Ervaringen met de
Neutralisatie Verbinding huis

Uit de ervaringen met de Neutralisatie Verbinding huis blijken de enorme voordelen van deze Verbinding ten opzichte van z'n voorganger, de Benzoliet Octaëder.

Die van ons groeit duidelijk weelderiger

Vorig jaar einde zomer/herfst heb ik deze twee biologische plantjes in de manden geplant.
 
Eén voor de buren en één voor ons. Tegelijk besteld en geplant. Ik geef beide plantjes water,
maar die van ons groeit duidelijk weelderiger dan die van de buren.
 
Ze hangen heel dicht bij elkaar. De één binnen de grenzen van een geneutraliseerde woning en de ander binnen de grenzen van een niet geneutraliseerde woning.
Hoewel ik niet altijd zo succesvol ben met planten, vind ik dit toch wel heel opvallend.
Annet v T, Uitgeest


Voelde ommekeer van de stralingsdruk

Bij de activatie van de Neutralisatie Verbinding huis afgelopen dinsdagavond voelde ik na een paar minuutjes werkelijk de ommekeer van de stralingsdruk.

In plaats van druk waarvan ik niet wist dat die zo sterk was (5G bijvoorbeeld), naar dragende en ruimtelijke schone energie, dat gevoel heb ik nog nooit gevoeld, zo fijn zo heerlijk!
Ik moest lachen want het kriebelde in mijn lijf.

Lees meer: Verschil van dag en nacht!

Verkoopprijs hoger inzetten

Toen de makelaar binnenkwam voelde het huis, dat we recent geneutraliseerd hebben met de Neutralisatie Verbinding huis, voor hem zo licht en ruim vergeleken met zijn eerste bezoek, dat hij meteen de verkoopprijs hoger wilde inzetten dan eerder was afgesproken.
 

Plek waar ik me kan voeden

‘De Neutralisatie Verbinding huis heeft me een binnenhuis plek gegeven waar ik me kan voeden (naast het buiten in de natuur zijn). Ik ben elke keer weer verrast van de weldaad, de zachtheid, de geborgenheid. Het geeft me een thuis waarin ik me ontspan, tot rust kom en open kan stellen voor mezelf en van daaruit met het Hogere.’
 

Collega's vielen met bosjes om mij heen

‘Sinds ik de Neutralisatie Verbinding huis en werk heb, ben ik niet een keer ziek geweest en dan bedoel ik griep, verkouden terwijl collega's met bosjes om mij heen vielen.´
 

Minder moe en meer inspiratie

‘Ik heb een low budget Bed and Breakfast voor tango dansers die elk jaar bij mij logeren tijdens een tango-week in Nederland.

Heel bijzonder om op te merken is dat mijn gasten sinds ik de Neutralisatie Verbinding huis heb, zeggen: "Het is zo anders bij jou thuis, ik ben minder moe als ik dans en heb meer inspiratie".’
Jacqueline Z, Nijmegen
 

Bij oma hoor je de hele dag de vogels zingen

‘Het lijkt wel of ons huis lichter is geworden, rustiger, zuiverder. Ik had altijd het gevoel dat ik alles moest schoonmaken en dat is grotendeels weg.

De moestuin van mijn man staat te pronken, de vogels fluiten zodat onze kleindochter van vier zelfs opmerkt, bij oma hoor je de hele dag de vogels zingen.’
Lenie S, Ospel
 

Veilig en beschermd

'Bescherming en veilig voelen dat is wat ik heel sterk ervaar.

Door de Verbinding tijdelijk 'uit te zetten' om te voelen wat het met me zou doen, kwam ik erachter dat ik werd gebombardeerd door allerlei straling en energieën zodat ik me nog nauwelijks staande kon houden en was er behoorlijk beroerd van.

Ik kan me niet meer kan voorstellen hoe ik dat voor de Verbinding heb volgehouden, ook kan ik zonder dat ik ergens last van heb me onder grote groepen mensen bevinden wat voorheen onmogelijk was of ik had 2 dagen nodig om bij te tanken.

Ik kan nu ook zonder hinder de laptop gebruiken.
Ik voel me veilig en beschermd.'
Gertje D, Panningen
 

Bij mezelf thuis

'Toen heb ik vrijdagmiddag de Neutralisatie Verbinding huis geactiveerd, en ik zag een energiegolf door de woning gaan, van de voorkant naar de achterkant.
In de loop van de middag, kwam ik echt bij mezelf thuis.

Wat een heerlijk fijn gevoel, zeker als je in een winkel bent met heel veel mensen, ik had het gevoel er alleen te zijn.'
Ria N, Werkendam
 

Heerlijke weldadige energetische rust

'Toen ik de Neutralisatie Verbinding huis activeerde voelde ik een knoop in mijn lijf ontspannen waarvan ik niet wist dat die daar zat. Alsof ik tot dan toe heel hard moest werken om mezelf bij elkaar te houden. 

Heerlijke weldadige energetische rust heerst er nu in mijn huisje. Ik ben er bijna niet weg te slaan! 

