Transmutatiegave

Als je een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project hebt gekregen, ontvang je automatisch de gave om te transmuteren op zielenniveau.

Transmuteren is een prachtig instrument om pijn, angsten, emoties en woede die je in jezelf tegenkomt op te lossen.

Let op: vanaf 21 september 2019 werkt transmuteren wezenlijk anders, omdat transmuteren vanaf deze datum vanuit een ander niveau plaatsvindt.
Lees daarom eerst de tekst
Transmuteren vanuit het polariteitloze.

Vanwege deze nieuwe wijze van transmuteren is de inhoud van de onderstaande tekst niet meer volledig up to date.

Naar binnen keren

Mensen hebben door het steeds verder aanbreken van de kosmische dag een groter vermogen gekregen om naar binnen te keren, om zo contact te kunnen maken met je diepere gevoel.


Voor volledige genezing op zielenniveau blijft het noodzakelijk om echt naar binnen te keren en onverwerkte stukken gevoelsmatig onder ogen te zien, hierdoor worden deze stukken opgelost. Deze stukken vormen anders een obstakel om het zelfgenezend vermogen te laten functioneren.

Onze kosmische dag behandelingen kunnen hierbij een ondersteuning zijn, maar waar het uiteindelijk om gaat is het bovenstaande proces.

Zelfs een ziekte als kanker kan op deze manier genezen worden. We kennen daar een aantal voorbeelden van en willen in voorkomende gevallen graag de mogelijke wegen wijzen.
Zend hiervoor een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl


De Innerlijk contact Verbinding kan je helpen om een nog beter en dieper contact met je eigen innerlijk te krijgen.

Verschil transformeren en transmuteren

Transmuteren is vergelijkbaar met transformeren, maar de werking is sterker. Transmuteren is het veranderen van de werkelijkheid, transformeren is het veranderen binnen de werkelijkheid.Een voorbeeld van transformeren zou kunnen zijn: Je verft een muur waarna deze er weer fris uitziet, terwijl een voorbeeld van transmuteren zou kunnen zijn: Je verft een muur waardoor de muur transparant wordt.


Het transformatie voorbeeld is een verandering binnen de bestaande werkelijkheid, terwijl het transmutatie voorbeeld een verandering is van de werkelijkheid, er gebeurt iets dat niet de wetten van onze werkelijkheid volgt.


Omdat dit soort begrippen in het begin vaak moeilijk te begrijpen zijn, zullen we nog een voorbeeld geven: Wanneer hout door vuur verbrandt, is dat een voorbeeld van transformatie, wanneer het hout echter blijft branden zonder dat het door het vuur aangetast wordt, is dat een voorbeeld van transmutatie.Wat een transmutatie sterker en sneller doet werken dan een transformatie weten we niet omdat een transmutatie niet de wetten van onze werkelijkheid volgt. Het is dus puur een ervaringsfeit.

Transmutatiegave

Transmuteren is een prachtig instrument om pijn, angsten, emoties en woede die je in jezelf tegenkomt wanneer je jezelf naar binnen keert, te veranderen en op te lossen.

Wanneer je dit doet verdwijnen pijn, angsten, emoties of woede vaak direct, zodat het stuk zich volledig oplost of, als dat niet het geval is, je een nog dieper contact met het betreffende stuk kunt krijgen.

Hierdoor laat het stuk vaak een ander aspect van zichzelf zien, bijvoorbeeld een emotie, die dan weer transmuteerbaar is. Zo kun je een stuk stap voor stap zich laten oplossen.Hoe kun je dat voor jezelf toepassen?
Het is heel simpel. Veronderstel dat je, wanneer je je op een bepaald stuk in jezelf richt, een angst tegenkomt, dan is het enige dat je hoeft te doen vragen om een transmutatie van deze angst.

 

Transmuteren 1,2,3

  • Richt je op je ki-punt ter hoogte van je navel. Leg eventueel je hand op je navel.
  • Maak vanuit je gevoel contact met de pijn, angst, emotie of boosheid die je wilt transmuteren.
  • Zeg vervolgens in jezelf: Ik wil graag ............ transmuteren.


Lees ook Transmuteren in de praktijk

Workshop Transmuteren

Hoewel transmuteren eigenlijk heel eenvoudig werkt, blijkt er veel behoefte te bestaan aan extra uitleg en het samen oefenen van de vele mogelijkheden die transmuteren je biedt.

In de Workshop Transmuteren leer je dit bijzondere instrument begrijpen en gebruiken.

Lees meer over de Workshop Transmuteren

Wanneer werkt transmuteren niet

Transmuteren werkt niet:

  • als je door ontwikkelingsprocessen in het nu gaat
  • als je symptomen ontstaan zijn door het onderdrukken van gevoelens


Door een ontwikkelingsproces in het nu gaan
Transmuteren werkt niet als je door een ontwikkelingsproces in het nu gaat.

Het werkt altijd als je bezig bent je onverwerkte verleden op te lossen, maar als je door een ontwikkeling gaat, die je in het nu nodig hebt voor jouw geestelijke groei, dan werkt transmuteren niet.

Een volkomen kloppend voorbeeld van een ontwikkeling is de geboorte van een baby.
De baby verlaat de voor hem bekende ruimte van de baarmoeder, gaat door een vernauwing, het geboortekanaal, om uit te komen in een voor hem of haar onbekende ruimte.
Dit geboorteproces zelf is niet transmuteerbaar, het moet gewoon plaatsvinden.


In dit voorbeeld is dat volkomen logisch, maar hetzelfde geldt voor geestelijke ontwikkelingen die in het nu plaatsvinden. Het zijn ervaringen die rijper maken, die echt nodig zijn voor je verdere ontwikkeling.

Invloeden uit het verleden die het proces bemoeilijken, zijn wel weer transmuteerbaar.
Als de barende moeder verkrampt omdat haar vorige bevalling zo’n pijnlijke ervaring was, is die verkramping wel transmuteerbaar.

Onderdrukte gevoelens
Fysieke en geestelijke symptomen die ontstaan door het onderdrukken, wegdrukken van gevoelens zijn niet transmuteerbaar. Ze kunnen alleen opgelost worden door deze gevoelens weer te doorvoelen. 
Je stopt daarmee het onderdrukken van je gevoelens, waardoor de symptomen zich kunnen oplossen.

Lees meer:
Fysieke en geestelijke pijn oplossen
Voorbeelden van het doorvoelen of transmuteren van symptomen

Chemo geneutraliseerd

'Ik heb de chemo geneutraliseerd door transmutatie en het ging zo goed!! Ik ben nauwelijks misselijk geweest en na afloop heb ik nog even op balkon in de zon gezeten.'