Neutralisatie Verbinding apparaat

De Neutralisatie Verbinding apparaat neutraliseert huishoudelijke en elektrische apparatuur in ruimten die niet geneutraliseerd zijn.

Je betaalt éénmalig € 60,- voor de Neutralisatie Verbinding apparaat en voor deze bijdrage worden al jouw apparaten die je in een niet geneutraliseerde ruimte gebruikt, automatisch geneutraliseerd.

Je hoeft de Neutralisatie Verbinding apparaat dus maar éénmaal voor jezelf aan te vragen.


In een omgeving die geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding huis, werk of bedrijf is het niet nodig om apparaten apart te neutraliseren.

Mobiele apparatuur, zoals mobiele telefoons, tablets, laptops, babyfoons en andere kleine draagbare apparaten worden - voor gebruik buitenshuis - geneutraliseerd door de Neutralisatie Verbinding mobiel.


Opladen van batterijen en accu's voor apparaten die je buitenshuis gebruikt

Accu’s of batterijen die opgeladen worden met geneutraliseerde stroom blijven ook buiten het geneutraliseerde huis of bedrijf geneutraliseerd. 


Laad je de accu of batterijen van een apparaat echter buitenshuis op met niet geneutraliseerde stroom, dan is het aan te raden om de Neutralisatie Verbinding apparaat aan te vragen.


De Neutralisatie Verbinding apparaat zorgt er dan voor de accu of batterijen van het apparaat ook geneutraliseerd zijn als je deze met niet geneutraliseerde stroom oplaadt.

Opvolger van de Apparaat Verbinding

De Neutralisatie Verbinding apparaat vervangt de Apparaat Verbinding.

De Apparaat Verbinding, die voor elk apparaat in een niet geneutraliseerde ruimte apart aangevraagd moest worden, had als nadeel dat mensen vaak een apparaat over het hoofd zagen, waardoor zo’n ongeneutraliseerd apparaat een stoorzender bleef.

De Apparaat Verbinding blijft zijn werking behouden, maar kan niet meer worden aangevraagd.

Eén Verbinding voor alle apparatuur in een niet geneutraliseerde ruimte

Eén Neutralisatie Verbinding apparaat neutraliseert al jouw (grotere) apparaten die je persoonlijk bezit voor het gebruik buitenshuis of in een ongeneutraliseerde ruimte, ongeacht het aantal apparaten dat je bezit.

Zo zijn al jouw apparaten altijd automatisch geneutraliseerd, waar je ze ook gebruikt.

Voor kleine draagbare apparaten die je ook buitenshuis gebruikt, kun je de Neutralisatie Verbinding mobiel aanvragen.

Toepassingen

De Neutralisatie Verbinding apparaat werkt voor grotere apparatuur die je buiten jouw geneutraliseerde huis en tuin gebruikt, zoals bijvoorbeeld:

  • computer met beeldscherm
  • wasmachine
  • stofzuiger
  • boormachine
  • hogedrukreiniger
  • elektrische heggenschaar

en

  • alle apparatuur die normaal gesproken met hun pootjes of wieltjes op de grond staan als ze gebruikt worden

Neutralisatie Verbinding apparaat is persoonsgebonden

De Neutralisatie Verbinding apparaat werkt niet voor een oud apparaat dat jij permanent aan een ander in bruikleen gegeven hebt.

De Neutralisatie Verbinding apparaat is dus in die zin persoonsgebonden.

Een apparaat dat je permanent aan iemand anders in bruikleen geeft, is voor deze andere persoon niet geneutraliseerd, omdat je dit apparaat zelf nooit meer gebruikt.

Als jouw kind permanent een oud apparaat van jou gebruikt, dan heeft je kind daarvoor dus een eigen Neutralisatie Verbinding apparaat nodig.

Daarmee wordt alle grotere apparatuur van jouw kind levenslang geneutraliseerd.

Nieuwe apparaten automatisch geneutraliseerd

De Neutralisatie Verbinding apparaat neutraliseert automatisch al jouw nieuwe apparatuur voor het gebruik buiten een geneutraliseerde ruimte.

Al jouw grotere apparatuur blijft geneutraliseerd totdat je de apparatuur wegdoet, weggeeft of permanent in bruikleen geeft.

