Ervaringen met transmuteren
met Goddelijk Licht

Transmuteren met het Goddelijk Licht blijkt nog sterker en dieper te werken dan het al krachtige gewone transmuteren. Deze wijze van transmuteren past nog beter bij de kosmische dag.
 

Lees meer over transmuteren met het Goddelijk Licht in 'Op een nieuwe wijze door een ontwikkeling gaan'

Omhuld met licht

'Het is nu de tweede keer dat ik een Transmutatie Channeling heb mogen ervaren met de nieuwe wijze van door een ontwikkeling gaan en dat is heel bijzonder. Ik voel me dan tijdens de TC echt gevuld en omhuld met Licht en dat geeft een gelukkig en blij gevoel wat de hele avond wel blijft.'
Annet v T, Uitgeest


Moeiteloos

'Ik zit op de bank wat te lezen en voel ineens mijn hart oplichten. Het begint te gloeien en stralen van licht. Prettig denk ik verwonderd. Dan voel ik ineens een pijn/verdriet, maar door het Licht wordt het als het ware opgepakt en stroomt het door me heen. Een paar tranen en langzaam stroomt het weer door en weg. Moeiteloos.’
Annet v T, Uitgeest
 

Vol verwondering

Vol verwondering deel ik graag deze ervaring.
Ik kwam er even niet meer uit. Overal pijn en nog/weer last van mijn blaas keerde ik mij naar binnen.
Voelde diep verdriet, opende mij voor het Goddelijke. De energie vulde langzaam mijn lichaam terwijl ik mij concentreerde op mijn onderbuik en blaas. Langzaam vloeide alles weg... pijn, verdriet en gedachten.

Ik ging nog verder en concentreerde mij op de pijn tussen mijn schouderbladen rechts wat meer dan links. Boog mij telkens voorover en voelde telkens weer een diepe pijn. Die pijnplek huilde, huilde in de pijn van de wereld. Ik opende mij voor het Hogere. Energie stroomde weer mijn lichaam binnen en heelde ook die pijnplek.

Ik heb al heel wat moois mee mogen maken, maar dit is één van de diepste ervaringen tot nu toe. Kan jullie niet vertellen wat er nu door mij heengaat. Vreugde, verwondering, dankbaarheid..... en nog veel meer.


Heel veel liefde

Mijn ervaring met het Goddelijke Licht op dit onderwerp is positief. Je voelt het gewoon wegglijden.
Het gaat niet altijd even snel, soms duurt het even, maar ik denk dat dit ook aan de grote van de ontwikkeling ligt.
In ieder geval was het resultaat vandaag dat ik toen het gebeurde heel veel liefde voelde, was ik echt blij mee.
Van te voren was ik echt super wiebelig, nu niet meer. Dank.
 

Proces verloopt soepeler

'Ik heb inderdaad het gevoel dat deze nieuwe manier van door de ontwikkeling gaan echt werkt. Ik voel me opgelucht, blij en zelfverzekerder. Het lijkt of dat er iets van me is afgevallen en er nu meer klaar voor ben. 

Voorheen was het altijd veel heftiger na een Transmutatie Channeling, vooral het mezelf gedesoriënteerd voelen is er nu eigenlijk helemaal niet.'
Anita v U, Oss