Neutralisatie Verbinding mobiel

De Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseert mobiele en draadloze apparaten die ook buiten een geneutraliseerd huis gebruikt worden, zoals mobiele telefoons, notebooks en laptops.
Je betaalt éénmalig € 60,- voor de Neutralisatie Verbinding mobiel en voor dat bedrag worden al jouw kleine draagbare apparaten, ook jouw toekomstige nieuwe draagbare apparaten, automatisch geneutraliseerd.

Je hoeft de Neutralisatie Verbinding mobiel dus maar éénmaal voor jezelf aan te vragen.

Ook babyfoons en andere kleine draagbare apparaten worden geneutraliseerd door de Neutralisatie Verbinding mobiel.
Ze zijn dan ook buitenshuis geneutraliseerd.

Alle andere, grotere apparatuur in niet geneutraliseerde ruimten kan geneutraliseerd worden met één Apparaat Verbinding per apparaat.

Opvolger van de Mobiel Verbinding

De Neutralisatie Verbinding Mobiel vervangt de Mobiel Verbinding.

De Mobiel Verbinding, die voor elk klein mobiel apparaat apart aangeschaft moest worden, had als nadeel dat mensen vaak een klein mobiel apparaat over het hoofd zagen, waardoor zo’n ongeneutraliseerd klein mobiel apparaat een stoorzender bleef.

De Mobiel Verbinding blijft zijn werking behouden, maar kan niet meer worden aangevraagd in de online aanvraagprocedure.

Eén Verbinding voor alle kleine draagbare apparaten

Eén Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseert al jouw kleine draagbare apparaten voor het gebruik buitenshuis of in een ongeneutraliseerde ruimte, ongeacht het aantal draagbare apparaten dat je bezit.

Zo zijn al jouw kleine draagbare apparaten altijd automatisch geneutraliseerd, waar je ze ook gebruikt.

Toepassingen

De Neutralisatie Verbinding mobiel werkt voor al jouw kleine draagbare apparaten die buiten een geneutraliseerde ruimte worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld:

 • mobiele telefoons
 • Smartphones 
 • iWatch
 • iPod
 • laptops
 • tablets, iPad
 • netbooks
 • eReaders
 • spelcomputers
 • navigatie apparatuur
 • gehoorapparaat
 • föhn
 • fototoestel
 • batterijoplader
 • babyfoon
 • kruimeldief
 • klein draagbaar elektrisch gereedschap dat ook buitenshuis wordt gebruikt, zoals:
 • boormachine
 • decoupeerzaag


Niet voor grotere draagbare apparaten
De Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseert alleen kleine draagbare apparaten.

Apparaat Verbinding

Voor grotere (draagbare) apparaten die je buiten jouw geneutraliseerde huis en tuin gebruikt, vraag je voor elk apparaat een aparte Apparaat Verbinding aan.
De Apparaat Verbinding kan ook aangevraagd worden voor een apparaat in een ongeneutraliseerde ruimte.

Voorbeelden van grotere apparaten die geneutraliseerd kunnen worden met een Apparaat Verbinding zijn:

Computer met beeldscherm, wasmachine, stofzuiger, hogedrukreiniger, elektrische heggenschaar, en alle apparaten die normaal gesproken met hun pootjes of wieltjes op de grond staan als je ze gebruikt.

Deze apparaten hebben elk een eigen Apparaat Verbinding nodig voor het gebruik buiten een geneutraliseerde ruimte.

Apparaten die je alleen binnen een geneutraliseerde ruimte gebruikt, hebben geen eigen Apparaat Verbinding nodig.

Neutralisatie Verbinding mobiel is persoonsgebonden

De Neutralisatie Verbinding mobiel werkt niet voor een oud mobiel apparaat dat jij permanent aan een ander in bruikleen hebt gegeven.

De Neutralisatie Verbinding mobiel is dus in die zin persoonsgebonden.
Een mobiel apparaat dat je permanent aan iemand anders in bruikleen geeft, is voor deze andere persoon niet geneutraliseerd, omdat je dit apparaat zelf nooit meer gebruikt.

Als jouw kind permanent jouw oude mobiele telefoon gebruikt, dan heeft je kind daarvoor dus een eigen Neutralisatie Verbinding mobiel nodig. Daarmee worden alle mobiele apparaten van je kind levenslang geneutraliseerd, van spelcomputer tot mobiele telefoon en laptop.

Nieuwe apparaten automatisch geneutraliseerd

De Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseert automatisch al jouw nieuwe mobiele apparaten.
Jouw oude kleine draagbare apparaten blijven geneutraliseerd totdat je ze wegdoet, weggeeft of permanent in bruikleen geeft.

De ‘elektromagnetische mens’

Mobiele telefoons, DECT telefoons en andere draadloze apparaten zijn niet meer uit ons leven weg te denken.

Het gemak van deze apparatuur heeft echter ook keerzijden.
Het wordt namelijk steeds duidelijker dat de elektromagnetische straling, die door deze apparaten wordt afgegeven, onze gezondheid negatief beïnvloedt.

