Tips om soepel
door de behandelingen te gaan

Je hebt een behandeling of Transmutatie Channeling van ons ontvangen.
Onderstaand vind je een aantal praktische tips om zo soepel mogelijk door de ontwikkelingen te gaan, die op deze behandeling volgen.

Drinken

Drink veel, het liefst puur water. Door de verwerkingsprocessen komen er veel gifstoffen vrij.

Overgave

Probeer zoveel mogelijk in overgave te blijven naar wat er in je loskomt. Druk het niet weg, want dan maak je het jezelf moeilijker dan nodig.
 

Je bent in volledig overgave als je merkt dat alle spieren in je lichaam volkomen ontspannen zijn en je je geestelijk nergens op fixeert, dus ook geen ongecontroleerde gedachten hebt en je alle gevoelens verwelkomt die naar boven komen.

Als je steeds in het denken schiet om je gevoelens niet te hoeven voelen, ben je dus niet in overgave.

Voor veel mensen is in overgave zijn niet eenvoudig, maar je kunt jezelf er wel in oefenen door je er steeds opnieuw op te richten.

Spanning in je kaak duidt er bijvoorbeeld op, dat je met je wil bepaalde gevoelens probeert te onderdrukken. Als je spanning in je kaak voelt, leg dan je hand op je kaak en probeer die dan zoveel mogelijk te ontspannen. Je kunt je kaak daarbij ook heel licht masseren en/of met je hand iets bewegen. Verwelkom vervolgens alle gevoelens die omhoog komen.

Verantwoording voor je eigen welzijn en gezondheid

Er bestaat geen behandeling, geneeswijze of heelwijze, die daadwerkelijk tot gezondheid leidt, waarbij je zelf niets hoeft te doen. Je bent en blijft dus uiteindelijk verantwoordelijk voor je eigen welzijn en gezondheid.

Met andere woorden: als je een bepaald stuk van jezelf niet onder ogen wilt zien, is dat een keuze van je vrije wil.

Onze behandelingen werken wel steeds verder door, waardoor er dan een innerlijk spanningsveld kan ontstaan dat tot klachten kan leiden.


Een essentiële keuze

Als je gekozen hebt voor onze kosmische dag behandelingen en Verbindingen, volg dan zeker geen kosmische nacht methoden meer.
Lees meer: Een essentiële keuze
Lees meer: Alfabetische lijst combineerbaarheid

 

Essentiële informatie over de behandeling

Ontvang niet teveel behandelingen tegelijkertijd

Ontvang niet te veel behandelingen tegelijkertijd of te snel achter elkaar. Je systeem kan daardoor overbelast raken.

Integratietijden

De integratietijd van een behandeling is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling- die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.

Er zijn behandelingen met en 'zonder' integratietijd.
Behandelingen 'zonder integratietijd' werken op zo'n specifiek gebied, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.

Tijdens de integratietijd van een behandeling mogen daarom alleen behandelingen 'zonder integratietijd' ontvangen worden.Een maand na een behandeling mogen ook de meeste Transmutatie Channelingen ontvangen worden. Transmutatie Channelingen zijn diepgaande behandelingen, maar omdat ze over één specifiek onderwerp gaan, verstoren ze de integratie van de voorgaande behandeling niet.

In de tekst van elke behandeling staat onder het kopje ‘Integratietijd’ aangegeven hoelang de integratietijd van de betreffende behandeling is.
Als een behandeling een integratietijd heeft, is dat meestal drie maanden.

Resultaten

De resultaten van een behandeling komen voort uit de ontwikkelingen waar je gedurende de uitwerkingstijd van de behandeling doorheen gaat.

De resultaten van de behandeling volgen daarom niet direct na de ontvangst van de behandeling, maar aan het einde van de uitwerkingstijd.

In de tekst van elke behandeling staat onder het kopje ‘uitwerkingstijd’ aangegeven hoelang de uitwerkingstijd van de betreffende behandeling is.

