Dier Verbinding

De Dier Verbinding is een Vitalisatie Verbinding die speciaal is afgestemd op dieren.

Door deze Verbinding wordt het energiesysteem, het weerstandsvermogen en het zelfgenezend vermogen van dieren versterkt. De gezondheidstoestand van het dier verbetert daardoor, het gaat duidelijk meer floreren. Dieren worden zelfstandiger en autonomer in hun gedrag. Ze zijn blijer en uiten zich meer.


Bovengenoemde verbeteringen worden veroorzaakt door de aura-vergroting die ontstaat door de Dier Verbinding. Het dier komt daardoor in een hogere trilling.
Dat heeft zelfs een invloed op het voer dat het dier eet. Door de hogere trilling van het dier verhoogt de trilling van het voer bij inname ook.

Afstemming

Het is belangrijk om een dier te vragen of het een Verbinding of behandeling wil ontvangen.
Niet elk dier wil dat altijd.

Het is daarom het meest respectvol het dier op zielsniveau aan te spreken en te vragen of hij of zij een behandeling of Verbinding wil ontvangen.
Wij
kunnen dat ook voor je doen. Stuur hiervoor een e-mail met een foto van het dier aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Dier Verbinding.

Aanvragen

Je kunt de Dier Verbinding aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.
Lees meer als je meerdere Verbindingen tegelijkertijd wilt aanvragen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.
Daarna kun je zelf het moment kiezen waarop je de Dier Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Dier Verbinding nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo het/de dier(en) tijdens deze energieverandering kunt observeren.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail de Dier Verbinding nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Dier Verbinding     

€ 60,- per dier


Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingen veld bij de bestelling van een Verbinding in de online aanvraagprocedure.

    of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.