Neutralisatie Verbinding werk

We brengen een groot deel van ons leven op onze werkplek door.
Vaak sta je daarbij bloot aan omgevingsstraling van computers en andere apparaten. Dit kan leiden tot vermoeidheid, prikkelbaarheid of concentratieproblemen.
Je hebt als werknemer het recht om je te beschermen tegen verzwakkende omgevingsstraling door je eigen werkplek te neutraliseren. Dat kan met de Neutralisatie Verbinding werk.

Onbeperkt werkzaam

Door de Neutralisatie Verbinding werk ben je gedurende je gehele leven tijdens je werk altijd in een ruimte waarvan de omgevingsstraling volledig geneutraliseerd is. Dit is ook het geval als je meerdere werkplekken hebt. De Neutralisatie Verbinding werk verhuist dan automatisch met je mee.

Door de Neutralisatie Verbinding werk wordt een oppervlakte van 10 x 10 meter geneutraliseerd. Collega’s zullen dus ook meeprofiteren.

Als je als werkgever je bedrijf wilt neutraliseren dan is de Neutralisatie Verbinding bedrijf
hiervoor aangewezen. De Neutralisatie Verbinding bedrijf kan het gehele bedrijf neutraliseren terwijl de Neutralisatie Verbinding werk een werkplek van 10 bij 10 meter neutraliseert.

Resultaten

Door de neutralisatie van de verzwakkende omgevingsstraling word je minder snel vermoeid en blijf je geconcentreerd en helder. Daarnaast hebben we de ervaring dat de onderlinge samenwerking en communicatie verbetert.

In een gecontroleerd en blind ziekteverzuimonderzoek met meer dan 600 proefpersonen is het ziekteverzuim in een bedrijf met meer dan 30% gedaald, door de omgevingsstraling te neutraliseren met een voorloper van de Neutralisatie Verbinding bedrijf.
De Neutralisatie Verbinding bedrijf werkt ongeveer vijf keer zo sterk als deze voorloper.

Buiten de werkplek ook beschermd

Uniek aan deze Neutralisatie Verbinding is dat je ook buiten de werkplek beschermd blijft tegen de verzwakkende invloed van straling.

Een kleine kopie van de lichtpiramide, die de werkplek neutraliseert, blijft buiten je werkplek of op zakenreis om je heen. Binnen deze kleine persoonlijke piramide wordt alle verzwakkende omgevingsstraling geneutraliseerd. Het stukje Aarde onder het grondvlak van deze piramide wordt niet geneutraliseerd, omdat de kleine persoonlijke piramide continu met jou mee beweegt.

Deze kleine lichtpiramide heeft zijden van 2,20 meter.
Mensen die dicht bij je zijn, binnen het bereik van deze kleine piramide, profiteren ook tijdelijk mee.

Deze bescherming buiten de werkplek geldt alleen niet voor plaatsen, die je zelf kunt neutraliseren m.b.v. een van de andere Verbindingen, omdat ze van jou zijn. Normaal gesproken zijn dit je woonhuis, je auto en caravan of tent. Je hebt de keuzemogelijkheid om deze ruimten zelf te neutraliseren. Daarmee dien je ook het welzijn van de Aarde.

Soms is de scheidslijn tussen het werkingsgebied van de Neutralisatie Verbinding huis en werk niet duidelijk. Heb je bijvoorbeeld naast de Neutralisatie Verbinding huis ook de Neutralisatie Verbinding werk nodig als je vrijwilligerswerk doet? Dit soort vragen worden beantwoord in het artikel 'Wanneer huis en wanneer werk'.

Lees meer over de Neutralisatie Verbinding huis en de Neutralisatie Verbinding auto.

Geen vaste werkplek

Als je geen vaste werkplek hebt, verhuist de Lichtpiramide van de Neutralisatie Verbinding werk (10 bij 10 m) steeds met je mee.
Dit is bijvoorbeeld het geval als je docent bent en steeds in een ander lokaal werkt of als je in meerdere vestigingen van een bedrijf werkt.

Een vaste werkplek en daarnaast wisselende locaties

Als je een vaste werkplek hebt die je als jouw eigen werkplek kunt beschouwen en daarnaast ook wel eens op andere plaatsen of locaties werkt, dan is jouw vaste werkplek altijd geneutraliseerd door de Lichtpiramide van de Neutralisatie Verbinding werk (10 bij 10 m.)
Werk je buiten je vaste werkplek, dan gaat de kleine persoonlijke piramide (2,2 bij 2,2 m.) met je mee.

Als je bijvoorbeeld een praktijkruimte hebt en daarnaast lezingen en cursussen buiten je praktijkruimte geeft, dan is er sprake van een vaste werkplek.
Je praktijkruimte is dan altijd geneutraliseerd door de Lichtpiramide van de Neutralisatie Verbinding werk (10 bij 10 m.)
Werk je buiten je praktijk, dan gaat de kleine persoonlijke piramide met je mee.

Neutralisatie Verbinding werk verhuist mee

Bij een nieuwe baan of nieuwe werkplek verhuist de Neutralisatie Verbinding werk automatisch met je mee.

Nieuwe stralingsbronnen

Alle Neutralisatie Verbindingen hebben het vermogen om zelfstandig een programmering toe te voegen om nieuwe stralingsvormen te neutraliseren.
Lukt dat een enkele keer niet, dan voegen wij, Bas en Maria, de juiste programmering toe om deze nieuwe stralingsvorm te neutraliseren.
Lees meer: Nieuwe stralingsbronnen

Verzwakkende en ontwikkeling remmende werking van lood

Lood heeft een sterk verzwakkende en ontwikkeling remmende werking.

Ben je bijvoorbeeld in een lood verwerkend bedrijf of in een bedrijf met glas in lood ramen op bezoek, dan wordt jouw ontwikkelingssnelheid gedurende drie maanden met ongeveer 25% geremd.

Daarvoor hoef je het lood zelfs geeneens aan te raken.

De Neutralisatie Verbinding werk lost deze verzwakkende en ontwikkeling remmende werking van lood voor jou persoonlijk op.

Aanvullende behandeling

De Materie Transmutatie behandeling werkt aanvullend op de Neutralisatie Verbinding werk.

De Materie Transmutatiegave, die je door de Materie Transmutatie behandeling ontvangt, geeft je de mogelijkheid om specifieke stoffen en materialen op energieniveau te verzachten en energetisch beter te laten aansluiten bij de mens.

Met behulp van de Materie Transmutatiegave kun je jouw persoonlijke leefomgeving zo veranderen dat de natuurlijke frequenties van de 'levende natuur' in jouw huis beter voelbaar worden.

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Neutralisatie Verbinding werk invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’

Tijdens deze thema-avond ontvang je uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.

Daarnaast ontvang je tijdens deze avond de unieke mogelijkheid om de gecombineerde werking van zes Neutralisatie Verbindingen op proef te ervaren.

Deze Combinatieproef Neutralisatie Verbindingen wordt alleen tijdens deze thema-avond gegeven. Je ervaart dan 24 uur lang hoe het zou zijn om altijd en overal beschermd te zijn tegen omgevingsstraling: thuis, op je werk en onderweg.
Lees meer: Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling

Aanvragen

Je kunt de Neutralisatie Verbinding werk aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.
Lees meer als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen.


Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Neutralisatie Verbinding werk nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.


Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Neutralisatie Verbinding werk

€170,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bestelnummer of factuurnummer.