele malen groter dan de aura.

Een goed functionerende aura heeft in de kosmische dag een straal van 24 meter, terwijl je geest een straal van 96 kilometer heeft. De diameter van je geest is dus maar liefst 192 kilometer.

De spirit, de geest, functioneert als een blauwdruk, te vergelijken met een ‘bouwtekening’ die alle informatie bevat voor de opbouw van je geestelijke aspecten.

Je geest en omgevingsstraling           

Omgevingsstraling werkt verzwakkend op je systeem, je lichaam en aura. De aura van de meeste mensen is dan ook sterk verkleind onder invloed van omgevingsstraling.

In tegenstelling tot de aura wordt je geest niet verkleind of verzwakt door omgevingsstraling. De geest zelf is daar niet gevoelig voor.

Het contact met jouw geest wordt echter wel verstoord door omgevingsstraling.

Ongeneutraliseerde omgevingsstraling werkt sterk verstorend op het contact met je geest, omdat het je systeem en je aura verzwakt en verstoort. Je kunt je dan onvoldoende openstellen voor de subtiele leiding van je geest. Er is dan als het ware teveel ruis in je systeem om de verfijnde signalen van jouw geest te kunnen ontvangen.

Als je de jou omringende omgevingsstraling neutraliseert met onze Neutralisatie Verbindingen, zal je systeem weer open kunnen staan voor de signalen van jouw geest.
Geneutraliseerde omgevingsstraling verstoort je systeem niet meer, maar werkt nog wel als een wolk die de signalen van jouw geest minder goed doorlaat.

De Spirit Verbindingen zorgen ervoor dat de 'wolk' die de omgevingsstraling vormt een specifieke ordening krijgt, waardoor je de informatie van de Geest weer beter kunt ontvangen.

De Spirit Verbindingen zorgen er dus voor dat de wolk die omgevingsstraling vormt, doorlaatbaar wordt voor de signalen van jouw geest. Daardoor kan jouw geest jou beter begeleiden.

Contact met je geest

Het contact met je geest is zo subtiel dat je je daar normaal gesproken niet bewust van bent. De meeste mensen weten daarom niet hoe het voelt om door hun geest geleid te worden.

Toch is er een groot gevoelsmatig verschil als je wel of niet geleid wordt door je geest.

Als je niet geleid wordt door je geest, omdat de informatie van jouw geest jou niet kan bereiken, dan voel je je als het ware stuurloos, alsof je kompas het niet doet en je niet zeker weet of je de juiste richting op gaat. Je voelt je afgesneden en dat voelt zwaar en uitzichtloos.

Word je geleid door je geest, dan voel je je verbonden met een aspect dat groter en sterker voelt dan 'jezelf'. Omdat jij een lichaam, gevoelens en gedachten hebt, kun jij 'uitvoeren' wat de geest zelf niet kan realiseren. Je voelt je door jouw geest letterlijk geïnspireerd.
Leuk is dat in het woord ‘geïnspireerd’  het woord spirit zit. Taal is een bron van wijsheid.

De Spirit Verbindingen zorgen ervoor dat de informatie van jouw geest jou weer kan bereiken, waardoor je je sterker en helderder voelt en jouw woonomgeving een prettige, harmonieuze energie krijgt.

De invloed van de Spirit Verbindingen op jouw woonomgeving

De Spirit Verbindingen werken vanuit twee principes:

  • je krijgt een beter contact met je geest, waardoor je je krachtiger en meer in balans voelt
  • de energie van jouw leefruimte verandert door het contact van jouw geest met Moeder Aarde


Dit tweede principe heeft duidelijk wat uitleg nodig.
Door de Spirit Verbindingen krijg je zelf een intenser contact met jouw geest. Dit intensere contact met jouw geest gaat vervolgens met Moeder Aarde resoneren. Door deze resonantie met Moeder Aarde krijgt jouw leefruimte een prettiger energie.
Het bewustzijn van de mens heeft dus een invloed op de energie die de Aarde uitstraalt. Net als in een relatie ontvang je dus van de Aarde wat je zelf naar de Aarde uitstraalt.

De resonantie van Moeder Aarde met het versterkte contact met jouw geest is voelbaar in jouw woonruimte. Hierdoor kun je een aantal kwaliteiten van jouw geest in jouw woonruimte beter ervaren.

Spirit Verbindingen

De vier Spirit Verbindingen zorgen ervoor dat jouw spirit, jouw geest, jou optimaal kan begeleiden.

De Spirit Verbindingen maken het mogelijk dat een aantal kwaliteiten van jouw geest jou optimaal van dienst kunnen zijn.

In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de vier Spirit Verbindingen en de drie kwaliteiten van de geest die je door deze Spirit Verbindingen duidelijker kunt ervaren.
 

