Apparaat Verbinding

Met de Apparaat Verbinding kan het verzwakkend effect van elk apparaat geneutraliseerd worden. De Apparaat Verbinding kan gebruikt worden voor het neutraliseren van onder andere huishoudelijke, medische en industriële apparatuur in ruimten die niet geneutraliseerd zijn.

In een omgeving die geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding huiswerk of bedrijf is het niet nodig apparaten apart te neutraliseren.
Voor mobiele apparatuur, zoals mobiele telefoons en laptops, die ook buiten een geneutraliseerde ruimte gebruikt worden, kun je de Neutralisatie Verbinding mobiel aanvragen.

Wie mag een apparaat laten neutraliseren?

  • Als je de eigenaar bent.
     
  • Als je met een apparaat werkt. 
Voorbeeld: Een werknemer in een ziekenhuis mag zelf een bepaalde plaats of apparaat, waar hij of zij (mee) moet werken, neutraliseren zonder toestemming of medeweten van de directie. Je mag altijd je eigen gezondheid beschermen.
     
  • Als je met een apparaat behandeld wordt en je hebt de Neutralisatie Verbinding huis nog niet. Andere patiënten na jou zullen er dan ook baat bij hebben. Ze hebben er weliswaar niet om gevraagd, maar iedereen mag zijn eigen gezondheid beschermen.

Wanneer mag je een apparaat niet laten neutraliseren?

Als je zelf bestraald moet worden en je huis is geneutraliseerd door de Neutralisatie Verbinding huis, dan ben je ook buitenshuis, dus ook bij deze medische bestraling, beschermd tegen de verzwakkende werking daarvan.
Je mag het dan ook niet uit idealisme voor andere patiënten aanvragen, want zij hebben er niet om gevraagd.

Opladen van batterijen en accu's voor apparaten die je buitenshuis gebruikt

Accu’s of batterijen die opgeladen worden met geneutraliseerde stroom blijven ook buiten het geneutraliseerde huis of bedrijf geneutraliseerd. 


Laad je de accu of batterijen van een apparaat echter buitenshuis op met niet geneutraliseerde stroom, dan is het aan te raden om voor het betreffende apparaat de Apparaat Verbinding aan te vragen. 
De Apparaat Verbinding zorgt er dan voor de accu of batterijen van het apparaat ook geneutraliseerd zijn als je deze met niet geneutraliseerde stroom oplaadt.

De Apparaat Verbinding verhuist automatisch mee

Als je het geneutraliseerde apparaat vervangt door een nieuw exemplaar verhuist de Apparaat Verbinding automatisch mee naar het nieuwe exemplaar.

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Apparaat Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling’

Tijdens deze thema-avond ontvang je uitgebreide informatie over de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.

Daarnaast ontvang je tijdens deze avond de unieke mogelijkheid om de gecombineerde werking van zes Neutralisatie Verbindingen op proef te ervaren.

Deze Combinatieproef Neutralisatie Verbindingen wordt alleen tijdens deze thema-avond gegeven. Je ervaart dan 24 uur lang hoe het zou zijn om altijd en overal beschermd te zijn tegen omgevingsstraling: thuis, op je werk en onderweg.
Lees meer: Thema-avond ‘Altijd en overal beschermd tegen omgevingsstraling

Aanvragen

Je kunt de Apparaat Verbinding aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.
Lees meer als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Marieke door een e-mail te sturen naar basmarieke@wholismproject.nl.

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Apparaat Verbinding nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Apparaat Verbinding

€ 20,-
Als je meerdere apparaten (in een niet geneutraliseerde ruimte) wilt neutraliseren, vraag je voor elk apparaat een aparte Apparaat Verbinding aan.

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmarieke@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bestelnummer of factuurnummer.


Ervaringen


Nu gaat het prima

‘Toen ik mijn gehoorapparaat kreeg aangemeten heb ik zitten huilen, het voelde zo akelig in mijn hoofd dat ik niet dacht dat ik daarmee kon leven.

Maar sinds de Apparaat Verbinding lijkt mijn lijf het te accepteren en gaat het prima.’


Batterijen van mijn gehoorapparaat gaan langer mee

‘De batterijen van mijn gehoorapparaat gaan langer mee nu ik hiervoor de Apparaat Verbinding heb.’