Vitalisatie Verbinding

Door de enorme toename van omgevingsstraling is de aura van de mens sterk verkleind, waardoor die ernstig in z’n functioneren belemmerd wordt.

De Vitalisatie Verbinding helpt om de aura te herstellen, waardoor de vier aura-lichamen beter kunnen functioneren. Deze vier aura-lichamen zijn verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van je denken, voelen, willen en intuïtie en voor het optimaal verlopen van je lichaamsfuncties.

Door het herstel van de aura voel je je krachtiger en beter in balans. Je weerstand vergroot, waardoor je minder vatbaar bent voor ziekten. De Vitalisatie Verbinding werkt dus letterlijk vitaliserend.

Je raakt ook meer in jezelf verankerd. Hierdoor kun je beter bij jezelf blijven in stressvolle situaties of in een omgeving waar veel indrukken op je af komen. De Vitalisatie Verbinding is daarom ook zeer geschikt voor mensen met een verhoogde gevoeligheid (HSP).

Wegwijzers voor je persoonlijke ontwikkeling

We bevinden ons als mensheid in een overgangstijd van de kosmische nacht naar de kosmische dag. De Vitalisatie Verbinding helpt je je weg te vinden in deze bijzondere overgang. 

In de kosmische nacht (een periode van 300.000 jaar) moesten we elkaar verzwakken, zodat we ons trillingsgetal konden verlagen om ons steeds verder met de materie te kunnen verbinden.

Het is in de kosmische dag juist de bedoeling om ons trillingsgetal te verhogen en te leren elkaar te versterken.
De spelregels van de kosmische dag staan dan ook lijnrecht tegenover de spelregels van de kosmische nacht.

Om zo’n omwenteling te maken moeten we ons onder andere bewust worden van onze handelwijzen en ingesleten patronen overwinnen.
Dat is een prachtig en verrijkend proces waarbij de Vitalisatie Verbinding je de wegwijzers biedt en je bij deze ontwikkeling helpt.

De Vitalisatie Verbinding helpt je om oude patronen los te laten en de energie van de kosmische dag te gaan ervaren. Je leert daarbij angsten en beperkingen los te laten en je meer te laten leiden door liefde.

Herstel van je energiebalans

De Vitalisatie Verbinding herstelt je natuurlijke energiebalans en vergroot je aura. Hierdoor voel je je krachtiger en beter in balans.
Omdat de aura informatie bevat voor een gezonde celopbouw zul je ook lichamelijk sterker worden. Je weerstand vergroot, waardoor je minder vatbaar bent voor ziekten.
De Vitalisatie Verbinding werkt dus letterlijk vitaliserend.

Herstel en vergroting van de aura

De aura is het energieveld rond je lichaam. Er is een continue uitwisseling tussen je aura en je lichaam. Je zou de aura dan ook kunnen zien als een energetische accu.

De aura is een maat van je geestelijke kracht. Anderen kunnen jouw aanwezigheid en uitstraling voelen door je aura.

Je aura functioneert als een blauwdruk, te vergelijken met een ‘bouwtekening’ die alle informatie bevat voor de opbouw van je lichaam, je denken, voelen en willen.
Als je aura verstoord is, heeft dat een verstorend effect op je geestelijk en lichamelijk welzijn. Je intuïtie werkt minder en je wordt onzekerder. Je weerstand verlaagt, waardoor je bevattelijker wordt voor ziekten.

Bij de meeste mensen is de aura door elektromagnetische straling en andere belastende omgevingsfactoren sterk verkleind tot gemiddeld 3 á 4 meter, terwijl de straal 24 meter zou moeten zijn. Als de aura een straal heeft van minder dan 5 meter is het functionele deel van de aura minder dan 1%.

De Vitalisatie Verbinding herstelt de aura. Als je daarnaast je huis neutraliseert met de Neutralisatie Verbinding huis, los je de oorzaak voor de verkleining van je aura op. Door de combinatie van beide Verbindingen krijgt de aura weer z’n natuurlijke grootte, zodat die weer optimaal kan functioneren.

