Neutralisatie Verbinding auto

Door de Neutralisatie Verbinding auto is jouw auto of vrachtwagen gedurende je gehele leven volledig tegen omgevingsstraling geneutraliseerd.
Dit is ook het geval als je een andere auto koopt. De Neutralisatie Verbinding auto verhuist dan automatisch naar het nieuwe exemplaar.

Resultaten

Door de neutralisatie van de verzwakkende omgevingsstraling is autorijden voor alle inzittenden minder vermoeiend en blijf je als bestuurder geconcentreerder en oplettender.
Eerste ervaringen met de Neutralisatie Verbinding auto tonen aan dat auto’s tien tot twintig procent zuiniger gaan rijden, doordat de brandstof beter wordt benut.

Hybride auto's

De neutralisatie van een hybride auto is nog belangrijker dan van een gebruikelijke auto.
De oorzaak hiervan is de hoogspanning die in hybride auto's wordt gebruikt.
Lees meer

Een tweede auto

Als je twee auto’s hebt, die je wilt neutraliseren, dan is er een tweede Neutralisatie Verbinding auto nodig.

Welke voertuigen

De Neutralisatie Verbinding auto is geschikt voor het neutraliseren van auto's, vrachtwagens, campers, tractoren en brommobielen.
Per voertuig is één Neutralisatie Verbinding auto nodig.

Wanneer is het mijn auto of vrachtwagen?

Uiteraard als je zelf een auto of vrachtwagen hebt aangeschaft, maar het wordt minder duidelijk als er bij je functie een auto hoort of als je voor je baas altijd in dezelfde vrachtwagen rijdt.

Voor een auto of vrachtwagen die je ‘permanent’ gebruikt ook al is het niet je eigendom kan een Neutralisatie Verbinding auto aangevraagd worden.
Wissel je voor je werk steeds van auto of vrachtwagen dan is de oplossing de Neutralisatie Verbinding werk.

Nieuwe stralingsbronnen

Alle Neutralisatie Verbindingen hebben het vermogen om zelfstandig een programmering toe te voegen om nieuwe stralingsvormen te neutraliseren.
Lukt dat een enkele keer niet, dan voegen wij, Bas en Maria, de juiste programmering toe om deze nieuwe stralingsvorm te neutraliseren.

Lees meer: Nieuwe stralingsbronnen

Lees meer: Neutralisatie 5G netwerk

Verzwakkende en ontwikkeling remmende werking van lood

Lood heeft een sterk verzwakkende en ontwikkeling remmende werking.

Elke accu bevat lood, waardoor, als je in een auto rijdt of als passagier meerijdt, jouw ontwikkelingssnelheid gedurende drie maanden met ongeveer 25% geremd wordt.

De accu hoeft daarvoor geeneens aangeraakt te worden.

De Neutralisatie Verbinding auto lost deze verzwakkende en ontwikkeling remmende werking van lood voor alle inzittenden in de auto op.

Aanvullende behandeling

De Materie Transmutatie behandeling werkt aanvullend op de Neutralisatie Verbinding auto.

De Materie Transmutatiegave, die je door de Materie Transmutatie behandeling ontvangt, geeft je de mogelijkheid om specifieke stoffen en materialen op energieniveau te verzachten en energetisch beter te laten aansluiten bij de mens.

Met behulp van de Materie Transmutatiegave kun je jouw persoonlijke leefomgeving zo veranderen dat de natuurlijke frequenties van de 'levende natuur' in jouw huis beter voelbaar worden.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Neutralisatie Verbinding auto

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Neutralisatie Verbinding auto invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’

Tijdens deze thema-avond ontvang je uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.

Daarnaast ontvang je tijdens deze avond de unieke mogelijkheid om de gecombineerde werking van zes Neutralisatie Verbindingen op proef te ervaren.

Deze Combinatieproef Neutralisatie Verbindingen wordt alleen tijdens deze thema-avond gegeven. Je ervaart dan 24 uur lang hoe het zou zijn om altijd en overal beschermd te zijn tegen omgevingsstraling: thuis, op je werk en onderweg.
Lees meer: Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling

Aanvragen

Je kunt de Neutralisatie Verbinding auto aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.
Lees meer als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen.


Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Neutralisatie Verbinding  auto nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Neutralisatie Verbinding auto

€ 60,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bestelnummer of factuurnummer.