First Help Angel

Een krachtig rescue middel.

Productbeschrijving

Dit middel is de ideale ‘eerste hulp'.  Het brengt het energiesysteem in het geheel weer terug in de eigen rust en kalmte.
First Help Angel blijkt uitstekend van toepassing wanneer het wenselijk is het bewustzijn sterk in het hart te centreren. Dit is een eerste vereiste bij het hanteren van plotselinge stressvolle situaties, intense emotionele overbelasting en bij iedere vorm van lichamelijk trauma.

Het middel ondersteunt een verdieping van het hart, en het maken van contact met je wezenskern. Vanuit deze verdieping en dit contact kan ieder moeilijk moment of moeilijke fase getransmuteerd worden. Je bevindt je met First Help Angel in de rust van het oog van de storm, waar hoofdzaken eenvoudig van bijzaken te scheiden zijn. Het perspectief wordt meer gericht vanuit het hart, vanuit de ziele- en Gods-verbinding, en problemen en ‘drempels' zijn dan niet langer wat ze leken.

First Help Angel is vanwege de directe werking een middel voor ‘eerste hulp' bij kleine en grote ongelukjes.
De energie ervan tilt u gericht in het eigen hart en de eigen verbindingen.
First Help Angel helpt hoofdzaak van bijzaken te scheiden en brengt helderheid.
Werkt vergelijkbaar met de Bach Bloesemremedie ‘Rescue' en volledig volgens de principes van de kosmische dag.

Specificaties

First Help Angel is verpakt in een pipetflesje van 30 ml. De First Help Angel energie wordt gedragen door water dat wordt geconserveerd met biologische cognac.

Gebruik

Naar behoefte tot maximaal 3 x per dag 3 tot 5 druppel innemen. Eventueel in combinatie met een affirmatie gericht op het actuele thema.
First Help Angel kan goed worden ingezet ter ondersteuning van therapeutische impulsen.

De opvolger van dit product

De Balans Herstel Verbinding vervangt zowel First Help Angel als Revital.
Deze Verbinding werkt levenslang en kan met je intentie worden bestuurd.