Het is mooi, alsof de kleuren helderder en het licht scherper is, alsof alles lichter is. Er hing altijd al een prettige energie, maar nu die wifi velden en andere magnetische straling geneutraliseerd zijn, is het alleen maar fijner en lichter geworden.'
Ellen P, Zutphen
 

Liefdevoller en wijzer

‘Ik ervaar dat de Neutralisatie Verbinding huis veel meer omvat dan die door Benzoliet, deze is liefdevoller, wijzer en past meer bij mijn huidige spirituele ontwikkelingsniveau.’
Marijke de J, Hoogkarspel
 

Thuis voelen

‘Ik voelde me voorheen nooit thuis in ons huis. Eindelijk aard ik in huis en maak het gezelliger naar mijn eigen smaak.

Dit vind ik erg fijn, ik had me er eigenlijk al bij neergelegd dat het niet mogelijk was me ergens, en zeker niet in een nieuwbouwwoning, thuis te voelen.
Dit is na een paar dagen Neutralisatie Verbinding huis.’
 

Buitenshuis beschermd

‘Vandaag had ik een workshop in Utrecht. Daar zat ik tussen zo'n 600 mensen lekker in mijn velletje te zitten, ik ben wel moe maar alweer niet uit balans: geweldig!
Dankzij de Neutralisatie Verbinding huis.’ (ME patiënte)


Werkt geweldig op vakantie

Over de Neutralisatie Verbinding huis: die werkt geweldig hier op vakantie. Ik ervaar duidelijk bescherming, echt een cocon om mij heen. Een heel verschil met vorige vakanties zonder neutralisatie.

Ik heb hem wel wat krachtiger afgesteld, wat Noor, onze poes, gelijk ook merkbaar prettiger vond. Ik slaap goed en dat was vroeger onvoorstelbaar.
Mijn dank voor dit alles!


Genieten van mijn unieke energie

'Tot hier toe ervaar ik dat de update naar de Neutralisatie Verbinding huis me helpt thuiskomen in mijn hart, daar kan ik genieten van mijn unieke energie. 

Fijn is ook om beter in contact met m'n unieke zelf te blijven in de buitenwereld, zonder overspoeld te worden door andere energieën. 
Lachen om een stukje eigen verhaal en me afvragen 'Hé, waar is die lading ineens naar toe?''
Ilse V, België


Heel veilig en meer geborgen

'Ervaar een hele 'lichte' energie in mijn huis sinds de Verbinding, het voelt erg prettig. 
Het voelt ook heel veilig, meer geborgen. 

Ook ervaar ik deze energie om mij heen wanneer ik buitenshuis ben. Dit valt voor mij vooral op wanneer ik bv in een supermarkt ben. Normaliter ervaar ik daar de energie zwaarder.'
Diana vd H, Boskoop


Eenheid met mijn huis

'Hoewel mijn huis erg prettig aan voelde voor de activatie, voelde ik direct een andere energie. Het is vriendelijker en eigenlijk ervaar ik Eenheid met mijn huis.
Dat heb ik voor de deze activatie wel met mensen ervaren maar dat is nog niet constant, het komt en gaat.
Dank voor deze prachtige energie.'
Famke R, Vlaardingen

Bevrijd

'Weet je, ik denk dat de Neutralisatie Verbinding huis ook sterker is dan de producten, want toen ik de Benzoliet Octaëder thuis kreeg, voelde ik inderdaad wel een verandering, maar ik voelde nog steeds druk, ergens, nu helemaal niets meer..
Nu voel ik me écht bevrijd.. :)'

Leonie M, Nieuwpoort, België


Zo fijn is het nu thuis

'Ik voel me steeds meer aan innerlijke kracht winnen, mede ook door de Neutralisatie Verbinding huis. Ook  mijn dochter, zij is inderdaad 's avonds als ze thuis komt van school veel minder afgebrand.

Tussen ons is het heel fijn. We hebben veel minder behoefte om er uit te gaan, zo fijn is het nu thuis.'
Anita v U, Oss.


Warmer en rustiger

'Ik merk momenteel bij de verschillende woningen van mensen uit mijn praktijk erg veel verschil in energie. Enkele zijn nog geneutraliseerd met de Benzoliet Parel, andere met de Benzoliet Octaëder en een aantal zijn geneutraliseerd met de Neutralisatie Verbinding huis.

Waar de Verbinding is, voelt het warmer en rustiger binnen.' 

Dini V, Luttenberg


Hoe belangrijk

'Voor wat betreft de Neutralisatie Verbinding huis....snap ik niet dat ik daar zo lang mee heb gewacht. Ik vond het eigenlijk niet zo belangrijk, terwijl ik toch jullie boeken heb gelezen.
Het is toen blijkbaar niet echt tot mij doorgedrongen hoe belangrijk dit is.'
Wil O, Gouda
 

Zeeën van tijd

'Graag wil ik met jullie delen dat ik nu al een paar dagen het gevoel heb ‘boven’ of ‘buiten’ de tijd te staan. Dus de tijd past zich aan aan wat ik graag wil doen of afmaken.
Een gevoel van zeeën van tijd, en ik kan het zelf plooien, vouwen zoals ik zelf wil. Heel bijzonder.
'
Hester T, Nijmegen


Helder

'Afgelopen vrijdag viel mij op, dat de energie er zo helder uit zag in mijn kamer, de volgende dag drong het tot me door dat het precies 30 dagen geleden was dat ik de update naar de Neutralisatie Verbinding huis geactiveerd had.

De piramide om mij heen geeft me een veilig gevoel. Omdat ik nu mijn eigen energie kan vasthouden.'
Truus G, Noord Scharwoude