Ervaringen met de behandelingen

De ervaringen laten zien dat de behandelingen echt levensveranderend zijn en mensen door diepe problemen heen kunnen helpen.

Voel me vrij

‘Mede dankzij de behandelingen van het Wholism Project leef ik mijn leven zo als ik dat nu leef. Ik voel me vrij, ik heb mooie relaties om me heen en doe de dingen die ik leuk vind.

Met name het loslaten van verwachtingen en onzekerheden en het accepteren van het verleden geven mij heel veel vrijheid. En met deze vrijheid creëer ik de mooiste dingen en los ik de meest ingewikkelde dingen op.
Soms voel ik me zo vrij dat ik echt in een andere dimensie ben.

Dank jullie wel hiervoor.’
 

Ongeëvenaarde diepgang

‘De diepgang van de behandelingen van het Wholism Project heb ik in alle andere therapieën niet zo ervaren.
Wat een kostbare, verrijkende ontdekkingsreis!’
Amalin B, Delfzijl
 

In 4,5 jaar gegroeid van een uitbehandelde psychiatrische patiënt naar zo goed als gezond en beter

Ik ben nu sinds 1,5 maand helemaal afgebouwd met al mijn medicijnen en leef dus geheel op eigen kracht.
Ik kwam vanaf 450 mg per dag aan medicatie naar nu dus niks meer.

Dus in 4,5 jaar tijd ben ik gegroeid van een uitbehandelde psychiatrische patiënt die echt dood-en doodziek was naar, voor mij, weer zo goed als gezond en beter.
Ik moet nog onwijs veel leren en doen, maar het is me verdorie wel gelukt!!
 

Hoe bijzonder!

‘Wat ben ik blij dat jullie er zijn en dat dit allemaal mogelijk is.
Wat een ontwikkeling heb ik in de afgelopen twee jaar doorgemaakt. Bijzonder pijnlijk zo af en toe maar o zo prachtig.

Er is iets in mij wat open is gegaan en dat wil alleen maar verder open. Er is niets meer in mij wat kan stoppen. Hoe bijzonder!’
 

Steeds fijner en lichter

‘Het is heel mooi. Jullie plaveien een pad voor mij dat steeds fijner wordt en steeds lichter om op te lopen. Ik wandel rechtstreeks de kosmische dag in met een schitterende opkomende zon aan de horizon.’
Ellen vH, Hengelo

Brengt me nu al heel veel goeds

‘Ik weet niet precies op welke behandeling of Verbinding ik reageer maar ik merk verschillende zeer positieve ervaringen: Ik heb echt veel meer energie en sta beter in mijn energie, ik kan echt beter bij mezelf blijven, mijn dwingend hulp willen bieden aan iedereen is afgenomen, ik kan mijn grenzen aangeven, ben vrolijker en veerkrachtiger. Ik voel me groter, lichter en ruimer. Stabieler ook. Het brengt me nu al heel veel goeds.’

What a wonderful life

‘What a wonderful life. Het is werkelijk onvoorstelbaar wat er allemaal in mijn leven gebeurt en wat ben ik jullie dankbaar voor jullie werk.
Steeds weer blijken jullie behandelingen veel dieper te gaan dan je je kunt voorstellen.’
Dianne S, Hengelo
 

De wil om te leven teruggekomen

In vergelijking met een paar jaar geleden is heel de wil om te leven teruggekomen en ik vind het werkelijk fantastisch.
Thea R, Tilburg
 

Top

'Er is een diep weten dat geen enkele healingwijze het haalt bij wat het Wholism Project biedt.'
Wil O, Gouda


Reis de diepte in

‘Wat een avonturen heb ik beleefd, wat een reis de diepte in.
Als je niet weet wat je overkomt zou je het “zwaar” kunnen noemen maar als je in het vertrouwen kunt blijven dat alles je dient, brengt het je zo ontzettend veel dat alleen diepe dankbaarheid nog op z’n plaats is.’


Stukken sterker

'Ik ben stukken sterker geworden de laatste jaren door jullie behandelingen.'
Anita v U, Oss
 

Ongekende vrijheid

‘Ik had al jaren geleden besloten in overleg met Debby en Donna dat wij als ouders de behandelingen van het Wholism Project  betalen. Ook omdat dit een mooie aanvulling is op hun opvoeding, waar zij het natuurlijk roerend mee eens waren.

Gisteren in een mooi gesprek met Debby heeft zij haar waardering hierover uitgesproken en het gevoel van ongekende vrijheid die zij nu ervaart.

Op mijn mijn vraag, die ik hun nooit gesteld heb, of zij destijds voor het geld of een behandeling zou kiezen, antwoordde zij: Toen nog voor het geld, maar nu natuurlijk voor een behandeling. Nu besef ik pas wat leven is. Ik kan doen wat ik wil. Ben nu blij dat je mij niet die keuze hebt gelaten.’
Wil O, Gouda
 

Op een natuurlijke manier ademen

‘De laatste dagen zijn we meer tot besef gekomen, dat, hoe meer blokkades van je afvallen, hoe meer het lichaam in staat wordt gesteld, van zelf op een natuurlijke manier te ademen, zoals binnen de situatie van het leven nodig is.
En zo vervalt natuurlijk vanzelf de noodzaak om het lichaam te dwingen op een bepaalde manier te ademen.

