Ervaringen met transmuteren

De ervaringen geven aan dat transmuteren heel krachtig werkt, dat je er zelfs bijwerkingen van chemo-therapie mee kunt neutraliseren, maar dat het wel belangrijk is dat je je vraagstelling juist formuleert.

Geeft opluchting, verlichting en weer ruimte…

‘Ik ben heel erg dankbaar voor het transmuteren dat heeft me al door heel erg veel moeilijke momenten geholpen. Ik pas het toe waar ik kan en probeer ook dingen uit, maar iedere keer weer geeft het positief resultaat en geeft het opluchting, verlichting en weer ruimte…’
 

Transmutatie narcose

Transmutatie van narcose voor mijn zus heeft heel goed gewerkt. Ze is super blij. Niet misselijk geweest en overgegeven in tegenstelling tot eerdere keren.

Ik ben blij verast toch, al weet ik dat het werkt, nu ervaren we het en kan ik direct zien wat het Project voor anderen doet en kan doen via mij.
 

Enorm transmuterend

“Ik wil hierbij mijn diepe dank uitspreken vanuit mijn hart voor alles wat het Project en alle behandelingen tot nu toe voor mij hebben betekend.
Enorm transmuterend op een schaal en intensiteit die ik nog nergens heb gezien of meegemaakt!!!”
Marco v/d K, Zoetermeer
 

Chemo geneutraliseerd

Ik heb de chemo geneutraliseerd door transmutatie en het ging zo goed!! Ik ben nauwelijks misselijk geweest en na afloop heb ik nog even op balkon in de zon gezeten.


Voorheen erg sceptisch

Sporadisch meestal in de nacht komt er bij mij wel eens een pijn in mijn borst opduiken, het is een soort van langzame druk/pijn op mijn luchtpijp/slokdarm waardoor ik moeilijker ga adem halen.

Nu probeerde ik het gelijk te transmuteren door te zeggen, ik transmuteer deze pijn nu. Er gebeurde niets.
Toen zei ik, ik transmuteer de blokkade achter dit gevoel. Weer gebeurde er niets.
Toen zei ik, ik transmuteer het trauma achter deze pijn in mijn borst nu. En ik voelde het ineens afnemen, ik kon het niet geloven. Normaal gesproken als ik dit had dan hield het zeker de hele nacht en ochtend aan, slapen kon ik dan niet meer.

Ik vond het echt heel bijzonder en ben er heel blij mee. Ik krijg nu meer het gevoel dat transmuteren echt werkt. Voorheen was ik er erg sceptisch over, helemaal vanwege de simpelheid van het transmuteren.
En wat helemaal fijn is, is dat ik nu het gevoel heb dat ik de 'macht' weer terug heb om zelf de blokkades te kunnen weghalen.


Transmuteren met het Goddelijk Licht

Transmuteren met het Goddelijk Licht blijkt nog sterker en dieper te werken dan het al krachtige gewone transmuteren. Deze wijze van transmuteren past nog beter bij de kosmische dag.

Lees meer over transmuteren met het Goddelijk Licht in 'Op een nieuwe wijze door een ontwikkeling gaan'
Lees meer over de ervaringen met transmuteren met Goddelijk Licht