Neutralisatie Verbinding
natuur-adoptie

Je kunt jouw lievelingsplekje in de natuur neutraliseren met behulp van de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie. Je beschermt zo de bomen, planten en dieren op deze plek met deze Verbinding tegen de verzwakkende omgevingsstraling.

Omgevingsstraling verzwakt niet alleen mensen, maar ook plant en dier in de natuur. Door deze verzwakking treden eerder ziekten en plagen op. De beuk en de kurkeik zijn bomen die bijzonder gevoelig zijn voor omgevingsstraling, terwijl bijvoorbeeld de wilg er minder gevoelig voor is.

Voel het verschil

Als je jouw lievelingsplekje in de natuur de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie hebt gegeven, dan kun je kijken of je het verschil kunt voelen tussen jouw plekje en daarbuiten.

Dat kun je doen door naar binnen te keren, maar je zou ook kunnen voelen of er een verschil is in de diepte van een meditatie op jouw plekje en daarbuiten.

Doe eigen onderzoek

De effecten van de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie kun je zelf monitoren door een paar keer per jaar op vaste dagen een foto te nemen van jouw plekje.

Je kunt deze foto’s met de data erbij in een album bewaren of in een digitale map en kijken of de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie zichtbare effecten krijgen.
Als je ons op de hoogte houdt door jouw foto’s aan basmaria@wholismproject.nl te mailen, dan kijken we met je mee.

Welke lievelingsplekken kun je adopteren?

Je kunt je lievelingsplek de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie geven als het stukje natuur publiek toegankelijk is. Je kunt hierbij denken aan natuurgebieden, parken en publiek toegankelijke landgoederen.

Let op: Voldoet het stukje natuur niet aan dit simpele criterium, dan werkt de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie daar niet.
Twijfel je, stuur dan een e-mail aan basmaria@wholismproject.nl.

Geef een Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie cadeau

Natuurlijk is het ook mogelijk een Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie cadeau te geven.

Maak het bedrag voor de Verbinding over op rekening NL  98 RABO 03576 11 101 ten name van Stichting Wholisme onder vermelding van cadeaubon, de naam van de Verbinding en de naam van degene die je de Verbinding wilt schenken.

Na bijschrijving kan degene die de Verbinding cadeau heeft gekregen zelf de Verbinding op de website aanvragen met als opmerking in het opmerkingenvenster ‘cadeaubon’ en de naam van de gever.

Eerst voelen dan beslissen

Klik hier als je deze Verbinding eerst wilt voelen om een keuze te maken.
 

Je kunt ook via het onderstaande pictogram van de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie Verbinding invoelen hoe deze Verbinding voor jou voelt.

Let op: Beide zijn alleen mogelijk als je op de plaats/plek bent die je de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie wilt geven.

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze Verbinding ook 24 uur gratis op proef ervaren. Ook dit kun je alleen ter plekke ervaren.

Aanvragen

Je kunt de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure
Vraag je de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie aan voor een groter oppervlak dan de standaard maat van bijna 22 x 22 meter, dan kun je dit tijdens jouw bestelling aangeven.
Je ontvangt dan een offerte voor de prijs.
 

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Foto benodigd

Voor de aanvraag hebben we een foto nodig van jouw stukje natuur dat je de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie wilt geven.
Tijdens de online aanvraagprocedure word je gevraagd om een foto van het stukje natuur dat je deze Verbinding(en) wilt geven te uploaden.
Lukt dat niet stuur deze foto dan naar basmaria@wholismproject.nl of naar het postadres van het Wholism Project.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.


Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.


Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.In je persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) je bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

De plaatsbepaling voor jouw Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie


Tijdens de online aanvraagprocedure vermeld je de grootte en de gewenste vorm van het oppervlak voor jouw Verbinding.

Na ontvangst van de activatie e-mail, waarmee je de Verbinding zelf kunt activeren, ga je naar jouw stukje natuur.

Daar kies je een boom, een steen of een ander duidelijk herkenningspunt waarmee je een van de hoeken, een grens of het middelpunt van jouw Verbinding kunt bepalen.
Je kunt de Verbinding dan zelf met jouw intentie haar exacte plaats geven.

Prijs Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie

€ 0,15 per m² met een minimum van € 70,-.
Voor een bedrag van € 70,- wordt een vierkant van bijna 22 bij 22 meter geneutraliseerd.

Als je een groter oppervlak wilt neutraliseren, dan ontvang je een offerte voor de prijs.

Andere Verbindingen

Naast de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie kun je jouw stukje natuur ook andere Verbindingen geven.
Lees meer: Adopteer een stukje natuur

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.

In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingen veld bij de bestelling van een Verbinding in de online aanvraagprocedure.

    of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.


Een ervaring
 

Glimlach

'Op het moment dat ik het stukje natuur in liep dat ik de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie en de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie heb gegeven, kreeg ik een lichter gevoel in mijn voorhoofd en mijn gezicht trok automatisch in een glimlach!!
Toen ik weer omkeerde en op het begin punt er uit liep, voelde ik de glimlach automatisch van mijn gezicht weggaan en een meer zwaarder gevoel terugkomen.'
Saskia T, Gouda