Als je na de uitwerkingstijd van de behandeling het gevoel hebt dat de problematiek waarvoor je de behandeling hebt aangevraagd, nog niet is opgelost, neem dan contact met ons, Bas en Maria op.
Het is mogelijk dat je dan - door onbewuste angsten - in een ontwikkeling van de behandeling bent blijven steken, of dat er een nog diepere laag van de problematiek omhoog is gekomen die eerder nog niet voelbaar was.

Einddoel-demo bij behandelingen

Aan de meeste behandelingen is standaard een 'demo' toegevoegd, waardoor je gedurende de gehele uitwerkingstijd van de behandeling onbewust in contact blijft met het positieve eindresultaat van de behandeling.

Je hebt het einddoel dus continu in het vizier en kunt het eindresultaat (onbewust) voelen tijdens de ontwikkelingen waar je doorheen gaat.

Met behulp van de Einddoel-demo is het mogelijk om de moed er beter in te houden, als je door zware processen gaat.

Je mag je - net zo vaak als je wilt - op het positieve einddoel, het positieve eindresultaat van een behandeling richten. Richt je telkens wel slechts op het einddoel van één behandeling tegelijkertijd.
Lees meer: Einddoel-demo bij behandelingen

Behandelingen en Verbindingen

Verbindingen werken ondersteunend voor de behandelingen en kunnen daarom ook, als je kort geleden een behandeling ontvangen hebt, geactiveerd worden.


Om deze reden kun je Verbindingen zelf aanvragen.

 

Omgevingsstraling neutraliseren

Woon- en werkomgeving neutraliseren


Je kunt gemakkelijker en sneller door ontwikkelingen gaan als je de omgevingsstraling in je woon- en werkomgeving neutraliseert met de Neutralisatie Verbinding huis en de Neutralisatie Verbinding werk.

De steeds verder toenemende omgevingsstraling werkt onze ontwikkeling tegen.
Uit de literatuur is bekend dat in de periode van 1990 tot en met 2004 de omgevingsstraling, onder andere veroorzaakt door mobiele telefonie, met een factor één miljoen is toegenomen. Sindsdien is de omgevingsstraling met ongeveer dezelfde snelheid nog verder toegenomen. Omgevingsstraling verzwakt ons systeem en werkt zo ontwikkeling tegen.

Met behulp van onze Neutralisatie Verbindingen is dit verzwakkende effect zelfs te veranderen in een versterkend effect, waardoor je gemakkelijker en soepeler door ontwikkelingen kunt gaan.

Magnetron Verbinding

De Magnetron Verbinding lost de zeer schadelijke werking op die voedingsmiddelen op het menselijk systeem hebben, als ze in de magnetron zijn opgewarmd.

Deze zeer schadelijke werking ontstaat door het exploderen van alle cellen in levensmiddelen onder invloed van de magnetron. De natuurlijke ordening wordt hierdoor vernietigd, waardoor de oorspronkelijke blauwdruk van het leven wordt beschadigd.

Als je voedingsmiddelen eet die in de magnetron zijn opgewarmd, dan beschadigt dit ook jouw oorspronkelijke blauwdruk van het leven. Hierdoor ga je vertekend waarnemen, je kunt de werkelijke ordening van het leven minder goed zien en voelen en gaat meer fragmentarisch voelen en denken.

Röntgenstraling heeft hetzelfde effect op jouw systeem, maar omdat de magnetron zo veelvuldig in deze maatschappij wordt gebruikt, is het effect van het gebruik van de magnetron vele malen groter.

Versleutel Verbinding

Vanwege het gevaar van hacking wordt informatie op computers en smartphones steeds vaker gecodeerd, versleuteld opgeslagen. Alle informatie wordt in 'geheimtaal' opgeslagen en met behulp van een code leesbaar gemaakt. Er wordt dus gebruik gemaakt van een digitale 'omweg' om de informatie op te slaan en vervolgens te tonen.

