Voeding

Op het voedingsgebied zijn de voornaamste problemen voedingsstoffen tekorten, overgewicht, ondergewicht, eetstoornissen en allergieën.

Voor meer informatie kun je op het onderwerp van jouw interesse klikken of naar beneden scrollen.


Voedingsstoffen tekorten

Door de huidige teeltwijze en fabricage processen is het aantal voedingsstoffen in onze voeding achteruit gegaan, terwijl de behoefte aan voedingsstoffen door onze jachtige wijze van leven met een hoog stressniveau juist is toegenomen.
Dit leidt uiteraard tot tekorten aan voedingsstoffen.
 

Los je voedingsstoffen tekort op

Wij raden je hiervoor de Voedingsstoffen Verbinding aan. Deze Verbinding voorziet je continu van optimale energetische voeding. Je zou het kunnen zien als een energetisch voedingsstoffen supplement.

Alle voedingsstoffen zijn uiteindelijk bedoeld om je de benodigde bouwstenen voor je lichaam te geven. IJzer is bijvoorbeeld nodig voor het zuurstof transport door ons lichaam en versterkt geestelijk jouw wilskracht.

Energetische voedingsstoffen geven jouw lichaam en geest dezelfde mogelijkheden als een gangbaar voedingsstoffen supplement en zijn nog meer aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Bovendien worden door de Voedingsstoffen Verbinding eventuele geestelijke achtergronden van voedingsstoffen tekorten opgelost.
Als je een blokkade hebt om bepaalde voedingsstoffen op te nemen is het toedienen van extra voedingsstoffen niet afdoende. Pas als de achtergrond van een voedingsstoffen tekort is opgelost kun je de ontbrekende voedingsstoffen voldoende opnemen.

Hoewel het volstrekt utopisch klinkt is het zelfs mogelijk om puur door Liefde gevoed te worden. Dit kan met de Liefdesvoeding verbinding. Je hebt na deze behandeling in principe slechts heel weinig grofstoffelijke voedingsmiddelen meer nodig. Je eet daarna meer voor je plezier.


Gewicht
 

Raak je overgewicht kwijt

Er is een onbeperkt aanbod aan voedingsmiddelen en aan allerlei lekkers. De maaltijden zijn meestal het moment dat het gezin samen is. Tussendoor, als je je niet helemaal lekker voelt, dan is het ook heerlijk om nog even iets te eten. Het is gewoon moeilijk om in deze maatschappij niet aan te komen.

Je hebt last van overgewicht en niets helpt. Dan raden we je de Liefdesvoeding verbinding aan samen met een Transmutatie Channeling om de diepere oorzaak van het overgewicht op te lossen.

Eventueel kan een Loslaat behandeling op een of meerdere niveaus nodig zijn.

Na de Liefdesvoeding verbinding word je hoofdzakelijk door Liefde gevoed.
Dit klinkt ongelooflijk, maar het werkt in de praktijk. Je voelt je vrijwel continu verzadigd en hebt daardoor veel minder behoefte aan eten. Je eet dan puur voor de gezelligheid en om te genieten van de smaak van het eten.
 

Ondergewicht

Hoewel in deze maatschappij minder mensen last hebben van ondergewicht dan van overgewicht, kan het een net zo groot probleem vormen als je er last van hebt.

De Opneem behandeling eventueel in combinatie met één of meerdere Transmutatie Channelingen kunnen een oplossing bieden.


Verslavingen
 

Los je eet- of snoepverslaving op

Je kunt je eet-, snoepverslaving en andere verslavingen oplossen met behulp van de Ontslavingsbehandeling.

Verslavingen hebben te maken met diepe onverwerkte stukken in ons. De Ontslavingsbehandeling helpt je deze stukken op te lossen.

Doordat in dit proces het onverwerkte stuk naar de oppervlakte komt, kunnen verslavingen in eerste instantie verergeren. Omdat deze stukken diep weggestopt zijn in ons systeem kost dit proces wel tijd.