De ‘elektromagnetische mens’

Allerlei grotere apparaten zijn niet meer uit ons leven weg te denken.

Het gemak van deze apparatuur heeft echter ook keerzijden.
Het wordt namelijk steeds duidelijker dat de elektromagnetische straling, die door deze apparaten afgegeven wordt, onze gezondheid negatief beïnvloedt.

De eigenschappen van deze velden zijn als het ware niet ‘compatibel’ met het energiesysteem van de mens.

De mens is zelf ook elektromagnetisch van aard.
Alle processen in ons lichaam worden aangestuurd door minuscule elektrische stroompjes.

Klachten

Het immuunsysteem, de meridiaanbalans en de aura worden door deze technische straling verzwakt.

De gevolgen op langere termijn zijn onder andere vermoeidheid, overgevoeligheid of   hypergevoeligheid en allerlei andere klachten.

Ook blijkt dat straling de verbinding tussen ons voelen en denken loskoppelt.

Door de kwaliteit van deze EM-velden zo te veranderen dat ze compatibel worden met het natuurlijke, organische energieveld van de mens, is het mogelijk om de schadelijke invloed te neutraliseren.

Het kost het lichaam daardoor geen moeite meer om met deze velden om te gaan.

Dit is het werkingsprincipe van de Neutralisatie Verbinding apparaat.

Resultaten

Het gebruik van apparaten is en voelt door de Neutralisatie Verbinding apparaat veel minder belastend.

Opladen van batterijen en accu's voor apparaten die je buitenshuis gebruikt

Accu’s of batterijen die opgeladen worden met geneutraliseerde stroom blijven ook buiten het geneutraliseerde huis of bedrijf geneutraliseerd.

Laad je de accu of batterijen van een apparaat echter buitenshuis op met niet geneutraliseerde stroom, dan is deze accu of batterij niet meer geneutraliseerd.

Door de Neutralisatie Verbinding apparaat zijn alle accu's van jouw grotere apparaten altijd geneutraliseerd, ook als je ze met ongeneutraliseerde stroom oplaadt.

Zo is een accu, als je die thuis met geneutraliseerde stroom oplaadt op dat moment ook buitenshuis geneutraliseerd, maar als je die elders oplaadt is dat niet meer het geval.

Heb je de Neutralisatie Verbinding apparaat aangevraagd, dan blijft de accu ook geneutraliseerd als je die oplaadt met niet geneutraliseerde stroom.

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze Ontwikkelingsmogelijkheid van tevoren te voelen via de afbeelding 'Eerst voelen dan beslissen'.

Alle apart aan te vragen Ontwikkelingsmogelijkheden kunnen op deze wijze van tevoren gevoeld worden.
Lees meer: Eerst voelen dan beslissen

 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Neutralisatie Verbinding apparaat invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’

Tijdens deze thema-avond ontvang je uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.

Daarnaast ontvang je tijdens deze avond de unieke mogelijkheid om de gecombineerde werking van zes Neutralisatie Verbindingen op proef te ervaren.

Deze Combinatieproef Neutralisatie Verbindingen wordt alleen tijdens deze thema-avond gegeven. Je ervaart dan 24 uur lang hoe het zou zijn om altijd en overal beschermd te zijn tegen omgevingsstraling: thuis, op je werk en onderweg.
Lees meer: Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling

Aanvragen

Je kunt de Apparaat Verbinding aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.
Lees meer als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Apparaat Verbinding nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Apparaat Verbinding

€ 20,-
Als je meerdere apparaten (in een niet geneutraliseerde ruimte) wilt neutraliseren, vraag je voor elk apparaat een aparte Apparaat Verbinding aan.

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bestelnummer of factuurnummer.


Ervaringen


Nu gaat het prima

‘Toen ik mijn gehoorapparaat kreeg aangemeten heb ik zitten huilen, het voelde zo akelig in mijn hoofd dat ik niet dacht dat ik daarmee kon leven.

Maar sinds de Apparaat Verbinding lijkt mijn lijf het te accepteren en gaat het prima.’


Batterijen van mijn gehoorapparaat gaan langer mee

‘De batterijen van mijn gehoorapparaat gaan langer mee nu ik hiervoor de Apparaat Verbinding heb.’