Tools voor therapeuten

Als therapeut heb je als doel mensen zo goed mogelijk te helpen met de problemen, waarvoor ze naar jou toekomen. Daarbij zoek je steeds naar nieuwe wegen om mensen nog beter te kunnen helpen.

Het Wholism Project kan jou hierbij van dienst zijn.


Voor meer informatie kun je op het onderwerp van jouw interesse klikken of naar beneden scrollen.


Praktijk en omgevingsstraling
 

Neutraliseer de omgevingsstraling in je praktijk

Er zijn normaal gesproken twee mogelijkheden. Je hebt je praktijkruimte in je eigen huis of je hebt je praktijkruimte elders. 

Als je je praktijkruimte in je eigen huis hebt dan neutraliseert de Neutralisatie Verbinding huis alle omgevingsstraling in het huis dus ook in de praktijkruimte.

Is je praktijkruimte ergens anders gelokaliseerd dan is de Neutralisatie Verbinding bedrijf de oplossing.
 

Optimaliseer de energie van je praktijk

Naast de Neutralisatie Verbinding huis, kun je ook kiezen voor de Man/Vrouw Verbinding die voor een optimale man/vrouw balans zorgt in jou en de energie in jouw praktijkruimte.


De Licht Verbinding vergroot het innerlijk licht in jezelf en in je praktijk. Daarnaast lost de Licht Verbinding belastende invloeden van subtiele energiestromen op, zoals bekend uit de Feng Shui. De energie, chi of prana zal beter door je praktijk circuleren.


Door de Lichtwezen Verbinding krijgt je praktijk een lichtverbinding met hogere dimensies en nemen je heldere vermogens toe, zowel binnen als buiten je praktijk.
 

Het leidingwater in je praktijk optimaliseren

Je kunt het leidingwater in je praktijk de kwaliteit van bronwater geven met de Water Optimalisatie Verbinding.

Als je praktijk geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding huis of bedrijf, dan vitaliseert de Water Optimalisatie Verbinding alle vloeistoffen binnen de geneutraliseerde ruimte, dus ook alle vloeibare voedingsmiddelen en verzorgingsproducten.


Praktijk en behandelingen
 

Maak je behandelingen nog krachtiger

Met de Kracht Verbinding werken je behandelingen duidelijk dieper en sneller. Deze Verbinding helpt je om meer in overgave te komen waardoor je helende vermogens toenemen.
 

Hoe kunnen je cliënten soepeler door hun processen gaan?

Daarvoor kun je het Aquarius Labyrint gebruiken, dat gratis te downloaden is.

Je kunt het Aquarius Labyrint op twee manieren gebruiken:

  • Tijdens de behandeling kun je een afbeelding van het Aquarius Labyrint onder de behandeltafel of stoel leggen. De processen die loskomen tijdens de behandeling verlopen daardoor soepeler.
  • Verder kun je een afbeelding van het Labyrint meegeven aan je cliënten. Deze kunnen ze bijvoorbeeld onder hun matras leggen.
     
Eerste hulp in noodgevallen

De Balans Herstel Verbinding kan ingezet worden bij alle eerste hulp.

De Balans Herstel Verbinding heeft de werking van een kosmische dag rescuemiddel voor acute geestelijke en lichamelijke problemen. Je hebt de Balans Herstel Verbinding altijd bij je als je die eenmaal ontvangen hebt.


Stervensbegeleiding

Het Wholism Project biedt, als spiritueel geleid Project, een aantal energetische instrumenten om het proces van sterven zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Lees meer


Mijn praktijk en het Wholism Project
 

Samenwerken met het Wholism Project

Je kunt Wholistic Partner worden van het Wholism Project. Het uitgangspunt voor samenwerking is dat die wederzijds versterkend werkt.
 

Cliënten doorverwijzen voor behandelingen en Verbindingen

Als je Wholistic Partner wordt van het Wholism Project staan hier een aantal dingen tegenover.
 

Een second opinion

Je kunt daarvoor contact met ons opnemen.
 

Plattegronden van woningen van cliënten laten controleren

Als het huis geneutraliseerd is met de Neutralisatie Verbinding huis of de Benzoliet Octaëder, de Benzoliet piramide methode of de metermethode dan is een plattegrond controle een gratis service.

Is dat niet het geval dan rekenen we € 25,- per plattegrond.

Als je Wholistic Partner bent, is de plattegrond controle in het laatste geval ook gratis.