Als je daar gevoelig voor bent, voelt een computer, laptop of smartphone, waarvan de informatie gecodeerd is opgeslagen, onprettig. Dat is ook het geval als het betreffende apparaat met één van de Neutralisatie Verbindingen is geneutraliseerd.

Gecodeerde informatie goed in je opnemen is duidelijk moeilijker. Het is ook moeilijker om gecodeerd opgeslagen informatie te onthouden. Je kunt daardoor moe worden van het werken met een computer waarin de gegevens versleuteld worden opgeslagen.

De Versleutel Verbinding lost deze problematiek op. De energie van apparatuur met gecodeerde informatie gaat zelfs warm en prettig aanvoelen voor jou.

De Versleutel Verbinding is een persoonlijke Verbinding die je voor jezelf aanvraagt, dus niet voor jouw computer, smartphone etc.

 

Transmuteren

Transmutatiegave

Door een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project te ontvangen, ontvang je automatisch de gave om te transmuteren.

Transmuteren doe je door je naar binnen te richten en te vragen of datgene wat je dwars zit getransmuteerd mag worden.

Als een transmutatie geen effect heeft dan zijn er twee mogelijkheden:

  • het op te lossen probleem ligt dieper en moet er dus nog iets anders getransmuteerd worden. Wat er dan nog getransmuteerd moet worden, wordt door de eerdere transmutatie na verloop van tijd vanzelf wel duidelijk.
     
  • het probleem moet doorvoeld worden om opgelost te worden. Pijn of andere symptomen die ontstaan zijn door het onderdrukken van gevoelens, kunnen alleen opgelost worden door weer contact te maken met de verdrongen gevoelens en deze actief te doorvoelen. Lees meer: Wanneer doorvoelen en wanneer transmuteren?
     

Wil je meer kunnen doen met transmuteren dan is de Workshop Transmuteren een echte aanrader.
Lees meer: Transmuteren in de praktijk

Kosmische nacht heelwijzen omzetten in kosmische dag heelwijzen

Met behulp van transmuteren kun je een aantal kosmische nacht heelwijzen omzetten in kosmische dag heelwijzen. Je richt je naar binnen en vraagt of je middel/heelwijze mag veranderen.

Dit kan niet met heelwijzen, waarbij de cliënt met behulp van een apparaat een impuls ontvangt.
 

In het artikel Wel en niet combineerbaar met onze behandelingen en Verbindingen is aangegeven welke kosmische nacht heelwijzen omgezet kunnen worden in kosmische dag heelwijzen.Overgave

Gemakkelijk loslaten

Als je je naar voelt omdat er door de behandeling onverwerkte gevoelens omhoog komen, is het vaak al voldoende je op je ki-punt in je buik te richten.

Je ki-punt zit ter hoogte van je navel. Je kunt daarbij je hand op je buik leggen.

Alle gevoelens die dan omhoog komen, transmuteer je simpelweg door te vragen: Mag mijn .............. (gevoel, emotie, pijn, woede) getransmuteerd worden. Dit helpt om het loslaatproces sneller en gemakkelijker te laten verlopen.

Je diepere voelen

Door de behandeling kunnen oude onverwerkte gevoelens omhoog komen. Vaak komen ze voort uit onverwerkte gebeurtenissen, zijn het trauma's uit het vroege begin van je leven, waar je niet van bewust bent of stammen ze uit vorige levens.

Als je deze oude gevoelens projecteert op personen en gebeurtenissen in je huidige leven, kun je het nare gevoel krijgen dat je leven nog steeds niet verloopt zoals jij het graag wilt.

Sommige mensen reageren hier vervolgens op door meer te gaan eten, om zo het nare gevoel weg te drukken. Het is veel beter om zulke gevoelens te zien als oude gevoelens in jou, die gezien en gevoeld willen worden, voordat je ze los kunt laten.

