Katoen Verbinding

Nadat je de Katoen Verbinding hebt ontvangen:

 • bevordert katoen de energetische stroming van jouw aura even goed als zijde
 • krijgt katoen een ontwikkeling bevorderende werking, die nog sterker is dan de ontwikkeling bevorderende werking van zijde die door de ontvangst van de Zijde Verbinding ontstaat
 • is een katoenen bh beter voor jouw ontwikkeling dan een zijden bh
 • krijg je - als je katoenen kleding draagt of onder katoenen beddengoed slaapt - het vermogen om een brug tussen Hemel en Aarde te vormen, terwijl je tegelijkertijd diep met de Aarde en de materie verbonden blijft

en

 • krijg je eventuele vlekken gemakkelijker uit katoen

Katoen bevordert energetische stroming van de aura


Als je de Katoen Verbinding ontvangen hebt, bevordert katoen de energetische stroming van de aura net zo goed als zijde.


Na de ontvangst van de Gevoelswereld Verbinding kan jouw hartchakra - als je een zijden bh, een zijden hemd of een zijden t-shirt op je blote huid draagt - zowel naar binnen als naar buiten toe uitstralen.


Als je zowel de Gevoelswereld Verbinding als de Katoen Verbinding ontvangen hebt, ervaar je dit effect van de Gevoelswereld Verbinding niet alleen bij het dragen van een zijden bh, hemd of t-shirt maar ook bij het dragen van een katoenen bh, hemd of t-shirt.  


Voor dit effect is het niet nodig om katoen direct op de blote huid te dragen. 
Het is hiervoor dus niet noodzakelijk om een katoenen bh te dragen. Je kunt bijvoorbeeld een zijden bh dragen en daarboven een katoenen hemd of katoenen t-shirt dragen.

Katoen krijgt betere ontwikkeling bevorderende werking dan zijde

Na de ontvangst van de Katoen Verbinding krijgt katoen een sterk ontwikkeling bevorderende werking die zelfs nog krachtiger is dan de ontwikkeling bevorderende werking van zijde na de ontvangst van de Zijde Verbinding.

De ontwikkeling bevorderende werking van katoen wordt door de Katoen Verbinding anderhalf keer zo groot als de ontwikkeling bevorderende werking van zijde na de ontvangst van de Zijde Verbinding.


Zijde heeft wel het voordeel dat het heerlijk zacht en glad is. Voor het ontwikkeling bevorderende effect van katoen, hoeft het katoen echter niet in direct contact met jouw huid te staan, als er maar geen synthetisch materiaal tussen jouw huid en het katoen zit.Als je zijden beddengoed hebt, adviseren we je daarom om het zijden beddengoed 'bovenop' te leggen en daaronder een laag katoen.


Dus een zijden sloop over een katoenen sloop, een zijden hoeslaken boven een katoenen hoeslaken en een zijden dekbedovertrek over een katoenen dekbedovertrek heen.Dan heb je het heerlijk zachte gevoel van zijde in combinatie met de ontwikkeling bevorderende werking die katoen na de ontvangst van de Katoen Verbinding heeft.

Katoenen bh beter voor jouw ontwikkeling dan een zijden bh

Na de ontvangst van de Katoen Verbinding stimuleert een katoenen bh jouw ontwikkeling beter dan een zijden bh.

Je kunt er ook voor kiezen om een zijden bh onder bijvoorbeeld een katoenen t-shirt te dragen.
Je combineert dan de zachtheid van zijde op je huid en de ontwikkeling bevorderende werking van katoen door het katoenen laagje daarboven.  


Het is wel belangrijk dat je geen synthetisch materiaal tussen jou en het katoenen kledingstuk draagt, want synthetische materialen sluiten alles af.

Het vermogen om een brug tussen Hemel en Aarde te vormen

Door de ontvangst van de Katoen Verbinding krijg je het vermogen om een brug tussen Hemel en Aarde te vormen, terwijl je tegelijkertijd diep met de Aarde en de materie verbonden blijft.

De Katoen Verbinding is dus een stap in de ontwikkelingsrichting waarbij we als mensheid, diep met de Aarde verbonden, een poort of verbinding tussen Hemel en Aarde kunnen vormen.Een poort of verbinding tussen Hemel en Aarde vormen, is alleen mogelijk als we, als mensheid, de materie voldoende op kunnen tillen.

Het doel van de kosmische dag is onder andere om, vanuit onze verbinding met de materie die tijdens de kosmische nacht ontstaan is, de materie verder ‘op te tillen’.De Katoen Verbinding vormt een stap in deze ontwikkeling en wijst ons hierin de weg voor de kosmische dag.

Vlekken gaan gemakkelijker uit katoen


Na de ontvangst van de Katoen Verbinding gaan eventuele vlekken gemakkelijker uit katoen.


Na de Ontwikkelingsmagie behandeling

Na de ontvangst van de Ontwikkelingsmagie behandeling heeft de ontwikkeling bevorderende werking van zijde geen toegevoegde waarde meer.


De Ontwikkeling bevorderende werking van katoen in combinatie met de Katoen Verbinding is zo groot dat deze na de ontvangst van de Ontwikkelingsmagie behandeling nog steeds een toegevoegde waarde heeft voor jouw ontwikkelingssnelheid en ontwikkelingscapaciteit.

Overzicht Zijde en Katoen Verbindingen

In het overzicht Zijde en Katoen Verbindingen wordt de werking van de volgende vier Verbindingen kort aangegeven:

 1. Zijde Verbinding
 2. Katoen Verbinding
 3. Zijde katoen Verbinding
 4. Zijde + katoen Verbinding


Lees meer: Zijde en Katoen Verbindingen

Categorie Start Verbindingen

De Katoen Verbinding behoort tot de categorie Start Verbindingen.

Start Verbindingen zetten kosmische nacht programmeringen die bepalen hoe jouw systeem functioneert en reageert, om in kosmische dag programmeringen.

Omdat kosmische nacht programmeringen altijd beperkend werken en kosmische dag programmeringen juist vrij zijn van beperkingen, geeft elke Start Verbinding jou een unieke mogelijkheid om een volgende stap verder de kosmische dag in te zetten.


Over levens heen

Deze Verbinding werkt ook over levens heen.

Lees meer: Over levens heen

Niet in een Traject


Het is belangrijk om de Katoen Verbinding bewust aan te vragen en het moment van ontvangst bewust te ervaren, zodat je de bijzondere werking van de Katoen Verbinding heel bewust kunt ervaren.

Om deze reden wordt de Katoen Verbinding niet in een Traject ontvangen en kan deze alleen apart aangevraagd worden.

Aanvragen

De Katoen Verbinding kan aangevraagd worden door de bijdrage van € 140,- over te maken naar het rekeningnummer van Stichting Wholisme: NL 98 RABO 0357 6111 01
onder vermelding van: ‘Katoen Verbinding + jouw voor- en achternaam’.

Vanuit het buitenland:
IBAN nummer: NL 98 RABO 0357 6111 01 en Swift code: RABONL2U
Onder vermelding van: ‘Katoen Verbinding + jouw voor- en achternaam'

Activeren

Nadat je jouw bijdrage:

 • onder vermelding van de juiste omschrijving: ‘Katoen Verbinding + jouw voor- en achternaam'
 • naar het juiste rekeningnummer

hebt overgemaakt, kun je de Katoen Verbinding (direct) activeren op het door jou gewenste moment.

Bijdrage

De bijdrage voor de Katoen Verbinding is € 140,-