Verval normen en waarden

Omgevingsstraling met als gevolg daarvan een sterk verkleinde aura is een duidelijke oorzaak van het verval van normen en waarden.
Lees meer Draadloze maatschappij koppelt ons los van ons voelen

Verankering in jezelf

Je wordt helderder, intuïtiever, gevoeliger en krachtiger. Omdat je beter verankerd raakt in jezelf kun je beter bij jezelf blijven in stressvolle situaties of in een omgeving waar veel indrukken op je af komen.
De Vitalisatie Verbinding is daarom ook zeer geschikt voor mensen met een verhoogde gevoeligheid (HSP).

Transmutatiegave

Als je een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project ontvangt, ontvang je tegelijkertijd de Transmutatiegave waardoor je direct kunt gaan transmuteren.

Transmuteren is heel eenvoudig. Je richt je naar binnen en vraagt of datgene wat je dwars zit getransmuteerd mag worden. Een kind kan dus de was doen.
Lees meer: Transmutatiegave

Lees meer: Transmuteren in de praktijk

Twee voor de prijs van één

Als je tijdens je zwangerschap deze Verbinding aanschaft, krijgt jouw baby deze Verbinding ook automatisch en kan hij of zij daar zijn of haar hele leven van profiteren.
Vermeld als je deze Verbinding tijdens je zwangerschap aanschaft in de bestelling als opmerking: zwanger en de uitgerekende datum.

Na de geboorte van de baby bestel je de Verbinding vervolgens opnieuw voor je baby en vermeld je in het opmerkingenveld dat je deze Verbinding tijdens jouw zwangerschap ontvangen had.
 Wij zorgen er dan voor dat de Verbinding ook in het profiel van jouw baby komt te staan.

Medicijnen, vaccinaties, amalgaam en andere stoffen neutraliseren

Door de Vitalisatie Verbinding krijg je de mogelijkheid om de bijwerkingen van medicijnen en vaccinaties (grotendeels) te neutraliseren. Dit kun je heel eenvoudig doen door datgene wat je wilt neutraliseren met je intentie te verbinden met de Vitalisatie Verbinding.

Dit kun je ook doen voor antibiotica, amalgaam en andere belastende of giftige stoffen in het lichaam, zowel voor jezelf als voor anderen. De aanwezige stoffen verzwakken je dan niet meer, doordat ze op energetisch niveau geneutraliseerd zijn.

Voorwerpen energetisch reinigen


Door de Vitalisatie Verbinding krijg je de mogelijkheid kristallen en edelstenen te reinigen. Daarnaast kun je meubels, kunstvoorwerpen en andere objecten die energetisch belast zijn, zuiveren.
Dit kun je heel eenvoudig doen door datgene wat je wilt reinigen met je intentie te verbinden met de Vitalisatie Verbinding.

Opvolger van Ozaliet en Be-O-liet

De Vitalisatie Verbinding is de opvolger van de Ozaliet en Be-O-liet hangers en Ozaliet en Be-O-liet keukenzout. Bij de Vitalisatie Verbinding hoef je geen keuze te maken tussen de Ozaliet en Be-O-liet energie, omdat je automatisch contact maakt met de energie die voor jou op dat moment het meest geschikt is.

De Vitalisatie Verbinding werkt twee keer zo sterk als Ozaliet en Be-O-liet. Het vergroot je aura nog meer en ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling nog krachtiger.

Ervaringen met de Vitalisatie Verbinding

Lees meer over de ervaringen met de Vitalisatie Verbinding

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Vitalisatie Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Vitalisatie Verbinding aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.
 

Als je meerdere Verbindingen tegelijk wilt aanvragen, is het vrijwel altijd raadzaam om een week tussentijd aan te houden voor de activatie van twee verschillende Verbindingen.
Lees dan eerst het artikel: Meerdere Verbindingen aanvragen


Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Vitalisatie Verbinding nu'. Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Vitalisatie Verbinding

€ 120,-

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.

 

Lees ook:
Aura Verbindingen
Kracht Verbinding
Balans Herstel Verbinding
Voedingsstoffen Verbinding
Frequentie Verbinding