In God behandeling

Door de In God behandeling word je opgenomen in het Goddelijke waardoor je het Goddelijke in alles gaat herkennen. Het Goddelijke heeft de polariteiten geschapen, dus ook goed en kwaad. De In God behandeling leert je deze beide polen in jezelf volledig te integreren. Het kan daarvoor nodig zijn dat diepe, verdrongen stukken in jezelf aan de oppervlakte komen.
 

Deze behandeling is de een na laatste van een serie van acht ontwikkelingsbehandelingen beginnend met de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling, waarbij je je verleden op steeds diepere niveaus verwerkt, je scheppingsplan kunt wijzigen voor de kosmische dag en je contact met het Goddelijke herstelt en intensiveert.

Heenweg

Het stap voor stap jezelf afscheiden van het Goddelijke is een zwaar proces geweest.
Het Goddelijke is zo al omvattend, zo zalig, zo intens, zo liefdevol dat elke stap naar afgescheidenheid en ‘zelfstandigheid’ intens pijnlijk was.

Alles wat je op de heenweg tegenkomt kom je automatisch ook weer tegen op de terugweg. Als je op de heenweg door een tunnel bent gegaan, ga je ook weer door deze tunnel op de terugweg.
Het is een proces waarbij je je down, verlaten en alleen kunt voelen.

De cirkel is rond

Zodra je door dit moeilijke proces heen bent, is de cirkel weer rond.
Als Goddelijk vonkje ben je afgedaald tot in de materie, waar je de polariteiten tot in het extreme kunt ervaren.

Gelukkig heb je de weg naar het Goddelijke, zowel in jezelf als om je heen, weer teruggevonden. Op deze weg heb je allerlei trauma’s, die je op de heenweg had opgelopen, alsnog verwerkt. Je hebt daarbij je trauma’s omgezet in wijsheid.

Als je de trauma’s, die ontstaan zijn in de verschillende levensvormen van de evolutionaire scheppingslijn, voldoende hebt opgelost, ga je leven ‘vanuit je Spirituele ik’, in een directe verbinding met het Goddelijke.

De belangrijkste levens-leerweg is voltooid, je vormt nu een volledige verbinding tussen Hemel en Aarde.

Door de God / Godin behandeling, de ontwikkelingsbehandeling die op de In God behandeling volgt, kun je de verbinding met het Goddelijke zelfs nog verder verdiepen.

Eenheid

Door de In God behandeling kom je diep in contact met onze Bron waar alles één is.
Deze eenheid geeft je onder andere de mogelijkheid om je zo met een ander te verbinden dat je kunt voelen wat die voelt. Het invoelend vermogen wordt zo tot een bijzonder instrument.

Automatisch transmuteren

Als anderen zich openstellen en er op zielenniveau mee instemmen, kun je na de In God behandeling automatisch voor anderen transmuteren. Dit doe je onbewust en het kost je ook geen energie.
Zo breng je jouw omgeving dus automatisch in ontwikkeling.

Met Goddelijk Licht transmuteren

Na de In God behandeling heb je het vermogen om met behulp van het Goddelijk Licht te transmuteren.
Deze vorm van transmuteren werkt niet alleen sneller maar ook duidelijk dieper, dan het gebruikelijke transmuteren.
Lees ook ‘Op een nieuwe wijze door een ontwikkeling gaan’.

Na de In God behandeling kun je elk probleem op zielenniveau met behulp van het Goddelijk Licht transmuteren. Je hoeft je daarvoor alleen maar te richten op het Goddelijk Licht en dat net zolang te laten schijnen op jouw probleem totdat je voelt dat het als sneeuw voor de zon verdwenen is. Op verzoek kun je dit ook voor anderen doen.

Beginverergering behandeling

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:

en

van het Wholism Project.

Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.

De Beginverergering behandeling is dus een aanrader voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Als er veel bij jou loskomt door de Wholistische bewegingsoefeningen, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter. Het wordt dan nog plezieriger om deze oefeningen te doen.

Lees meer: Beginverergering behandeling

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Volgorde

De In God behandeling is de een na laatste van een serie van acht ontwikkelingsbehandelingen.
Deze serie begint met de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling, een behandeling op zielsniveau. Daarna volgen de Goddelijke Wezensheling en de Goddelijke Verbindingsimpuls om je verleden ook op de diepere niveaus van het wezens- en eenheidsniveau te verwerken.

Met de Scheppingsplan Transmutatie Channeling en de Familie Scheppingsplan Transmutatie Channeling kun je vervolgens jouw scheppingsplan bijstellen voor de kosmische dag.
Daarna kun je de Volledige Spirituele ik verbinding, de in God behandeling en de God / Godin behandeling ontvangen.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de In God behandeling

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.


Dit is alleen mogelijk als je de behandeling(en) die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

Dit is alleen mogelijk als je de behandeling(en) die aan deze behandeling vooraf gaan, al ontvangen hebt.
Zie het kopje ‘Volgorde’ in deze tekst.

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.
 

De In God behandeling heeft een integratietijd van drie maanden.
Ons advies is daarom om na de ontvangst van deze behandeling drie maanden geen andere diepgaande energetische behandelingen te ondergaan.

Tijdens de Integratietijd van deze behandeling is het wel mogelijk om behandelingen 'zonder integratietijd' te ontvangen. Dit zijn behandelingen die op zo'n specifiek gebied werken, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.
De tekst Behandelingen zonder integratietijd geeft een overzicht van alle behandelingen die je vlak vóór of na een andere behandeling kunt ontvangen.

Daarnaast mag na een maand een Transmutatie Channeling ontvangen worden uit de categorie Transmutatie Channelingen voor specifieke problemen.
Transmutatie Channelingen zijn diepgaande behandelingen, maar omdat ze over één specifiek onderwerp gaan, verstoren ze de integratie van de voorgaande behandeling niet.

 

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.

De uitwerkingstijd van de In God behandeling is negen maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

Aanvragen

Je kunt deze afstandsbehandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl

Kosten

€ 120,-