Hoe verder we met het Wholism Project mee gaan, hoe meer het leven zich van zelf op een natuurlijke manier zal ontwikkelen.’
Wouter en Hansje K, Gouda
 

Wauw

Graag wil ik nog met jullie delen dat het me goed gaat.

Ik merk dat ik op weg ben in overeenstemming met mijzelf te komen. Ik ben jaren lang bezig geweest oude stukken te verwerken maar zo snel als het nu gaat, wauw en minder pijnlijk.
Jacqueline Z, Nijmegen


Andere innerlijke belevingswereld

Gisteren kreeg ik een sms’je van m'n vriendin waarin ze het uitmaakte, ik was teleurgesteld doch verviel niet in drama, ik nam het gewoon waar zoals je naar een film kijkt en dacht dat is spijtig doch het zij zo.

Dit voelt als alles leren bezien vanuit een andere innerlijke belevingswereld door jullie behandelingen.
 

Helderheid en lichtheid vergroot

'Ik wil nog wel echt zeggen dat ik enorm dankbaar ben voor de processen en de heling die ik heb mogen en mag ervaren door jullie behandelingen.

Het verschil met ervoor is enorm merkbaar. De diepte van realisaties is toegenomen en helderheid en lichtheid zijn vergroot. ... En nog zoveel meer wat ik niet in woorden weet te vatten.
De aanwezige liefde en oprechtheid van jullie zijn en manier van werken raakt mij.'
 

Angsten tackelen

'Mijn hele leven lang al hebben mijn angsten een zeer prominente rol gespeeld en me op allerlei manieren parten gespeeld.
Een groot gedeelte van mijn leven ook ben ik op zoek gegaan naar manieren om hiermee te dealen en mijn angsten te tackelen.
Door jullie behandelingen ben ik nu eindelijk een stuk op weg.'
 

Echt levensveranderend

'Ik ben ontzettend blij dat ik jullie heb gevonden, jullie veranderen de levens van mensen echt!.

Ik ben al zoveel jaren bezig om stukken te transformeren, maar het waren er zoveel dat ik dacht hoeveel levens ben ik hier nog mee bezig… door jullie heb ik het gevoel dat er echt een einde gaat komen aan al mijn “problemen” en meer.

Ik ben jullie heel erg dankbaar, ook voor de hoop die ik weer heb gekregen.'
Sabine B, Amsterdam.


Ontzettend dankbaar

'Wat ik al eerder mailde was dat ik al zeker zo’n 15 jaar geleden bezig ben gegaan met mezelf te ontwikkelen, vele workshops heb gevolgd, veel gelezen en ook veel therapeuten en healings heb gekregen.

Ik werd vorig jaar helemaal moedeloos en depri omdat het zoveel was dat nog opgelost/verwerkt moest worden en ik dacht dat red ik nooit, ook omdat ik niet echt resultaten zag van de dingen die ik mijn “ kernproblemen’ noemde.

Maar daar denk ik zoals ik eerder mailde nu heel anders over. Ik krijg een beetje het gevoel dat ik ook aan mijn ‘dromen’ en dingen toe kom die ik leuk vind en me niet alleen maar bezig moet houden met verwerken.
Dus ik ben jullie echt ontzettend dankbaar!'
Sabine B, Amsterdam


Leven veel makkelijker

'Ik kan jullie vertellen dat het erg goed met me gaat. Mijn intuïtie is erg toegenomen, en ik heb dit lang gemist.
Ik merk dat het leven veel makkelijker gaat, en daar ben ik erg dankbaar voor. (Wil niet zeggen dat je geen vervelende dingen meemaakt, maar je kan er veel makkelijker mee omgaan).
Dit is echt geweldig.
Ik heb me ook lang eenzaam gevoeld, terwijl ik veel mensen om me heen had. Nu ben ik veel meer alleen, maar voel ik me niet meer eenzaam.'
Martijn L, Haarlem
 

Er weer zin in

'Sinds de afgelopen behandelingen voel ik me helemaal niet zo moe en uitgeput meer en hier ben ik ook op afgekeurd (WAO) dus dit was een grote last, ik heb gewoon weer energie om dingen voor mezelf te doen en er weer zin in zogezegd.'


Werkelijk ongelooflijk

'Het is inderdaad werkelijk ongelooflijk hoe onze dochter zich de afgelopen weken ontwikkeld heeft! We kennen haar bijna niet meer terug. Ze gaat als een speer!
Dit beaamde ook mijn zus eergisteren, die haar al een tijd niet meer gezien had. Mijn man en ik kijken elkaar af en toe vol verbazing aan. 

