Ervaringen met het Wholism Project

De reacties van mensen die de weldaad van de behandelingen en Verbindingen ervaren kan echt ontroerend zijn.
Zelfs het lezen van onze site kan al als helend ervaren worden.

Het is geweldig welke mogelijkheden we allemaal geboden krijgen

Het Wholism Project heeft mij véél mogen brengen, het verveelt nooit en het is geweldig welke mogelijkheden we allemaal geboden krijgen.
Steeds zijn er weer nieuwe mogelijkheden, te veel om op te noemen.
Petra W, Nederweert


De uitwerking is duidelijk

Een jaar geleden ben ik gestart met het Wholism Project en ik kan eigenlijk niet in woorden uitdrukken wat voor een bijzondere uitwerking dit heeft gehad het afgelopen jaar.
Ik kan er veel over zeggen en heel weinig, de uitwerking is duidelijk.

Ik wil jullie gewoonweg ontzettend bedanken voor deze ontwikkelingsmogelijkheid, in vele opzichten.
En ik ben ook heel blij met de begeleiding van Nadia.
Nydia S, Graauw
 

Wholism Project loopt ‘voor’ op alle andere methodes

‘Het proces via het Wholism Project loopt ‘voor’ op alle andere methodes en behandelingen en wegen die er al ‘beschikbaar’ waren.’

Methode die al mijn klachten bij de wortel aanpakt

Op jonge leeftijd begon ik al met zelfontwikkeling en was ik al opzoek naar een methode die al mijn klachten bij de wortel zou aanpakken en ik had de overtuiging dat ik deze zou vinden en deze heb ik dus ook gevonden.

Het is echter geen Quick fix, het is niet iets reguliers maar het zijn energetische behandelingen.
Dit was in het begin best wel wat vaag voor deze nuchtere Fries ;-)

Elke klacht of symptoom daar zit een geestelijke oorzaak achter, een onverwerkt trauma dus onverwerkte emoties. Dit kan alleen opgelost worden door dit te doorvoelen, te doorleven.

De energetische behandelingen die ik hiervoor van het Wholism Project ontvang, zorgen ervoor dat ik alle ontwikkelingen die ik ooit (onbewust) niet ben aangegaan alsnog aanga.

Ook ga ik ongeveer 1 keer in de maand naar een therapeut hier in Amersfoort die aangesloten is bij het Wholism Project.
Zij helpt mij dan verder met mijn ontwikkeling zodat ik alles aanga, ook dingen die ik dus onbewust nog onderdruk.

Het is dus het tegenovergestelde van onderdrukken met medicatie. Je omarmt als het ware alles wat er is zodat de klacht of het symptoom oplost.

Ik heb hiermee mijn diverse blaasontstekingen, ADD, PTSS, hechtingsproblematiek, eczeem, relatieproblemen, emotionele leegte cq eenzaamheid, suïcidale neigingen (die 32 jaar hebben geduurd) en burn-out klachten opgelost en mogelijk vergeet ik nog wel dingen.
Bovendien ben ik nog lang niet klaar ;-)
 
Ik voel mij een gezegend mens dat dit op mijn pad kwam en ik denk dat het belangrijk is dat de maatschappij dit weet, er is een uitweg, al is deze niet gemakkelijk, maar niet via medicatie en niet via de reguliere weg.
Meta B, Amersfoort
 

Niet te bevatten wát het eigenlijk is

Het Wholism Project is zó speciaal en bijzonder, ik ben er ooit ingerold, niet wetende wat het eigenlijk was, toen ik iets zocht om straling te neutraliseren.

Het is niet te bevatten wát het eigenlijk is.
Hier zijn amper woorden aan te geven, laat staan dat ik kleine Peetje van de Bredeweg in Nederweert daar bij betrokken ben.

Dit maakt me nu erg emotioneel, het is voor een “gewoon” mens niet te bevatten, voor mij dus vaak ook niet.
Petra W, Nederweert

Gelukt om te aarden

Dank zij jullie ontwikkelingen/Verbindingen is het me dan eindelijk gelukt om mezelf te aarden en is mijn liefde voor de Aarde nog steeds groeiende.
 

Immense reikwijdte

Ik besef nu pas de immense reikwijdte van jullie werk en hoe we daardoor werkelijk beschikbaar komen voor een totale omwenteling in bewustzijn van de hele mensheid. Door jullie werk kan elk mens de bijdrage gaan geven die hij/zij heeft te geven en werkelijk te leven vanuit het hart.

Voor mij is het alsof er vóór de behandelingen nog aan de rem was getrokken door de verbindingen met vroegere ervaringen uit dit en vorige levens en dat er nu geen rem meer is. Het voelt alsof ik heel ‘schoon’ aan het worden ben en ik ben dankbaar dat dit proces zich aan het ontvouwen is.
Emilia H, Zevenhuizen
 

Subtiel maar wel dieper en grondiger

'Dat is het prachtige van dit Project, dat het allemaal heel subtiel en volgens natuurlijke Goddelijke ritmes lijkt te verlopen, op geen enkele manier geforceerd.

Maar dat het ondertussen wel dieper en grondiger gaat dan welke behandeling, methode of wat dan ook op dit moment beschikbaar op deze planeet.'
Marco vd K, Zoetermeer.
 

Zo hebben we ons in jaren niet meer gevoeld

Helaas kunnen we de energie niet bewust voelen maar dat geld voor alle behandelingen en Verbindingen maar dat zegt niets. Het bewijs is er dat we allebei alleen maar vooruit gaan sinds dat jullie op ons pad zijn gekomen en daar gaat het toch om?!

We hebben eindelijk na 10 jaar de spiraal naar boven uit het dal gevonden en kunnen eindelijk weer genieten! Zo hebben we ons in jaren niet meer gevoeld.
Wij zijn jullie daar ook heel dankbaar voor!!!
Nicole B, Capelle a/d IJssel
 

Zeer noodzakelijke en waardevolle functie

'Wat jullie beiden doen voor mij en voor iedereen die hierom vraagt, vind ik fantastisch.
In de korte tijd dat ik jullie ken is er zoveel veranderd in mijn leven en in mijn ontwikkeling (ten goede, wel te verstaan).

Mijn idee is dat jullie Project een zeer noodzakelijke en waardevolle functie heeft voor iedereen in deze zich snel veranderende tijd. Ik wil dit zoveel mogelijk delen.'
Conny L, Vlaardingen
 

Met vakantie gaan of het Wholism Project

Als we moesten kiezen voor op vakantie gaan of de behandelingen en Verbindingen van dit project aan te gaan, was de keus voor ons heel gemakkelijk en kozen we dus voor het Wholism Project.
Hansje en Wouter Koert, Gouda
Lees meer over 'Is onthechting voldoende?'
 

Toegenomen kracht

'Mijn kracht is enorm toegenomen sinds de behandelingen en Verbindingen merk ik bij energiebehandelingen.

Waarbij ik mij vroeger afstemde op Reiki en/of Shambhala stel ik mij nu "gewoon" open en de meest ontroerende-dankbare momenten beleef ik samen met betreffende persoon.’
Wil O, Gouda

Zo hoopgevend en inspirerend

'Wat staat er ontzettend veel waardevolle, en volgens mij voor iedereen begrijpelijke, informatie op de site.
Zo hoopgevend en inspirerend voor ieder levend wezen op onze Aarde in deze roerige tijden!'
Annemiek E, Kessel
 

Lezen van de site is al helend

Wat me heel goed doet is het lezen op jullie nieuwe site. Dat alleen al is helend!!
Anita v U, Oss