Spiritueel Intelligente Materie

In deze volledig herziene en uitgebreide derde druk is ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten van het Wholism Project opgenomen.

De eerste druk is uitgekomen onder de titel ‘Op weg naar een nieuwe toekomst met Intelligente Materie’.

 

“Spiritueel Intelligente Materie: de meest low-tech producten die je je maar kunt voorstellen, maar met een ongeëvenaarde interactieve intelligentie en van ‘Boven’ ontvangen. ‘Boven’ bemoeit zich in deze tijd intens met ons als mensheid, omdat we in een enorm veranderingsproces zitten. Het is het einde der tijden, maar alleen om een nieuwe betere tijd te laten beginnen.

De huidige technische ‘vooruitgang’ produceert steeds meer onnatuurlijke straling, zoals die van telefoons, computers en zendmasten waardoor een dikke donkere deken van milieu- en ethervervuiling rond de Aarde is ontstaan.


Om mensen te helpen zich te beschermen tegen deze ontwikkelingsremmende donkere deken en hen te helpen bij hun ‘ont-wikkeling’ naar de totaal andere spelregels van de nieuwe tijd, hebben wij sinds 1989, door ‘Boven’ geleid, een aantal op zeezout gebaseerde producten ontwikkeld en in 2011 hun revolutionaire opvolgers, de Verbindingen.


Verbindingen die zo geprogrammeerd zijn dat zij de mens ondersteunen met hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling en met het oplossen van onverwerkte trauma’s. Daarnaast kunnen zij woonhuizen en andere gebouwen neutraliseren door de schadelijke straling zo te veranderen dat zij ons versterkt in plaats van verzwakt. Het effect hiervan is onder andere aangetoond in een uitgebreid ziekteverzuimonderzoek.


Een krachtig middel wordt aangereikt waarmee we als mens gemakkelijker en sneller de sprong naar de hogere dimensie van de nieuwe tijd kunnen maken."
 

Dat schrijft Bas van Woelderen in de derde druk van dit geheel vernieuwde en uitgebreide boek Spiritueel Intelligente Materie, waarin hij over zijn levenswerk en methode vertelt. 

Zijn uitleg is eerlijk en helder en zijn boek biedt een rijk en waardevol perspectief. Met zijn inzichten en methoden heeft hij menigeen aangeraakt en versterkt.

 

Klik hier voor lezerservaringen

Bestellen

Het boek ‘Spiritueel intelligente materie’ is online aan te vragen via onze website en is via de reguliere boekhandel te bestellen ISBN no: 978-90-8954-090-4

Prijs: € 20,00 inclusief verzendkosten.

Aanbieding

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen bestelt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.
 

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingen veld bij de bestelling van een Verbinding tijdens de aanvraagprocedure.

of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.