         
De manier waarop je het snelst door dit proces heen kunt gaan, is door jezelf naar binnen te keren en je echt met deze gevoelens te verbinden.
Zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden en ga bijvoorbeeld even op bed liggen. Richt je dan op je diepere voelen. Dat vind je in je buik.

Laat daarbij de eventuele beelden over je huidige leven, die je ditzelfde nare gevoel geven, los. Probeer om puur in je gevoel te duiken, zonder te veel beelden of gedachten over eventuele pijn of angst.

Je gevoel kan in verschillende lagen naar boven komen. Onder boosheid zit bijvoorbeeld vaak verdriet of pijn.
Volg gewoon wat er naar bovenkomt en verwelkom en omarm het als een deel van jou.

Wees niet bang dat het niet over zal gaan of dat deze gevoelens jou zullen overweldigen. Als je er echt even induikt, alsof je onder water zwemt, zullen deze gevoelens van pijn of verdriet daarna oplossen.   
 

Omdat deze oude stukken door de behandeling al getransmuteerd zijn, gaat dit verwerkingsproces sneller dan zonder de transmutaties van de behandeling.
 

Soms kan het moeilijk zijn om bij je diepere voelen te komen. Dan schieten er bijvoorbeeld allerlei gedachten door je heen. Dat is een afleidingsmanoeuvre voortkomend uit (onbewuste) angst. Je kunt dan alles dat tussen jou en je diepere voelen in staat transmuteren.


Ook als je contact hebt met je diepere voelen kun je de gevoelens, die je tegenkomt, transmuteren. Daarmee versnel je het proces en maak je een reis door je gevoel, waarbij je steeds in diepere lagen terechtkomt.

Soms is het niet de bedoeling dat een bepaalde emotie getransmuteerd wordt, omdat deze nog doorleefd moet worden. Op zo'n moment werkt een transmutatie ook niet. Je kunt dus nooit iets transmuteren terwijl dat eigenlijk niet goed voor je is.

Lees meer:

Werkwijze gevoelens en symptomen doorvoelen
Onderdrukte gevoelens verwerken


Lees ook de persoonlijke ervaringen van een cliënte: Wat kan het Wholism Project je bieden?

Pijn weer geestelijk maken

Vrijwel iedereen heeft wel eens last van pijn in je lichaam die maar niet of heel langzaam weg gaat.

Een bekend voorbeeld is de ‘frozen shoulder’, een kapsel ontsteking van de schouder, waardoor bewegen van je arm bijzonder pijnlijk kan zijn.
Zo’n pijn heeft eigenlijk altijd een geestelijke achtergrond. Bij de frozen shoulder is dat een diep onverwerkt verdriet dat je handelen letterlijk en figuurlijk in de weg staat.


Je kunt het genezingsproces van dit soort pijnen zo spoedig mogelijk laten verlopen door het weer geestelijk maken van deze pijn. Dus door het verdriet weer te gaan voelen.
 

Hoe maak je pijn weer geestelijk? Je legt je hand op de pijnlijke plek, terwijl je rustig rond loopt en in het geval van een frozen shoulder de pijnlijke arm kleine ontspannen bewegingen laat maken. Je stelt je tegelijkertijd open voor alle gevoelens die naar boven komen.

Deze gevoelens kunnen best heftig zijn, maar dat was ook de reden dat je het verdriet niet verwerkt hebt, maar hebt weggestopt. Je kunt je ook een tijdje na deze oefening nog naar voelen. Dat is niet leuk, maar wel een goed teken dat je bezig bent alsnog het verdriet te verwerken.

Je kunt deze oefening net zo vaak herhalen als je wilt, het zal het genezingsproces alleen maar bevorderen.


Je kunt dezelfde oefening ook doen voor pijnen op plaatsen die niet zo beweeglijk zijn als armen of benen. Je kunt dan de beweging maken door een lichte massage op de pijnlijke plek.