Spirit Verbinding Voornaamste functie/kwaliteit
 
Man/Vrouw Verbinding Innerlijke man/vrouw balans.
Evenwicht brengen tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën in jezelf en in je omgeving
 
Licht Verbinding Licht brengen in jezelf en in je omgeving.
Effecten van negatieve energiestromen, die in de Feng Shui bekend staan als sha-chi, op kosmische dag wijze neutraliseren
 
Lichtwezen Verbinding Maakt jou beter bereikbaar voor inzichten en leiding van jouw geest en voor andere Hogere begeleiding
 
Spiraal Verbinding Overkoepelt de drie Spirit Verbindingen en verdubbelt elk hun werkzaamheid. Verbindt jou daarnaast sterker met jouw spirit of geest.


Een Spirit Verbinding werkt ook voor alle gezinsleden/medebewoners van een huis waarvoor de betreffende Spirit Verbinding is aangevraagd, zolang zij in het huis wonen van de persoon die de Spirit Verbinding voor zichzelf en het huis heeft aangevraagd.

Alle drie

Om je optimaal door je geest te laten leiden, is het nodig alle drie Spirit Verbindingen te ontvangen.
De overkoepelende Spiraal Verbinding kan vervolgens de werkzaamheid van elk van deze drie Verbindingen verdubbelen.

Man/Vrouw Verbinding

De Man/Vrouw Verbinding brengt een evenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën in jezelf en in je omgeving.

Door eeuwenlange mannelijke dominantie overheersen in deze maatschappij mannelijke energieën op vrijwel alle niveaus. In vrijwel alle ruimten overheersen dan ook mannelijke energieën sterk. Daardoor is het zowel voor mannen als vrouwen extra moeilijk om je vrouwelijke kant, die iedereen in zich heeft, te ontwikkelen.

En pas door zowel onze mannelijke als vrouwelijke aspecten te ontwikkelen worden we een volledig mens. De Man/Vrouw Verbinding werkt balancerend in jezelf, je relatie / gezin of je werkomgeving.
Lees meer

Licht Verbinding

De Licht Verbinding is een prachtige aanvulling op de Neutralisatie verbinding huis. De Neutralisatie verbinding huis laat een lichtpiramide ontstaan over jouw huis. Door de Licht Verbinding gaat het licht in deze lichtpiramide, in jouw leefomgeving duidelijk feller schijnen.

Daarnaast neutraliseert de Licht Verbinding de effecten van de negatieve energiestromen, bekend vanuit de Feng Shui. Ook je innerlijk licht gaat meer schijnen door de Licht Verbinding.
Het vergrote innerlijk licht en het licht in je omgeving helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling.
Lees meer

Lichtwezen Verbinding

De Lichtwezen Verbinding is net als de Licht Verbinding een prachtige aanvulling op de Neutralisatie verbinding huis.

De Licht Verbinding laat een lichtpiramide ontstaan over jouw huis. 

Door de Lichtwezen Verbinding krijgen jij, jouw medebewoners en deze piramide een lichtverbinding met hogere dimensies.

Lichtwezens en Licht informatie kunnen van deze lichtverbinding gebruik maken om gemakkelijker contact met ons en de Aarde te maken.
Lees meer

Spiraal Verbinding

De Spiraal Verbinding overkoepelt de drie Spirit Verbindingen en verdubbelt daarmee de werkzaamheid van elk van deze drie Verbindingen.

De Spiraal Verbinding verbindt jou daarnaast sterker met jouw spirit of geest, zodat je je meer  bewust wordt van je geest. Je zult daardoor beter op je geest afgestemd gaan leven en je beter laten leiden door je geest.
Lees meer: Spiraal Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Als je een product wilt kopen, kun je het eerst vasthouden om de energie te ervaren. Een Verbinding kun je niet vasthouden.

Daarom hebben we een afbeelding gemaakt waarmee je van te voren de energie van een Verbinding of behandeling kunt voelen. Deze afbeelding is energetisch verbonden met alle Verbindingen en behandelingen van het Wholism Project, waarbij je ze allemaal apart kunt voelen.

Hoe gebruik je deze afbeelding?
Je kijkt naar de onderstaande afbeelding terwijl je aan de Verbinding denkt, die je graag wilt voelen. Je kunt ook je hand of vingers boven de foto houden, terwijl je aan de door jou gewenste Verbinding denkt.
De afbeelding zal je dan het gevoel geven wat deze Verbinding voor jou kan betekenen.

Je kunt op deze manier meerdere Verbindingen na elkaar voelen. Probeer je tussendoor dan wel te ontdoen van laatste ‘voelervaring’.
Lees meer: Eerst voelen dan beslissen