Je huis en omgeving

Als je je leven een positieve opbouw wilt geven heeft het neutraliseren van je huis en omgeving een hoge prioriteit.

De enorm toegenomen omgevingsstraling werkt namelijk zo verzwakkend dat je anders aan het dweilen bent met de kraan open.
 

Voor meer informatie kun je op het onderwerp van jouw interesse klikken of naar beneden scrollen.

Omgevingsstraling

Je huis energetisch neutraliseren en optimaliseren

De omgevingsstraling in en rond je huis kun je neutraliseren met de Neutralisatie Verbinding huis. De verzwakkende werking van de straling, wordt dan zelfs omgevormd tot een versterkende werking.

Je neutraliseert niet alleen je huis, maar je verbetert ook de sfeer, de atmosfeer en de lichtheid met de Neutralisatie Verbinding huis.
Het unieke van de Neutralisatie Verbinding huis, is dat je ook buitenshuis beschermd bent tegen omgevingsstraling.

Naast deze Neutralisatie Verbinding zijn er nog acht andere Neutralisatie Verbindingen waaronder bijvoorbeeld een voor je mobiele telefoon, je auto en je werk.

HSP


Je hooggevoeligheid (HSP) en je woonomgeving


Heel veel mensen met hooggevoeligheid worden klachten vrij door het neutraliseren van hun huis met de Neutralisatie Verbinding huis.


Daarnaast kun je jezelf energetisch versterken met de Vitalisatie Verbinding, die je aura vergroot, je intuïtie versterkt, je een gevoel van meer ruimte geeft en je weerstand vergroot.

Werkplek

Bescherm jezelf tegen omgevingsstraling op je werk

Je kunt je werkplek neutraliseren met de Neutralisatie Verbinding werk.
Ook als je meerdere werkplekken hebt of als je op zakenreis bent blijf je beschermd tegen verzwakkende omgevingsstraling.

Je concentratievermogen zal daardoor toenemen en je zult energieker blijven.

Mobiele telefoon

Neutraliseer je mobiele telefoon en andere draadloze apparatuur

Mobiele telefoons en andere draadloze apparatuur gebruik je meestal dicht tegen je lichaam of zelfs direct in contact met je lichaam. Het zijn daardoor relatief grote stralingsbronnen.

Onderzoek heeft aangetoond dat door het gebruik van mobiele telefoons er geen contact meer is tussen ons denken en voelen.
Je kunt je hier tegen beschermen met de Mobiel Verbinding.

Bodem- en luchtverontreiniging

Je overgevoeligheid voor lucht- en bodemvervuiling

Naast de verzwakkende werking van omgevingsstraling kun je ook last hebben van luchtvervuiling en bodemvervuiling.

Door de Neutralisatie Verbinding huis verdwijnen deze stoffen niet, maar hun schadelijke werking wordt wel geneutraliseerd.

Schadelijke stoffen

Neutraliseer chemisch verontreinigde bouwmaterialen

Door de Neutralisatie Verbinding huis verdwijnen de chemische verontreiniging van de bouwmaterialen niet, maar de schadelijke werking daarvan wel.

Feng Shui

Optimaliseer de subtiele energiestromen in je huis (Feng Shui)

Dit kun je dat doen met de Licht Verbinding in combinatie met de Neutralisatie Verbinding huis. Zelfs ontbrekende hoeken en dergelijke worden met de Licht Verbinding gecorrigeerd.

Watervitalisatie

Vitaliseer je leidingwater

Leidingwater krijgt weer de eigenschappen van bronwater met de Water Optimalisatie Verbinding.
De kwaliteit van ons drinkwater is voor onze gezondheid van essentieel belang. Het is veruit het grootste bestanddeel van ons lichaam. Een volwassene bestaat voor ongeveer 70% uit water. Het vervult daarnaast ook allerlei functies in het lichaam.

Het unieke van de Water Optimalisatie Verbinding is dat deze Verbinding in combinatie met de Neutralisatie Verbinding huis niet alleen het leiding water vitaliseert, maar ook alle vloeistoffen in de geneutraliseerde ruimte, zowel op olie als op waterbasis.
Al je vloeibare levensmiddelen, verzorgingsproducten en ook het water in de tuin worden hierdoor gevitaliseerd. Ook de vloeistoffen in je lichaam worden dus gevitaliseerd en gezuiverd door deze bijzondere Verbinding.