Lichtwezen Verbinding

De Lichtwezen Verbinding is net als de Licht Verbinding een waardevolle aanvulling op de Neutralisatie verbinding huis.

De Licht Verbinding laat een lichtpiramide ontstaan over jouw huis. 


Door de Lichtwezen Verbinding krijgen jij, jouw medebewoners en deze piramide een lichtverbinding met hogere dimensies.

Lichtwezens en Licht informatie kunnen van deze lichtverbinding gebruik maken om gemakkelijker contact met ons en de Aarde te maken.

Effecten

De Lichtwezen Verbinding is een aanvulling op de Neutralisatie Verbinding huis en kan in combinatie met de Licht Verbinding worden gebruikt. De Lichtwezen Verbinding en de Licht Verbinding vertegenwoordigen allebei een ander aspect van het Licht. Beide halen ego-stukken op een andere wijze naar boven.

De Licht Verbinding werkt spiegelend op bewustzijnsprocessen, werkt dus van buiten naar binnen. De Lichtwezen Verbinding daarentegen doet dit op een zachte pulserende wijze, die door de persoon heen gaat, werkt hierdoor van binnen naar buiten.

Op deze wijze vullen de Licht Verbinding (mannelijk, Yang) en de Lichtwezen Verbinding (vrouwelijk, Yin) elkaar aan.
 

Heldere vermogens

De Lichtwezen Verbinding doet echter meer. Zij optimaliseert de werking van de hypofyse en de epifyse waardoor onze heldere vermogens toenemen.  

 

Jacobsladder

De Lichtwezen Verbinding dient ook een hoger doel.
Doordat de Lichtwezen Verbinding een lichtverbinding vormt met hogere dimensies kunnen Lichtinformatie en Lichtwezens de Aarde beter bereiken. Er ontstaat als het ware een "Jacobsladder".
Op deze wijze helpt de Lichtwezen Verbinding dus ook de Aarde bij haar transformatieproces. Wij kunnen deze lichtwezens ook vragen ons bij onze eigen processen te helpen.

Ook verbinding met hogere dimensies buitenshuis

De verbinding met hogere dimensies blijft altijd bij je waar je ook bent.

Wel kan dit vermogen verstoord worden door omgevingsstraling. Als je je huis neutraliseert met de Neutralisatie Verbinding huis heb je daar zowel binnen als buiten je huis profijt van. Bij de Neutralisatie Verbinding huis blijft een kleine kopie van de lichtpiramide die het huis neutraliseert, buitenshuis ook om je heen. Hierdoor blijft je Verbinding met het Hogere buitenshuis net zo sterk als thuis.
 

De bescherming buitenshuis van deze ‘minipiramide’ geldt alleen niet voor je werkplek en voor plaatsen, die je zelf kunt neutraliseren omdat ze van jou zijn, zoals je auto, je caravan of tent. Dit zijn plaatsen waar je zeggenschap over hebt, omdat ze jouw eigendom zijn.

In het geval van je werkplek heb je het recht om je tegen omgevingsstraling te beschermen en de energie te optimaliseren. Je bent immers genoodzaakt om op je werkplek te verblijven.
Je hebt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de winkels waar je je boodschappen doet, de keuzemogelijkheid om deze plaatsen zelf te neutraliseren. Door deze plaatsen te neutraliseren dien je ook het welzijn van de Aarde.

Eén Verbinding voor alle bewoners

Er is één Lichtwezen Verbinding per huishouden nodig. Alle bewoners profiteren daarvan mee.

Lichtwezen Verbinding voor een bedrijf

De Lichtwezen Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Lichtwezen Verbinding vergroot de heldere vermogens van de werknemers, waardoor problemen intuïtief beter opgelost kunnen worden en het aantal nieuwe vindingen zal toenemen.

Let op: De Lichtwezen Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Lichtwezen Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Lichtwezen Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen voor de werkzaamheden voor het bedrijf, dus niet in het privé leven.

De kosten bedragen € 125,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 25,- in rekening gebracht.

De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Voor projecten of creaties

Tot 25 oktober 2016 konden de Verbindingen uit de categorie ‘Spirit Verbindingen’ ook ingezet worden voor projecten of creaties. Sindsdien is deze mogelijkheid vervangen door de Doel Verbindingen.
De drie Verbindingen voor een project hebben dus een eigen categorie en aparte namen gekregen. De werking van deze drie Verbindingen is gelijk gebleven.

De Doel Verbindingen bestaan uit:

Resultaat Verbinding voorheen Lichtwezen Verbinding voor een project
Helderheid Verbinding voorheen Licht Verbinding voor een project
Harmonie Verbinding voorheen Man/Vrouw Verbinding voor een project


Lees meer: Doel Verbindingen
Lees meer: Resultaat Verbinding

De Lichtwezen Verbinding verhuist mee

Als je verhuist, verhuist de Lichtwezen Verbinding automatisch mee.
De Lichtwezen Verbinding verhuist mee met degene die deze Verbinding in zijn of haar profiel heeft staan.

Update van Ozaliet Spiraal naar de Lichtwezen Verbinding

Als je in je huis een Ozaliet Spiraal hebt dan kun je hiervoor een Lichtwezen Verbinding update aanvragen. Na activatie van deze update moet de Ozaliet Spiraal nog 30 dagen blijven hangen om de Lichtwezen Verbinding update volledig te laten integreren.

Daarna kan de Ozaliet Spiraal doorgegeven worden of tweede hands verkocht worden. Ook de nieuwe eigenaar kan daarna voor een update kiezen en de Ozaliet Spiraal na een maand weer doorgeven of doorverkopen.
Let op: Zonder Ozaliet Spiraal werkt de Lichtwezen Verbinding update niet.

Lees meer: Het aanvragen van een Update naar Verbinding

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Lichtwezen Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Lichtwezen Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Lichtwezen Verbinding of de update naar de Lichtwezen Verbinding aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.
Lees meer als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen.


Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na jouw aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding of update naar deze Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding of update.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding of update activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Lichtwezen Verbinding nu'. Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding of update zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen of updates die je al hebt ontvangen.

Prijs Lichtwezen Verbinding

€ 120,-

Prijs update naar Lichtwezen Verbinding

€ 60,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het bestelnummer of factuurnummer.