Creativiteit en levenskunst

Als je een leven wilt leiden waarbij je je laat leiden door je eigen innerlijk en niet puur reeds gebaande paden wilt volgen, is deze toepassing voor jou bedoeld.

Dit is uitdaging van een levenskunstenaar, om te worden wie je werkelijk bent en je eigen creativiteit te ontplooien, waardoor je het beste bent uitgerust om die bijdrage te leveren aan deze wereld waarvoor jij op Aarde bent.


De behandelingen en Verbindingen van het Wholism Project vormen waardevolle instrumenten om dit doel te  bereiken door de juiste omgeving te creëren en blokkades in jou op te ruimen.

Je leefruimte optimaliseren

Als je het gebaande pad verlaat is daar moed voor nodig, besluitvaardigheid, doortastendheid en heel essentieel: voldoende energie. Je moet durven koersen op je gevoel.

Alle aspecten die nodig zijn voor deze weg worden tegengewerkt door de huidige omgevingsstraling.

Dit hebben we in de jaren negentig kunnen aantonen met onderzoek en het is recent bevestigd door onderzoek van Dr Doepp.
Door elektromagnetische straling wordt je gevoel losgekoppeld van je verstand en verschuift naar het onderbewuste. Het instrument dat je nodig hebt om je eigen weg te gaan en je creativiteit te ontplooien verdwijnt zo in het onderbewuste.

Het neutraliseren van omgevingsfactoren is dus echt belangrijk als je jouw weg wilt gaan en je creativiteit wilt ontvouwen.

De Neutralisatie Verbindingen hebben zelfs het vermogen om de negatieve werking van omgevingsfactoren om te zetten in een versterkende werking.

Het meest belangrijk is het om je woonplek te neutraliseren. Dit kan met behulp van de Neutralisatie Verbinding huis. Daarnaast zijn de andere Neutralisatie Verbindingen van belang, zoals bijvoorbeeld de Mobiel Verbinding of de Neutralisatie Verbinding auto.

Verleden verwerken


We hebben allemaal trauma’s uit dit en vorige levens die nog niet verwerkt zijn.

Onverwerkte trauma’s vormen de basis van angst en angst leidt je juist altijd daarnaar toe waar je niet wilt zijn. Wil je je laten leiden door je eigen innerlijk, dan kan angst roet in het eten gooien. 


Je kunt je verleden zo snel en soepel mogelijk oplossen met behulp van de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling.

Intuïtie

Intuïtie is je kompas als je het pad dat je innerlijk jou wijst wilt volgen en je creativiteit wilt ontwikkelen.

Door omgevingsstraling wordt onder andere onze aura verkleind. De aura bevat vier lichamen, het ether-, het astraal-, het mentaal- en intuïtieve lichaam.
De meest verfijnde en grootste van deze vier lichamen is het intuïtieve lichaam. Het is net zo groot als de aura zelf.

De aura van de meeste mensen is zover verkleind dat die voor slechts 1% functioneert. Deze één procent is ook het geval voor onze intuïtie.

De Vitalisatie Verbinding helpt om je aura weer zijn ware grootte terug te laten krijgen, waardoor je intuïtie weer volledig kan functioneren.

In je kracht staan

Om volledig je eigen weg te gaan heb je onder andere kracht en moed nodig.
De Kracht Verbinding kan je helpen om nog beter bij je eigen innerlijke kracht te komen.

Gevoel

Als je je wilt laten leiden door je eigen innerlijk en je creativiteit wilt ontplooien, volg je een weg waarbij je vrouwelijke aspecten sterker worden aangesproken.

In de huidige maatschappij overheersen de naar buiten gerichte mannelijke aspecten, het wordt ook niet voor niets een prestatie maatschappij genoemd. Al door het schoolsysteem worden we voorbereid voor deze prestatie maatschappij. Dat heeft bij ons allen uiteraard sporen achtergelaten.

Je kunt de vrouwelijke meer naar binnen gerichte aspecten in je leven ondersteunen en activeren met de Man/Vrouw Verbinding, de Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling en de Godin verbinding.

Ontwikkelingstraject


Als je eenmaal de smaak van je innerlijk pad volgen te pakken hebt gekregen, dan wil je je ook verder ontwikkelen.

Dat kan met de ontwikkelingsbehandelingen. De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling lost je verleden op zielsniveau op en is de eerste van acht ontwikkelingsbehandelingen.

Diepe obstakels

Als je je ontwikkelt zijn er van die punten waar je elke keer weer tegen aan loopt.

De oorzaak daarvan kan zijn dat er een probleem op een van de hogere niveaus zit. Je kunt dan allerlei therapieën op het incarnatieniveau volgen om zo’n probleem op te lossen maar echt oplossen lukt niet. Soms voel je een tijdelijke verbetering, maar daarna steekt het probleem z’n kop weer op.

Dat komt omdat een probleem op bijvoorbeeld het zielenniveau zich niet kan oplossen, als er op een van de hogere niveaus een vergelijkbaar probleem is.
Dit soort problemen kunnen opgelost worden door middel van een Transmutatie Channeling.