De uitwerkingstijd, de tijd waarbinnen je de resultaten mag verwachten, is maximaal zes maanden. Meestal treedt het gewenste resultaat sneller op.

De Ontslavingsbehandeling kan apart ontvangen worden en is een onderdeel van de Liefdesvoeding verbinding.


Voedingsallergieën
 

Allergische reacties (op voeding) komen steeds vaker voor. Dat heeft in feite één oorzaak en dat is verzwakking van ons lichaamsgestel.

Deze verzwakking wordt veroorzaakt door omgevingsstraling en ons verontreinigde milieu. Als je lichaamsgestel verzwakt is krijg je eerder last van de zwakke punten in je gestel. Dat kan een allergie zijn, maar ook andere klachten.
 

Los je voedingsallergie op

Heb je last van een (voedings)allergie dan raden we je aan daarvan de diepere oorzaak op te lossen met behulp van een Transmutatie Channeling.

Daarnaast kun je met de Frequentie Verbinding de trilling van voedingsmiddelen en dranken zo verhogen, dat ze op je eigen trillingsniveau komen. Hierdoor worden voedingsmiddelen minder allergeen.


Anorexia Nervosa en Boulimia Nervosa

Eetstoornissen hebben vrijwel altijd een diepere geestelijke achtergrond.
 

Los Anorexia Nervosa of Boulimia op

Als je jouw eetstoornis wilt oplossen kunnen we jou daarin begeleiden door te kijken wat voor jou de juiste weg is. Dat kan per persoon verschillend zijn.

Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling te ontvangen en daarnaast de Spiegel Patroon behandeling te laten doen om heel gericht de oorzaken van jouw eetstoornis op te lossen.
 

Mijn kind heeft Anorexia of Boulimia en weigert hulp

Als je Anorexia Nervosa of Boulimia Nervosa hebt, zie je dat zelf niet altijd als een eetstoornis.

Als ouder is het moeilijk om te accepteren dat je weinig voor je (volwassen) kind kunt doen, zolang het zelf niet geholpen wil worden.

Toch kun je ook in zo’n geval je kind helpen zonder over zijn of haar grenzen heen te gaan.
Door de punten waarin jouw kind je spiegelt, voor jezelf op te lossen met behulp van de Spiegel behandeling kun je jouw (volwassen) kind helpen.

De oorzaken van Anorexia of Boulimia liggen namelijk niet primair bij het (volwassen) kind, maar bij de ouders die op diepe onbewuste stukken door het kind gespiegeld worden.
Als de oorzaak voor de eetstoornis is opgelost door een Spiegel behandeling voor één of beide ouders, is het voor je kind eenvoudiger om door de eetstoornis heen te komen.

Zo kun je je kind helpen, eenvoudigweg door jezelf te helpen.


Leven van de Liefde


We zijn van nature Lichtwezens die zich altijd gevoed hebben met Liefde.

Tijdens de kosmische nacht was het de bedoeling dat we ons trillingsgetal zouden verlagen om ons echt met de materie te kunnen verbinden. Voor deze ontwikkeling was het belangrijk om ons met Aardse voedingsmiddelen te voeden. We verbonden ons hierdoor letterlijk met de materie. Dit verdichtingsproces is nu afgerond.
 

Liefdesvoeding

In de kosmische dag is het de bedoeling dat we ons vanuit onze verbinding met de Aarde opnieuw met het Goddelijke verbinden.

Je kunt deze ontwikkeling voor jezelf ondersteunen door je primair met kosmische Liefde te voeden. Dat kan met de Liefdesvoeding verbinding. Door deze verbinding hoef je bijna alleen nog voor je plezier te eten, je lichaam is er vrijwel niet meer afhankelijk van.

De Liefdesvoeding verbinding mag ontvangen worden vanaf de leeftijd van 28 jaar.