De eigenschappen van deze velden zijn als het ware niet ‘compatibel’ met het energiesysteem van de mens. De niet-natuurlijke en verhoudingsgewijs zeer krachtige EM-velden van mobiele telefoons en dergelijke gaan door ons heen en beïnvloeden ons eigen natuurlijke elektromagnetische veld.

De mens is zelf ook elektromagnetisch van aard. Alle processen in ons lichaam worden aangestuurd door minuscule elektrische stroompjes.

Klachten

Het immuunsysteem, de meridiaanbalans en de aura worden door deze technische straling verzwakt. De gevolgen op langere termijn zijn onder andere vermoeidheid, overgevoeligheid of   hypergevoeligheid en allerlei andere klachten.

Hierbij geldt de vuistregel dat hoe dichter je de zender/ontvanger van een mobiel apparaat tegen je lichaam houdt hoe schadelijker de effecten zijn.
Eén van de meest bekende directe klachten zijn hoofdpijn en een verdoofd gevoel aan de kant van het oor waar je de mobiele telefoon tegenaan houdt.
Ook blijkt dat straling de verbinding tussen ons voelen en denken loskoppelt.

Door de kwaliteit van deze EM-velden zo te veranderen dat ze compatibel worden met het natuurlijke, organische energieveld van de mens, is het mogelijk om de schadelijke invloed te neutraliseren. Het kost het lichaam daardoor geen moeite meer om met deze velden om te gaan. Dit is het werkingsprincipe van de Neutralisatie Verbinding mobiel.

Resultaten

Het gebruik van mobiele apparatuur is en voelt door de Neutralisatie Verbinding mobiel veel minder belastend.

Wel kunnen de stroompjes die door je handen lopen als je bijvoorbeeld een mobiele telefoon vasthoudt of typt op een laptop of PC voor sommige mensen voelbaar blijven.

Dit zijn de effecten van strooivelden, die elk elektrisch apparaat heeft. Dit kwantitatieve effect is niet te veranderen. Zou dit wel kunnen dan zou het apparaat niet meer functioneren.

De negatieve invloed die dit kwantitatieve deel op ons heeft wordt wel door de Neutralisatie Verbinding mobiel geneutraliseerd. Met andere woorden: Het kwantitatieve deel zelf kan niet veranderd worden, maar de schadelijkheid ervan is wel geneutraliseerd.

Aantoonbaar resultaat  van neutralisatie mobiele telefoon

De werking van Portaliet, de voorloper van de Neutralisatie Verbinding mobiel, is onder andere aangetoond met behulp van bio-resonantie apparatuur.
Hierbij worden de meridianen doorgemeten en wordt bepaald of deze in balans zijn, gestressed zijn of juist verzwakt zijn.

Uit de vele tientallen testen die hiermee zijn gedaan, bleek dat Portaliet de verzwakkende invloed van de mobiele telefoon opheft.

Links de test met alleen een mobiele telefoon in stand-by stand. Vrijwel alle meridianen hebben te weinig energie.
Rechts na toevoeging van Portaliet; alle meridianen testen sterker en zijn in een betere balans.
De Neutralisatie Verbinding mobiel werkt zeven keer zo krachtig als Portaliet.

Waarschuwing


De Neutralisatie Verbinding mobiel neutraliseert de energetische stralingsbelasting van gsm telefoons.

Uit onderzoek is echter gebleken dat gebruik van de mobiele telefoon nog een ander direct fysiek effect heeft: Het verhoogt de temperatuur van de hersenen. 
Deze opwarming ontstaat al na relatief korte gesprekken.

Daarom adviseren wij om, naast de Neutralisatie Verbinding mobiel, zoveel mogelijk gebruik te maken van een headset. Bij DECT telefoons adviseren we om deze reden de speakerstand te gebruiken.

Magneetsluiting

Veel hoesjes voor mobiele telefoons en tablets hebben tegenwoordig een magneetsluiting.

Magneten verstoren onze energiebalans als ze direct op het lichaam worden gedragen, dus als je je mobiele telefoon in je broekzak draagt, wordt je energiebalans, ook als je de Neutralisatie Verbinding mobiel hebt, toch enigszins verstoord.

Dit verstorende effect van een magneetsluiting wordt voorkomen door de mobiele telefoon niet meer op het lichaam te dragen, maar bijvoorbeeld mee te nemen in een tas.
Als je het hoesje echter vaak open en dicht doet, kom je toch te frequent in aanraking met de magnetische werking.

Je loopt geen enkel risico als je een hoesje aanschaft zonder magneetsluiting.

Opladen van batterijen en accu's voor apparaten die je buitenshuis gebruikt

Accu’s of batterijen die opgeladen worden met geneutraliseerde stroom blijven ook buiten het geneutraliseerde huis of bedrijf geneutraliseerd.

Laad je de accu of batterijen van een apparaat echter buitenshuis op met niet geneutraliseerde stroom, dan is deze accu of batterij niet meer geneutraliseerd.
Door de Neutralisatie Verbinding mobiel zijn alle accu's en batterijen van jouw kleine draagbare apparaten altijd geneutraliseerd, ook als je ze met ongeneutraliseerde stroom oplaadt.

