Ervaringen met de Vitalisatie Verbinding

Het is mooi om te zien hoe breed en diep de Vitalisatie Verbinding werkt.

Alsof ik meer ruimte inneem

‘De Vitalisatie Verbinding voel ik goed, erg fijn. Het voelt alsof ik "groter" ben; niet zozeer in lengte, maar meer alsof ik meer ruimte inneem.’
Ruben, Baarn

Wat een wereld van verschil

Door de Vitalisatie Verbinding merk ik opeens hoe gevoelig ik mijn hele leven was voor invloeden van buitenaf.

Ik werk met mensen die veel problematiek hebben en dus veel bij zich dragen, maar door de Verbinding lijkt het wel alsof alles veel lichter voelt op mijn werk. Ik voel dat het nu heel simpel is om in mijn eigen kracht te gaan staan.

Wat een wereld van verschil en dit terwijl ik het eigenlijk niet in de gaten had hoeveel invloed de omgeving eigenlijk op mij had en al mijn hele leven. Nu door de Verbinding voel ik pas het verschil.

Het is voor mij zeer bijzonder om dit te mogen ervaren. Ik heb er eigenlijk bijna geen woorden voor wat dit voor mij betekent. Fantastisch!
Renaldo vd L, Heerlen
 

Heel prettig

'De Vitalisatie Verbinding voelt voor mij heel prettig. Ik voel me meer beschermd, vooral op mijn werk. Zo merk ik bijvoorbeeld dat ik in stressvolle situaties beter bij mezelf kan blijven en dat ik beter tegen het lang achter de computer zitten kan.'
Gemma R, Eindhoven
 

Rijk en gelukkig

De Vitalisatie Verbinding komt binnen boven in m’n hoofd maar vooral in m’n thymus. Deze loopt vol, ervaring van ‘rijk’ en gelukkig.

Daarna heb ik een paar weken ervaren alsof ik voor het eerst de Be-O-liet hanger droeg. Toen werd ik vastgehouden en kwamen er allerlei dingen boven die ik kennelijk ervaren moest.

Nu ging het nog veel dieper, alsof er in mijn aura allerlei beperkingen met elkaar in strijd waren, wat mij dan weer vast hield. Sinds afgelopen maandag is de verandering enorm. Ik krijg weer lucht en licht. Heel bijzonder het verschil.

Het eerste gevoel van ‘rijk en gelukkig’  is weer duidelijk aanwezig en het is gebleven.
Dini V, Luttenberg


Cocon van veiligheid

'Toen ik mijn Vitalisatie Verbinding activeerde voelde ik meteen een hele fijne subtiele en aangename energie om me heen. Het werd lichter om me heen en het voelde ruimer.
Heel bijzonder.

Het is heerlijk om zo'n cocon van veiligheid om je heen te voelen. Iedere keer als ik me hierop instel kan ik dit weer opnieuw ervaren. Dank jullie wel! '

Annemiek E, Kessel
 

Zelfbewustzijn

‘Ik wilde even laten weten dat de effecten van de Vitalisatie Verbinding op mijn zoon van 11 jaar groot zijn.

Hij beweegt met een zelfbewustzijn dat ik nog niet eerder bij hem heb gezien. Het is alsof hij zich vormt aan de informatie die er nu bij hem is. Hij is hiermee ook een stuk kritischer naar mij :-), opvallend is de waardigheid waarmee hij me uit de doeken doet wat hem aan mij stoort.

Het lijkt bijna op een soort puberteit, niet in de hormonen en dwarsigheid (dat komt vast nog wel), maar in wakkerheid voor de wereld en hoe hij zich daarin wil bewegen.
Het is mooi om te zien.

Morgen gaat hij een week op zomerkamp, alleen, zonder dat hij er iemand kent. Deze stap was een jaar geleden nog ondenkbaar geweest en nu is hij er heel stevig in.

Deze moeder leert in een rap tempo vertrouwen te hebben en los te laten, en ik weet zeker dat de Vitalisatie Verbinding hier een cruciale rol in speelt.
Ik ben heel dankbaar om dit te mogen zien en ervaren, na alle zorgen die ik me heb gemaakt!’

 

Lees meer: Vitalisatie Verbinding