Vitaliteit en levenslust

Het is bijna ongelooflijk hoeveel mensen in deze maatschappij zich te vaak moe voelen en zich dan door de dag heen moeten slepen.
Zeker hebben mensen met hooggevoeligheid (HSP) hier heel vaak last van, maar zij zijn zeker niet de enigen.Voor meer informatie kun je op het onderwerp van jouw interesse klikken of naar beneden scrollen.

Versterk je energieniveau door de energie van je huis te optimaliseren


De enorm toegenomen omgevingsstraling werkt zo verzwakkend, dat als je streeft naar levensenergie en levenslust, het neutraliseren van je huis en omgeving een hoge prioriteit heeft. Anders ben je aan het dweilen met de kraan open.

We zouden je daarom de Neutralisatie Verbinding huis willen aanraden.
De verzwakkende werking van de omgevingsstraling, wordt door deze Verbinding zelfs omgevormd tot een versterkende werking.
 

Vergroot je aura

Naast de Neutralisatie Verbinding huis heb je zeker de Vitalisatie Verbinding nodig om je energielichamen, de aura, weer op te bouwen.

De grootte van de aura is een maat voor onze geestelijke kracht en weerbaarheid.
Door omgevingsstraling is de aura sterk verkleind.

De Vitalisatie Verbinding laat de aura weer groeien tot z’n oorspronkelijke grootte, waardoor je je weer energieker, vitaler en levenslustiger gaat voelen.
Bovendien geeft de informatie van de Vitalisatie Verbinding je ‘richtingaanwijzers’ voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 

Kom meer in je eigen kracht

Innerlijke blokkades en onverwerkt verleden kunnen je heel veel energie kosten.

De Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling zorgt ervoor dat je dit onverwerkte verleden kunt loslaten. Je raakt meer in jezelf verankerd en komt beter in je eigen kracht te staan.
 

Als je jezelf innerlijk tegenwerkt

Als je innerlijke man en vrouw elkaar (of zichzelf) tegenwerken, veroorzaakt dit innerlijke spanningen die je veel energie kosten. Als je innerlijke man en vrouw tegengesteld gericht zijn, kom je vaak niet echt vooruit.
Het kost je hierdoor veel moeite om je doelen te bereiken.

Met de Verwezenlijk je innerlijk Huwelijk behandeling kun je jouw innerlijke tegenstrijdigheden oplossen.
 

Minder levensenergie door Verloren Tweelingschap

Zo'n tien tot twaalf procent van alle mensen heeft in het begin een tweelingbroertje of zusje gehad, dat in de baarmoeder is overleden.


Omdat dit zo vroeg in de zwangerschap heeft plaatsgevonden en de moeder er vaak niets van heeft gemerkt, zijn de meeste mensen zich hier niet van bewust. 


De overleden helft van een tweeling kan een deel van de levensenergie met zich meegenomen hebben, waardoor de overlevende helft een permanent tekort aan levensenergie heeft. Dit kan zich uiten in een slechte conditie, snel moe zijn e.d.

De Verloren tweelinghelft behandeling zorgt ervoor dat je levensenergie weer toe neemt, waardoor na verloop van tijd je vermoeidheid minder wordt en je conditie verbetert.