 

Medicijnen en medische bestraling

Medicijnen neutraliseren

Sinds juni 2010 kan iedereen die een behandeling van ons ontvangen heeft medicijnen neutraliseren zoals je dat ook met de Kracht Verbinding, de Vitalisatie Verbinding of met Ozaliet of Be-O-liet, de voorgangers van de Vitalisatie Verbinding, kunt doen.

Je doet dat door je op het medicijn te richten en (innerlijk) te vragen of het medicijn geneutraliseerd mag worden. Door deze neutralisatie worden de bijwerkingen van medicijnen veel kleiner of verdwijnen helemaal.

Dit kun je ook doen voor vaccinaties, antibiotica, amalgaam en andere giftige stoffen in het lichaam, zowel voor jezelf als voor anderen. De aanwezige stoffen verzwakken je dan niet meer, doordat ze op energetisch niveau geneutraliseerd zijn door jouw transmutatie.
Lees meer: Transmuteren in de praktijk

Medicijnen nog nodig?

Als je reguliere medicijnen gebruikt, is het mogelijk dat je na onze behandeling anders op deze medicijnen gaat reageren.
Dit is zeker niet altijd het geval.

Mocht dat wel gebeuren, dan is dat een positief teken en wel om de volgende reden:

Als jouw systeem voelt dat je met behulp van onze behandelingen jouw aandoening kunt genezen door de geestelijke achtergrond op te lossen, dan zal je lichaam jou dit aangeven.

Jouw systeem zal jou dit signaal dan geven, door minder of niet meer op de medicijnen te reageren, waardoor ze minder of niet meer zullen 'werken'.

Dit is een heel goed teken, je lichaam geeft dan namelijk aan dat ze niet meer nodig zijn. Je kunt jouw problematiek dan op een andere wijze oplossen door er innerlijk contact mee te maken.

Wij zullen je dan op verzoek altijd begeleiden. Stuur daarvoor een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl.

Blijven reguliere medicijnen wel werken, dan betekent het dat ze nodig blijven om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

Medische bestraling neutraliseren

Bestraling tegen kanker, maar ook röntgenstraling kan eenvoudig worden geneutraliseerd.

Neutraliseren van deze medische straling kun je met behulp van:


Door neutralisatie verminderen de (eventuele) bijwerkingen van medische straling aanzienlijk.

 

Hulp bij ontwikkelen

In de tekst Hulp bij ontwikkelen vind je allerlei tips om zo soepel mogelijk door ontwikkelingen te gaan.


Zelf doen

Zelf middelen maken

In plaats van een kosmische nacht heelwijze te gebruiken die omzetbaar is naar een kosmische dag uitwerking, is het nog beter om een heelmiddel te maken door je naar binnen te richten en te vragen of de juiste informatie in een glas (leiding)water mag komen.

Je kunt zo specifieke middelen maken, bijvoorbeeld de kosmische dag equivalent van een homeopathisch middel of een a-specifiek middel, waarbij je om alle informatie vraagt die je op dat moment nodig hebt.

Proeven hebben uitgewezen dat a-specifieke middelen twee keer zo sterk werken als specifieke middelen.

Omdat deze middelen die informatie bevatten die je op dat moment nodig hebt, kun je deze middelen het beste in één keer innemen door het glas leeg te drinken.

Mocht je opnieuw een middel nodig hebben, dan kun je weer een nieuw middel maken.
Doe dat alleen als het echt nodig is.

Aquarius Labyrint

Een afbeelding van het Aquarius Labyrint kun je gratis downloaden door hier te klikken.

Het Aquarius Labyrint vormt een verbinding tussen Hemel en Aarde en werkt door deze verbinding onder andere transmuterend en aardend. Het kan je daardoor helpen om soepel door jouw processen heen te gaan.

Lees meer over de werking van het Aquarius Labyrint.


Contact

Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl