Praktische tips

Tips om soepel door de behandelingen te gaan

Je hebt een behandeling of Transmutatie Channeling van ons ontvangen.
Onderstaand vind je een aantal praktische tips om zo soepel mogelijk door de ontwikkelingen te gaan, die op deze behandeling volgen.

Lees verder

Einddoel-demo bij behandelingen

Een Einddoel-demo is een innerlijk beeld van het eindresultaat van een behandeling, dat voelbaar is voor jouw systeem. Het is dus geen tastbare of zichtbare demo.

Aan alle behandelingen is standaard een Einddoel-demo toegevoegd. Een Einddoel-demo ‘toont’ het positieve eindresultaat van de betreffende behandeling. Je kunt je hier bewust of onbewust op richten.

Een Einddoel-demo geeft jou onbewust een beeld van het positieve eindresultaat van een behandeling en geeft jou zo een positieve drive om door te gaan en het einddoel te bereiken.

De Einddoel-demo kan bij vrijwel alle behandelingen ook bewust toegepast worden.
Door je bewust op de Einddoel-demo van een behandeling te richten, ga je een ontwikkeling van de behandeling aan die je tot dan toe onbewust ontweken had.

Lees verder

Extra begeleiding na een behandeling

Als je een behandeling of Transmutatie Channeling van het Wholism Project hebt ontvangen bieden wij, Bas en Maria, jou begeleiding per e-mail als je vragen hebt over de ontwikkelingsprocessen die volgen op de ontvangst van de behandeling.
De behandelingen van het Wholism Project laten heel veel in je systeem gebeuren. Om jouw systeem niet te overbelasten, raden we je af om na deze behandeling te snel of te veel andere behandelingen te ontvangen.

Als je eventueel behoefte hebt aan extra begeleiding of een ondersteunende behandeling, dan kun je die - ook vlak na een behandeling van het Wholism Project - van de onderstaande Wholistic Partners ontvangen.

Deze extra begeleiding of behandeling kan dus ook binnen de integratietijd van een behandeling van het Wholism Project plaatsvinden.

Lees verder

Blijven steken in een ontwikkeling

Iedereen loopt wel eens vast in een ontwikkeling in zijn leven. Een verkoudheid of griep, maar ook  je 'vlak' of down voelen, duiden er vaak op dat je bent vastgelopen in je ontwikkeling.

Het hele leven is één grote ontwikkeling. Vastlopen in een ontwikkeling heeft dus lang niet altijd te maken met de ontwikkelingen die één van onze behandelingen op gang heeft gebracht.

Onbewuste angsten zijn altijd de achterliggende reden van vastlopen in je ontwikkeling.

Met behulp van de onderstaande afbeeldingen van het Aquarius Labyrint en de Spiral of Life kun je jezelf vaak helpen om jouw ontwikkeling weer op gang te brengen.
Het positieve effect daarvan is meestal vrijwel direct voelbaar.

Ben je diepgaand vastgelopen, dan werken deze afbeeldingen onvoldoende sterk. Met de Herstart behandeling kun je nooit meer vastlopen in je ontwikkeling.

Lees verder

Fysieke en geestelijke pijn oplossen

Veel lichamelijke en geestelijke symptomen hebben als achtergrond onderdrukte pijn, verdriet of andere emoties.
Onderdrukt verdriet en emoties vormen ook de oorzaak van veel fysieke pijnklachten in ons lichaam.

In dit artikel kun je lezen hoe je deze emoties zelf alsnog kunt verwerken en hoe je fysieke pijnen weer geestelijk kunt maken, zodat de fysieke pijn verdwijnt.

Lees verder