Op een nieuwe wijze
door een ontwikkeling gaan

Van half mei tot begin juni 2011 zijn we door hele diepe processen gegaan om het Project verder de kosmische dag in te verankeren.
Een van de positieve gevolgen van deze ontwikkeling kwam volkomen onverwachts naar voren bij een Transmutatie Channeling.

Bij Transmutatie Channelingen gaan we altijd door een ontwikkeling die ooit niet is aangegaan. Vervolgens maak jij deze ontwikkeling alsnog door, via het pad dat we voor jou tijdens de Transmutatie Channeling gebaand hebben.

Tijdens een Transmutatie Channeling die we half juli deden, gingen we onverwacht op een nieuwe wijze door een ontwikkeling. Omdat deze nieuwe wijze van ontwikkeling veel beter aansluit bij de kosmische dag, realiseerden we ons direct dat dit een gevolg was van de diepere verankering van het Project in de kosmische dag.

Sindsdien gaan we bij elke Transmutatie Channeling op deze nieuwe wijze door ontwikkelingen heen.

Hoe gingen we eerst door ontwikkelingen

De wijze waarop we eerst door ontwikkelingen heen gingen, is goed te vergelijken met de geboorte van een baby. Een baby gaat van een voor hem of haar bekende ruimte, de baarmoeder, door het geboortekanaal, door een vernauwing, door een tunnel naar een voor hem of haar onbekende ruimte, de wereld waarin wij leven.

In een geestelijke ontwikkeling kom je exact dezelfde stadia tegen. Je gaat van een voor jou bekende ruimte door wat over het algemeen aanvoelt als een donkere tunnel, waarin je je ook gedesoriënteerd kunt voelen, naar een voor jou onbekende ruimte. Je neemt tijdens een ontwikkeling dus letterlijk een stap in het ongewisse.


De ontwikkeling verloopt dus in het donker en past daardoor meer bij de kosmische nacht.

Nieuwe manier om door ontwikkelingen te gaan

Bij de nieuwe manier om door ontwikkelingen te gaan richten we ons op het Goddelijk Licht. Het Goddelijk Licht laat de problematiek verdwijnen als sneeuw voor de zon, het werkt echt super transmuterend.

Deze wijze van door een ontwikkeling gaan past veel meer bij de kosmische dag omdat de gehele ontwikkeling in het licht verloopt. Je hoeft voor een ontwikkeling niet meer door het donker, dat per definitie meer bij de kosmische nacht past.
Het voelt alsof je door het Licht gedragen door de ontwikkeling gaat.

De voordelen voor jou

Tijdens een Transmutatie Channeling gaan we je voor in een ontwikkeling, we banen als het ware het pad voor je, dat je na de Transmutatie Channeling zelf zult gaan.

Tijdens een ontwikkeling zijn er vrijwel altijd momenten die moeilijker zijn. Dat is ook zo bij de geboorte van een kind.
Heb je zo’n moeilijk moment in de ontwikkeling waar je na de Transmutatie Channeling doorheen gaat, dan kun je je ook op het Goddelijk Licht richten. Dan zul je hierdoor op dezelfde manier als wij door de ontwikkeling gedragen worden. Deze wijze van transmuteren werkt duidelijk nog dieper.

Dit werkt alleen zo als wij ons tijdens de Transmutatie Channeling op het Goddelijk Licht gericht hebben of als je de In God behandeling hebt ontvangen. 
Als je de In God behandeling hebt ontvangen, kun je je altijd op het Goddelijk Licht richten om op zielenniveau dingen heel diep te transmuteren.
Lees ook de ervaringen transmuteren met Goddelijk Licht

Werkwijze bij Transmutatie Channelingen

Het thema krijgen we altijd van te voren door en pas tijdens de channeling wordt pas echt duidelijk wat het thema betekent. Om het thema te kunnen duiden gaan we invoelen waar het in de channeling om gaat, wat het gevoel van de channeling is.

Als dat het gevoel van de channeling duidelijk is en het thema is geduid, richten we ons op het Goddelijk Licht. Dat doen we beiden omdat we dan twee tegenovergestelde aspecten vertegenwoordigen van het thema dat we voor jou behandelen.

Terwijl we dat doen vertellen we welke veranderingen we in jouw systeem voelen door de transmuterende werking van het Goddelijk Licht.
 Het Goddelijk Licht lost regelmatig het thema zo diep op, dat we ons dan tijdens het channelen slechts met moeite kunnen herinneren wat de gevoelens waren waarmee de channeling begon.

Ervaringen transmuteren met Goddelijk Licht

Lees meer over de ervaringen transmuteren met Goddelijk Licht