Haar enthousiasme en vrolijkheid, wat ze als klein kind altijd gehad heeft, begint weer helemaal terug te komen. Ze maakt hele grote stappen qua zelfstandigheid, initiatieven nemen en haar levenslust is zo enorm toegenomen. 

Het vele werk wat het afgelopen jaar verricht is, lijkt nu toch zijn vruchten af te gaan werpen. We zijn er nog niet helemaal, maar het gaat nu echt rap de goede kant op. 

Zonder al deze nieuwe kosmische dag-mogelijkheden was onze dochter nooit zover kunnen komen. 
Heel, heel erg bedankt voor al jullie behandelingen voor haar, want zonder jullie werk was dat nooit gelukt, daar ben ik van overtuigd.'
 

Bewustwordingstraject in vruchten omgezet

'Eén van mijn beste vriendinnen, die jullie ook een aantal behandelingen hebben gegeven en ik maken allebei een hele mooie groei door.

Het lijkt net of onze jarenlange bewustwordingstraject nu echt in vruchten wordt omgezet. Zeker mede dankzij jullie behandelingen. Dit hadden we nog net nodig, bedankt!’
Marlies H, Eindhoven


Bewust van het nu en de toekomst

'Dankzij jullie behandelingen die ik tot nu toe ondergaan heb, ben ik mij onder andere zeer bewust geworden van het nu, maar ook van toekomstige situaties.
Soms zie ik zelfs iets wat in de toekomst gaat gebeuren.. en het komt nog uit ook.
Heel bijzonder en mooi! ' 

Debby O, Gouda


Mezelf zijn

'Ik heb de laatste tijd een opruimbehoefte en ik doe dingen weg. 

Ik heb veel minder de behoefte om aan maatschappelijke normen te voldoen zoals beleefdheidsbezoeken af te leggen, omdat het bijvoorbeeld familie is, ik heb ook meer de behoefte om alleen te zijn en me bezig te houden met dingen voor mezelf dan op visite te gaan en m'n energie weg te geven. 
Ook een reeds lang uit elkaar gegroeide vriendschap heb ik beëindigd. 

Ik ben in het afgelopen jaar ook steviger in mezelf gaan zitten, laat mezelf niet meer zo snel uit m'n evenwicht brengen.
Hier ben ik heel blij mee!' 

Corrie M, Krommenie

Stuk rustiger

'Onze jongste dochter van 15 maanden slaapt de laatste tijd erg slecht en dan bedoel ik
‘s nachts veel wakker en huilen. Elke dag begint m'n dag om 5 à 6 uur in de ochtend! Veel te vroeg en ze is ook nog eens niet gezellig als we uit bed gaan. 

Het is maar goed dat ik de behandelingen bij jullie gedaan heb, want ik ben al een stuk rustiger, anders was ik denk ik helemaal tegen de muur op gelopen!'
Lisette P, Uden
 

Chemo geneutraliseerd

'Ik heb de chemo geneutraliseerd door transmutatie en het ging zo goed!! Ik ben nauwelijks misselijk geweest en na afloop heb ik nog even op balkon in de zon gezeten.'


Is onthechting voldoende?

'Het loslaten van alle karmische structuren geeft het lichaam-geest complex de mogelijkheid op een ontspannen manier het leven te leven, zoals het in de kosmische dag bedoeld is.

Deze patronen en ook karmische structuren uit de grote dieptes van ons wezen hadden blijkbaar nog invloed op ons leven. Nu we die grotendeels hebben losgelaten, kunnen we langer in stilte en in liefde blijven.'
Lees meer


Ik doorvoel nu meer en meer de Goddelijke waarheid, het pure licht dat we allemaal zijn

'De hulpmiddelen die jullie vanuit jullie hart hebben ontwikkeld, zijn geschenken die in deze overgangstijd zeker dienen en ik geloof dat nog vele mensen hier dankbaar gebruik van zullen maken aangezien het ascentieproces een feit is en iedereen de confrontatie met onverwerkte stukjes zal doorlopen.

Ja, alles wat mensen nu kan ondersteunen in hun ontwakingsproces is een Goddelijk geschenk.
We weten in ons hart dat we veilig geborgen zijn in de Liefde en dat ons wezen puur Licht is, maar om alle stukjes die we ooit in onschuld hebben afgewezen weer te laten thuis komen in die liefde, vraagt in de illusie van de tijd moed en geduld.


De buitenwereld is de spiegel van onze binnenwereld en alle vergissingen vergeven en door de Geest laten corrigeren is de weg die een totale transformatie van binnen uit mogelijk maakt. Iedereen bevrijdt de ganse wereld in zichzelf en ja, zo zal ook buiten ons een nieuwe wereld kunnen verschijnen, het herstel van de Hemel op Aarde.

Ik blijf vertrouwensvol op deze weg verder gaan en voel me steeds meer thuiskomen in het nu.'