Bodem Vitalisatie Verbinding
natuur-adoptie

Je kunt de plantengroei van jouw lievelingsplekje in de natuur optimaliseren met behulp van de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie.

De Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie is een blijvende Verbinding om de microbiologische gesteldheid van de bodem optimaal te maken, waardoor voedingsstoffen in de bodem beter beschikbaar worden voor planten en bomen.

Tegelijkertijd worden deze voedingsstoffen door de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie in trilling verhoogd waardoor ze een hogere voedingswaarde krijgen.

Microbiologische gesteldheid van de bodem

De microbiologische gesteldheid van de bodem laat vaak veel te wensen over.
Dit komt door de milieuvervuiling, zoals zure regen, stralingsbelasting en grondwatervervuiling. 


Planten en bomen kunnen voedingsstoffen uit de bodem pas optimaal gebruiken als micro-organismen in de juiste verhoudingen in de bodem aanwezig zijn. 
Als dat het geval is groeien en floreren planten en bomen duidelijk beter. Ze worden ook minder bevattelijk voor ziekten.


De Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie optimaliseert de microbiologische gesteldheid van de bodem, waardoor voedingsstoffen in de bodem beter beschikbaar worden voor planten en bomen.

Vitalisatie van de voedingsstoffen in de bodem

De Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie maakt de voedingsstoffen in de bodem niet alleen beter beschikbaar voor planten en bomen, maar verhoogt de aanwezige voedingsstoffen ook in trilling.

Hierdoor neemt de vitaliteit en levensenergie van de in de bodem aanwezige voedingsstoffen toe. Planten en bomen halen daardoor meer uit de voedingsstoffen en groeien en bloeien daardoor beter.

Registreer zelf het verschil

Als je jouw lievelingsplekje in de natuur de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie hebt gegeven, dan kun je kijken of je het verschil kunt zien tussen jouw plekje en daarbuiten.

De effecten van de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie kun je zelf monitoren door een paar keer per jaar op vaste dagen een foto te nemen van jouw plekje en van de omliggende natuur.

Je kunt deze foto’s met de data erbij in een album bewaren of in een digitale map en kijken of de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie zichtbare effecten krijgen.
Als je ons op de hoogte houdt door jouw foto’s aan basmaria@wholismproject.nl te mailen, dan kijken we met je mee.

Welke lievelingsplekken kun je adopteren?

Je kunt je lievelingsplek de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie geven als het stukje natuur publiek toegankelijk is. Je kunt hierbij denken aan natuurgebieden, parken en publiek toegankelijke landgoederen.

Let op: Voldoet het stukje natuur niet aan dit simpele criterium, dan werkt de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie daar niet.
Twijfel je, stuur dan een e-mail aan basmaria@wholismproject.nl.

Combinatie-advies

Als je jouw lievelingsstukje natuur de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie wilt geven dan is ons advies dat in combinatie te doen met de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie.

Anders wordt de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie continu tegengewerkt door de effecten van de omgevingsstraling. Omgevingsstraling is één van de belangrijke oorzaken van een verstoorde microbiologische gesteldheid.

Biologische knoflook oogst, vóór en na Bodem Vitalisatie Verbinding

Aanvragen

Je kunt de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.


 

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een activatie e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energie verandering kunt voelen.


Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.In jouw persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) jouw bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

De plaatsbepaling voor jouw Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie


Tijdens de online aanvraagprocedure vermeld je de grootte en de gewenste vorm van het oppervlak voor jouw Verbinding.

Na ontvangst van de activatie e-mail, waarmee je de Verbinding zelf kunt activeren, ga je naar jouw stukje natuur.

Daar kies je een boom, een steen of een ander duidelijk herkenningspunt waarmee je een van de hoeken, een grens of het middelpunt van jouw Verbinding kunt bepalen.
Je kunt de Verbinding dan zelf met jouw intentie haar exacte plaats geven.

Prijs Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie

€ 0,125 per m² met een minimum van € 60,-.
Voor een bedrag van € 60,- wordt een vierkant van bijna 22 bij 22 meter geneutraliseerd.
Als je een groter oppervlak wilt neutraliseren, dan ontvang je een offerte voor de prijs.

Andere Verbindingen

Naast de Bodem Vitalisatie Verbinding natuur-adoptie en de Neutralisatie Verbinding natuur-adoptie kun je jouw stukje natuur ook andere Verbindingen geven.
Lees meer: Adopteer een stukje natuur

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingen veld bij de bestelling van een Verbinding in de online aanvraagprocedure.

    of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.