Een nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van het Wholism Project, waar Aquarius Wholism onderdeel van uitmaakte.


Aquarius Wholism beëindigd

Aquarius Wholism heeft jarenlang de producten op de markt gebracht die door het Wholism Project ontwikkeld zijn.
Alexander Wijnen, die Aquarius Wholism leidde, is een andere uitdaging aangegaan in zijn leven. Hij heeft om deze reden de bedrijfsactiviteiten van Aquarius Wholism eerst afgebouwd en eind februari 2012 definitief beëindigd.
We hebben meer dan 16 jaar op een fantastische manier samengewerkt.

Alexander is samen met Anne een adviesservice voor Bed and Breakfast en andere accommodaties in Spanje begonnen, een land waar zij beiden hun hart aan verpand hebben.


Opvolgers van onze producten

Deze beslissing van Alexander heeft de impuls gegeven voor een herbezinning ‘Hoe nu verder?’. Hieruit zijn de Verbindingen ontstaan, de opvolgers van de producten die Aquarius Wholism op de markt bracht.
Verbindingen werken puur energetisch, dus zonder zoutkristallen als drager voor kosmische informatie. Hierdoor werken zij krachtiger dan onze producten en bieden zij veel extra voordelen. Zo ben je ook buitenshuis automatisch beschermd tegen omgevingsstraling als je huis geneutraliseerd is door middel van de Neutralisatie Verbinding huis.

Lees meer over de ervaringen met de Verbindingen


Producten blijven werkzaam

De bestaande producten zullen altijd werkzaam blijven. 
Voor informatie over de producten verwijzen we je naar ons product overzicht.
Mocht je vragen hebben over de producten, stuur dan een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl.


Plattegrond controle


Je kunt via ons ook de plattegrond van je huis laten controleren om na te gaan of de neutralisatiemethode die je hebt toegepast nog afdoende is. Volgens de literatuur is de omgevingsstralingsdruk in de periode van 1990 en 2004 toegenomen met een factor één miljoen en de stralingsdruk neemt nog altijd verder toe.
De Benzoliet Octaëder kan de huidige stralingsdruk goed aan, maar de nog oudere methoden, die werkten met de Benzoliet Parel of zelfs puur met verpakkingen Benzoliet kunnen dat niet meestal niet meer.
Een plattegrond controle is een gratis service.
Stuur je plattegrond per e-mail naar basmaria@wholismproject.nl of per post naar het adres van het Wholism Project in de contactgegevens.


Uitverkoop producten Aquarius Wholism

De resterende producten zijn zo lang de voorraad strekt te bestellen via Nadia Lucassen van het Wholism Project.

Per e-mail: nadia@wholismproject.nl
Telefonisch: op werkdagen van 16.00 tot 18.00 uur
Het is ook mogelijk per e-mail of tijdens het telefonisch spreekuur een belafspraak te maken.
Vanuit Nederland: 0900-333 999 7 (10 cent/minuut)

Vanuit het buitenland: +31 85 400 99 99

Lees meer over hoe je de producten kunt bestellen.


Update van product naar Verbinding

Om je de mogelijkheid te geven je product vrijwel kosteloos te vervangen door een Verbinding, bieden wij de mogelijkheid aan om een update aan te vragen tot een overeenkomstige Verbinding. Bij een update ontstaat na een maand integratietijd een volledige Verbinding. Deze mogelijkheid bestaat voor een aantal van onze producten.
Lees meer over deze mogelijkheid in Update van product naar Verbinding


Behandelingen

Naast de Verbindingen bieden wij ook meer dan 60 verschillende behandelingen met ongekende mogelijkheden aan. Zij kunnen je niet alleen helpen met allerlei klachten, kwalen en ziekten, maar kunnen je ook helpen met je eigen geestelijke en spirituele ontwikkeling. Bas en Maria kunnen ook een persoonlijk behandelingstraject voor jou samenstellen.
Lees meer over de ervaringen met de behandelingen


Eerst voelen dan beslissen

De mogelijkheid bestaat om een Verbinding of behandeling eerst te voelen voordat je de beslissing neemt om de Verbinding of behandeling van jouw keuze aan te vragen.
Ook kun je via het Pictogrammen overzicht de energie van de betreffende Verbindingen voelen.


Verbindingen en behandelingen gratis op proef

De mogelijkheid bestaat een Verbinding of behandeling 24 uur gratis op proef te ervaren. Zo kun je bijvoorbeeld een hele dag lang voelen hoe het zou zijn als je de Neutralisatie Verbinding huis zou aanschaffen of kun je voelen wat het met je zou doen als je de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling zou ontvangen.


Contact

Nadia Lucassen is het aanspreekpunt voor de verkoop van de restant voorraad producten.
Nadia is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 16.00 tot 18.00 uur onder nummer: 0900-333 999 7 (10 cent/minuut). Vanuit het buitenland +31 85 400 99 99. Het is ook mogelijk per e-mail of tijdens het telefonisch spreekuur een belafspraak te maken.
Haar e-mailadres is nadia@wholismproject.nl


Bas en Maria zijn het aanspreekpunt voor de behandelingen.
Hun e-mailadres is basmaria@wholismproject.nl