Adopteer een stukje natuur

Iedereen heeft wel een stukje natuur waar je heel graag naartoe gaat of waar je speciale herinneringen aan hebt.

Je kunt jouw lievelingsplekje in de natuur nu neutraliseren met behulp van de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie.
Je beschermt de bomen, planten en dieren op deze plek met deze Verbinding tegen de verzwakkende omgevingsstraling en geeft Moeder Aarde alvast een kosmische dag programmering.

Ook kun je deze plek de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie geven, waardoor na verloop van tijd de plantengroei weelderiger zal worden.

Adoptie is al mogelijk vanaf € 60,-.

Voel het verschil

Als je jouw lievelingsplekje in de natuur de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie hebt gegeven, dan kun je kijken of je het verschil kunt voelen tussen jouw plekje en daarbuiten.

Dat kun je doen door naar binnen te keren, maar je zou ook kunnen voelen of er een verschil is in de diepte van een meditatie op jouw plekje en daarbuiten.

Doe eigen onderzoek

De effecten van de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en/of de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie kun je zelf monitoren door een paar keer per jaar op vaste dagen een foto te nemen van jouw plekje.

Je kunt deze foto’s met de data erbij in een album bewaren of in een digitale map en kijken of de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en/of de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie zichtbare effecten krijgen.
Als je ons op de hoogte houdt door jouw foto’s aan basmarieke@wholismproject.nl te mailen, dan kijken we met je mee.

Welke lievelingsplekken kun je adopteren?

Je kunt je lievelingsplek de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en/of de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie geven als het stukje natuur publiek toegankelijk is. Je kunt hierbij denken aan natuurgebieden, parken en publiek toegankelijke landgoederen.
 

Let op: Voldoet het stukje natuur niet aan dit simpele criterium, dan werken de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en/of de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie daar niet.
Twijfel je, stuur dan een e-mail aan anne.marie@wholismproject.nl.

Geef een Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie cadeau

Natuurlijk is het ook mogelijk een Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en/of de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie cadeau te geven.

Maak het bedrag voor één of beide Verbindingen over op rekening NL  98 RABO 03576.11.101 ten name van Stichting Wholisme onder vermelding van cadeaubon, de naam van de Verbinding en de naam van degene die je de Verbinding(en) wilt schenken.

Na bijschrijving kan degene die de Verbinding(en) cadeau heeft gekregen zelf de Verbinding(en) op de website aanvragen met als opmerking in het opmerkingenvenster ‘cadeaubon’ en de naam van de gever.

Volgorde

De Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie werkt pas optimaal in combinatie met de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie.
Dus als je een keuze wilt maken voor een van beide dan adviseren we je in eerste instantie de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie.

Aanvragen

Je kunt de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie hier aanvragen.
Vraag je de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en/of de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie aan voor een groter oppervlak dan de standaard maat van bijna 22 x 22 meter, dan kun je dit tijdens jouw bestelling aangeven. Je ontvangt dan een offerte voor de prijs.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Marieke: basmarieke@wholismproject.nl

Foto benodigd

Voor de aanvraag hebben we een foto nodig van jouw stukje natuur dat je de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en/of de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie wilt geven.

Tijdens het aanvragen word je gevraagd om een foto van het stukje natuur dat je deze Verbinding(en) wilt geven te uploaden.
Lukt dat niet, stuur deze foto dan naar basmarieke@wholismproject.nl of naar het postadres van het Wholism Project.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding(en).

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie of de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.

 

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en over de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

De plaatsbepaling voor jouw Verbinding

Tijdens de aanvraag vermeld je de grootte en de gewenste vorm van het oppervlak voor jouw Verbinding.

Na ontvangst van de activatie e-mail, waarmee je de Verbinding zelf kunt activeren, ga je naar jouw stukje natuur. 
Daar kies je een boom, een steen of een ander duidelijk herkenningspunt waarmee je een van de hoeken, een grens of het middelpunt van jouw Verbinding kunt bepalen.
Je kunt de Verbinding dan zelf met jouw intentie haar exacte plaats geven.

Prijs Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie

Per Verbinding € 0,125 per m² met een minimum van € 60,-.

Voor een bedrag van € 60,- wordt een vierkant oppervlak van bijna 22 bij 22 meter geneutraliseerd.
Als je een groter oppervlak wilt neutraliseren, dan ontvang je een offerte voor de prijs.

Andere Verbindingen

Behalve Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en/of de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie kun je jouw lievelingsstukje natuur ook nog andere Verbindingen geven.
Dat zijn de Water Optimalisatie Verbinding, de Man/Vrouw Verbinding, de Licht Verbinding en de Lichtwezen Verbinding.

Voor deze Verbindingen gelden de normale prijzen van minimaal € 120,- (voor 26 x 26 meter) afhankelijk van de grootte van het stukje natuur dat je deze Verbindingen wilt geven.


Een ervaring
 

Glimlach

'Op het moment dat ik het stukje natuur in liep dat ik de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie heb gegeven, kreeg ik een lichter gevoel in mijn voorhoofd en mijn gezicht trok automatisch in een glimlach!!
Toen ik weer omkeerde en op het begin punt er uit liep, voelde ik de glimlach automatisch van mijn gezicht weggaan en een meer zwaarder gevoel terugkomen.'
Saskia T, Gouda