Ervaringen met het Wholism Project

De reacties van mensen die de weldaad van de behandelingen en Verbindingen ervaren kan echt ontroerend zijn.
Zelfs het lezen van onze site kan al als helend ervaren worden.

Wholism Project loopt ‘voor’ op alle andere methodes

‘Het proces via het Wholism Project loopt ‘voor’ op alle andere methodes en behandelingen en wegen die er al ‘beschikbaar’ waren.’

Gelukt om te aarden

Dank zij jullie ontwikkelingen/Verbindingen is het me dan eindelijk gelukt om mezelf te aarden en is mijn liefde voor de Aarde nog steeds groeiende.
 

Immense reikwijdte

Ik besef nu pas de immense reikwijdte van jullie werk en hoe we daardoor werkelijk beschikbaar komen voor een totale omwenteling in bewustzijn van de hele mensheid. Door jullie werk kan elk mens de bijdrage gaan geven die hij/zij heeft te geven en werkelijk te leven vanuit het hart.

Voor mij is het alsof er vóór de behandelingen nog aan de rem was getrokken door de verbindingen met vroegere ervaringen uit dit en vorige levens en dat er nu geen rem meer is. Het voelt alsof ik heel ‘schoon’ aan het worden ben en ik ben dankbaar dat dit proces zich aan het ontvouwen is.
Emilia H, Zevenhuizen
 

Subtiel maar wel dieper en grondiger

'Dat is het prachtige van dit Project, dat het allemaal heel subtiel en volgens natuurlijke Goddelijke ritmes lijkt te verlopen, op geen enkele manier geforceerd.

Maar dat het ondertussen wel dieper en grondiger gaat dan welke behandeling, methode of wat dan ook op dit moment beschikbaar op deze planeet.'
Marco vd K, Zoetermeer.
 

Zo hebben we ons in jaren niet meer gevoeld

Helaas kunnen we de energie niet bewust voelen maar dat geld voor alle behandelingen en Verbindingen maar dat zegt niets. Het bewijs is er dat we allebei alleen maar vooruit gaan sinds dat jullie op ons pad zijn gekomen en daar gaat het toch om?!

We hebben eindelijk na 10 jaar de spiraal naar boven uit het dal gevonden en kunnen eindelijk weer genieten! Zo hebben we ons in jaren niet meer gevoeld.
Wij zijn jullie daar ook heel dankbaar voor!!!
Nicole B, Capelle a/d IJssel
 

Zeer noodzakelijke en waardevolle functie

'Wat jullie beiden doen voor mij en voor iedereen die hierom vraagt, vind ik fantastisch.
In de korte tijd dat ik jullie ken is er zoveel veranderd in mijn leven en in mijn ontwikkeling (ten goede, wel te verstaan).

Mijn idee is dat jullie Project een zeer noodzakelijke en waardevolle functie heeft voor iedereen in deze zich snel veranderende tijd. Ik wil dit zoveel mogelijk delen.'
Conny L, Vlaardingen
 

Met vakantie gaan of het Wholism Project

Als we moesten kiezen voor op vakantie gaan of de behandelingen en Verbindingen van dit project aan te gaan, was de keus voor ons heel gemakkelijk en kozen we dus voor het Wholism Project.
Hansje en Wouter Koert, Gouda
Lees meer over 'Is onthechting voldoende?'
 

Toegenomen kracht

'Mijn kracht is enorm toegenomen sinds de behandelingen en Verbindingen merk ik bij energiebehandelingen.

Waarbij ik mij vroeger afstemde op Reiki en/of Shambhala stel ik mij nu "gewoon" open en de meest ontroerende-dankbare momenten beleef ik samen met betreffende persoon.’
Wil O, Gouda

Zo hoopgevend en inspirerend

'Wat staat er ontzettend veel waardevolle, en volgens mij voor iedereen begrijpelijke, informatie op de site.
Zo hoopgevend en inspirerend voor ieder levend wezen op onze Aarde in deze roerige tijden!'
Annemiek E, Kessel
 

Lezen van de site is al helend

Wat me heel goed doet is het lezen op jullie nieuwe site. Dat alleen al is helend!!
Anita v U, Oss