Zo is de accu van je digitale camera als je die thuis met geneutraliseerde stroom oplaadt op dat moment ook buitenshuis geneutraliseerd, maar als je die elders oplaadt is dat niet meer het geval.

Heb je de Neutralisatie Verbinding mobiel aangevraagd, dan blijft de accu ook geneutraliseerd als je die oplaadt met niet geneutraliseerde stroom.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Mobiel Verbinding

De ervaringen met de Neutralisatie Verbinding mobiel zijn uiteraard identiek aan die van de voorganger van de Neutralisatie Verbinding mobiel, de Mobiel Verbinding.

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Neutralisatie Verbinding mobiel invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’

Tijdens deze thema-avond ontvang je uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.

Daarnaast ontvang je tijdens deze avond de unieke mogelijkheid om de gecombineerde werking van zes Neutralisatie Verbindingen op proef te ervaren.

Deze Combinatieproef Neutralisatie Verbindingen wordt alleen tijdens deze thema-avond gegeven. Je ervaart dan 24 uur lang hoe het zou zijn om altijd en overal beschermd te zijn tegen omgevingsstraling: thuis, op je werk en onderweg.
Lees meer: Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling

Aanvragen

Je kunt de Neutralisatie Verbinding mobiel aanvragen m.b.v. de online aanvraagprocedure.

De Neutralisatie Verbinding mobiel werkt automatisch voor al jouw kleine mobiele apparaten die je buiten een geneutraliseerde ruimte gebruikt. 
Je hoeft deze apparaten daarom niet te vermelden bij jouw aanvraag m.b.v. de online aanvraagprocedure.
Wij, Bas en Maria, hoeven ook niet te weten om welke apparatuur het gaat.


Korting 

Je ontvangt korting op de bijdrage voor de Neutralisatie Verbinding mobiel als het profiel waarvoor je deze Verbinding aanvraagt, al eerder één of meerdere Mobiel Verbinding(en) heeft ontvangen.

Eén Mobiel Verbinding ontvangen: € 20,- korting
Twee Mobiel Verbinding ontvangen: € 40,- korting
Drie of meer Mobiel Verbinding ontvangen: € 60,- korting

Let op: je ontvangt de Neutralisatie Verbinding mobiel dus kosteloos als het profiel waarvoor de Neutralisatie Verbinding mobiel wordt aangevraagd al drie of meer Mobiel Verbindingen heeft ontvangen.


De Neutralisatie Verbinding mobiel werkt pas zodra je die online hebt aangevraagd en met behulp van de activatie e-mail de Verbinding hebt geactiveerd. 
Dat is dus ook zo als je die kosteloos ontvangt.

Tijdens de aanvraagprocedure wordt gevraagd om aan te geven:

 • of het profiel waarvoor de Neutralisatie Verbinding mobiel wordt aangevraagd al eerder één of meerdere Mobiel Verbinding(en) heeft ontvangen
 • de datum van de activatie e-mail(s) van de eventueel eerder ontvangen Mobiel Verbinding(en)

Je vindt deze gegevens in het gebruikersprofiel waarvoor je de Neutralisatie Verbinding mobiel wilt aanvragen, in het tabblad 'Mijn Verbindingen'.
Je kunt hierbij alleen die Mobiel Verbindingen invullen die in het profiel staan waarvoor je nu een Neutralisatie Verbinding mobiel wilt aanvragen.

Apparaat Verbindingen tellen niet mee
Als je in het verleden een Apparaat Verbinding hebt aangevraagd voor een klein draagbaar apparaat, dan 'telt deze niet mee' bij de aanvraag van de Neutralisatie Verbinding mobiel.

Mocht er in de toekomst een vergelijkbare opvolger geïntroduceerd worden voor de huidige Apparaat Verbinding, dan tellen jouw eerder ontvangen Apparaat Verbindingen wel mee bij de aanvraag van deze mogelijke toekomstige opvolger.

Vragen
Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Een week tussentijd 

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.

Als je al andere Neutralisatie Verbindingen hebt, hoef je bij de activatie van de Neutralisatie Verbinding mobiel geen tussentijd aan te houden ten opzichte van de activatie van andere Verbindingen.

Lees verder: Meerdere Verbindingen aanvragen

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Neutralisatie Verbinding mobiel nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de activatie e-mail jouw Neutralisatie Verbinding mobiel zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Bijdrage Neutralisatie Verbinding mobiel

€ 60,-

Geen oplossing

Voor het probleem dat in de afbeelding hieronder getoond wordt, hebben we nog geen oplossing :-)


Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

 • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.


Een ervaring


Niet aan gedacht

‘Fijn dat de Neutralisatie Verbinding mobiel er nu is.
 
Ik kan mij nog wel een paar voorvallen herinneren waarbij mijn man zich heel naar ging voelen toen hij bij onze dochter en bij vrienden aan het klussen was en daarbij onder andere zijn eigen boormachine gebruikte.

Ik had aan alles gedacht om te neutraliseren tot aan een vakantie-waterkoker toe, maar niet aan elektrische klus-apparatuur.’