In God behandeling

Door de In God behandeling word je opgenomen in het Goddelijke waardoor je het Goddelijke in alles gaat herkennen. Het Goddelijke heeft de polariteiten geschapen, dus ook goed en kwaad. De In God behandeling leert je deze beide polen in jezelf volledig te integreren. Het kan daarvoor nodig zijn dat diepe, verdrongen stukken in jezelf aan de oppervlakte komen.
 

Deze behandeling is de een na laatste van een serie van acht ontwikkelingsbehandelingen beginnend met de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling, waarbij je je verleden op steeds diepere niveaus verwerkt, je scheppingsplan kunt wijzigen voor de kosmische dag en je contact met het Goddelijke herstelt en intensiveert.

Heenweg

Het stap voor stap jezelf afscheiden van het Goddelijke is een zwaar proces geweest.
Het Goddelijke is zo al omvattend, zo zalig, zo intens, zo liefdevol dat elke stap naar afgescheidenheid en ‘zelfstandigheid’ intens pijnlijk was.

Alles wat je op de heenweg tegenkomt kom je automatisch ook weer tegen op de terugweg. Als je op de heenweg door een tunnel bent gegaan, ga je ook weer door deze tunnel op de terugweg.
Het is een proces waarbij je je down, verlaten en alleen kunt voelen.

De cirkel is rond

Zodra je door dit moeilijke proces heen bent, is de cirkel weer rond.
Als Goddelijk vonkje ben je afgedaald tot in de materie, waar je de polariteiten tot in het extreme kunt ervaren.

Gelukkig heb je de weg naar het Goddelijke, zowel in jezelf als om je heen, weer teruggevonden. Op deze weg heb je allerlei trauma’s, die je op de heenweg had opgelopen, alsnog verwerkt. Je hebt daarbij je trauma’s omgezet in wijsheid.

Als je de trauma’s, die ontstaan zijn in de verschillende levensvormen van de evolutionaire scheppingslijn, voldoende hebt opgelost, ga je leven ‘vanuit je Spirituele ik’, in een directe verbinding met het Goddelijke.

De belangrijkste levens-leerweg is voltooid, je vormt nu een volledige verbinding tussen Hemel en Aarde.

Door de God / Godin behandeling, de ontwikkelingsbehandeling die op de In God behandeling volgt, kun je de verbinding met het Goddelijke zelfs nog verder verdiepen.

Eenheid

Door de In God behandeling kom je diep in contact met onze Bron waar alles één is.
Deze eenheid geeft je onder andere de mogelijkheid om je zo met een ander te verbinden dat je kunt voelen wat die voelt. Het invoelend vermogen wordt zo tot een bijzonder instrument.

Automatisch transmuteren

Als anderen zich openstellen en er op zielenniveau mee instemmen, kun je na de In God behandeling automatisch voor anderen transmuteren. Dit doe je onbewust en het kost je ook geen energie.
Zo breng je jouw omgeving dus automatisch in ontwikkeling.

Met Goddelijk Licht transmuteren

Na de In God behandeling heb je het vermogen om met behulp van het Goddelijk Licht te transmuteren.
Deze vorm van transmuteren werkt niet alleen sneller maar ook duidelijk dieper, dan het gebruikelijke transmuteren.
Lees ook ‘Op een nieuwe wijze door een ontwikkeling gaan’.

Na de In God behandeling kun je elk probleem op zielenniveau met behulp van het Goddelijk Licht transmuteren. Je hoeft je daarvoor alleen maar te richten op het Goddelijk Licht en dat net zolang te laten schijnen op jouw probleem totdat je voelt dat het als sneeuw voor de zon verdwenen is. Op verzoek kun je dit ook voor anderen doen.

Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de In God behandeling

Traject

De In God behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de In God behandeling bedraagt € 140,-.