Ouderrelatie behandeling

Kinderen spiegelen gezamenlijk de relatie van hun biologische ouders altijd op vier tot zes thema's.
 

Deze spiegelstukken bestaan uit onuitgesproken of zelfs verdrongen gevoelens van beide ouders die via sexueel contact op een heel diep niveau bij de andere ouder binnenkomen.

Het zijn gevoelens die niet passen in het ideaalbeeld van een liefdesrelatie, zoals pijn, teleurstelling, minachting of woede en daarom niet worden geuit of worden verdrongen.

 

Deze spiegelstukken krijgen kinderen al mee tijdens hun conceptie, doordat tijdens het sexueel contact tussen de ouders alle onuitgesproken of verdrongen gevoelens uit de ouderrelatie overgedragen worden.  

 

Door deze spiegelstukken werken ouders en kinderen gezamenlijk bepaalde thema’s uit.
De kinderen laten hun ouders op deze manier zien en voelen wat zij zelf liever niet willen voelen.

Zij spiegelen daarbij de discrepantie tussen de schijn en de werkelijkheid, met andere woorden: de kinderen spiegelen het verschil tussen de wijze waarop de ouders hun relatie zelf zien en deze aan de buitenwereld presenteren en hoe de relatie op een dieper niveau werkelijk is.
De discrepantie tussen de schijn en de werkelijkheid van de relatie is vaak schrijnend groot en daardoor uitermate pijnlijk.

 

Door de Ouderrelatie behandeling kun je als kind deze spiegelstukken voor jezelf en tegelijkertijd ook voor je eventuele broers en zusters oplossen en loslaten. 

De Ouderrelatie behandeling lost deze stukken niet bij je ouders op.

 

Spiegelstukken

Alle kinderen van een ouderpaar spiegelen hun ouders op dezelfde vier à zes thema’s.

Kinderen kunnen de relatie van hun ouders op twee verschillende manieren spiegelen. Zij kunnen hun ouders spiegelen met hetzelfde gedrag of juist door het tegenovergestelde te doen. Dat kan van kind tot kind verschillen. Ook kun je als kind je ouders eerst op een gelijke wijze spiegelen en later in je leven omgekeerd.
 

Ook als ouders uit elkaar of overleden zijn, blijven deze spiegelstukken een rol spelen.
 

Als één van de kinderen de Ouderrelatie behandeling ontvangt, lossen de spiegelstukken van zijn of haar broers en zusters direct op. De andere broers en zusters maken dan ook automatisch de sprong van de kosmische nacht naar dag en laten de spiegeling van de relatiethema’s van hun ouders los, omdat de spiegeling van ouderrelatie thema’s niet bij de kosmische dag past.

 

Zelf oplossen als ouders

Je kunt deze spiegelstukken van je kinderen als ouders zelf oplossen als je als ouders allebei apart de Persoonlijkheidsbehandeling of vier tot zes Relatie Transmutatie Channelingen op persoonlijkheidsniveau laat doen.
 

Door middel van de Persoonlijkheidsbehandeling of de Relatie Transmutatie Channelingen los je door jouw relatieproblemen op te lossen ook de stukken die de kinderen jullie spiegelen op. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

 

Als jouw partner voor beide oplossingen niet open staat, kun je zelf wel de Persoonlijkheidsbehandeling of vier à zes Deel Relatie Transmutatie Channelingen op persoonlijkheidsniveau laten doen.
 

Als je als enige ouder de Persoonlijkheidsbehandeling of de Deel Relatie Transmutatie Channelingen ontvangt, kun je uiteraard alleen de relatieproblematiek aan jouw kant oplossen en kun je slechts ten dele de spiegelstukken van je kinderen oplossen. 
 


De kinderen kunnen er daarna voor kiezen om hun spiegelstukken volledig op te lossen met behulp van de Ouderrelatie behandeling of de Ouderrelatie Transmutatie Channelingen. Hierdoor kunnen ze ook het deel van de spiegelstukken loslaten van de ouder die zijn/haar relatie problematiek niet met een Ouderrelatie behandeling of de Relatie Transmutatie Channelingen op persoonlijkheidsniveau heeft opgelost.


Beginverergering behandeling

De Beginverergering behandeling vermindert alle verergeringsreacties die kunnen optreden bij alle:

en

van het Wholism Project.

Er kunnen nog wel onverwerkte gevoelens naar boven komen, maar die voelen veel neutraler, die houden jou niet meer in hun greep. Je kunt er als het ware op afstand naar kijken.

De Beginverergering behandeling is dus een aanrader voor iedereen die gebruik maakt van de mogelijkheden van het Wholism Project.

Als er veel bij jou loskomt door de Wholistische bewegingsoefeningen, voelt dat na de ontvangst van de Beginverergering behandeling duidelijk veel lichter. Het wordt dan nog plezieriger om deze oefeningen te doen.

Lees meer: Beginverergering behandeling

 

Resultaten

Door de Ouderrelatie behandeling kun je de patronen loslaten van het spiegelen van de relatie van je ouders. Hierdoor word je van een zware last bevrijd en kun je jezelf in grotere vrijheid ontwikkelen.

 

Niveau

De Ouderrelatie behandeling speelt zich af op het persoonlijkheidsniveau. 

Samen met de Persoonlijkheidsbehandeling, de Relatie Transmutatie Channeling op persoonlijkheidsniveau, de Deel Relatie Transmutatie Channeling op persoonlijkheidsniveau en de Ouderrelatie Transmutatie Channeling is het de enige behandeling die zich puur op het persoonlijkheidsniveau richt.

 

Bij je conceptie krijg je de spiegelstukken van de relatie van je ouders al mee. Omdat jouw ouders jouw oorsprong zijn, zijn de pijn en problemen binnen de relatie van je ouders diep in je systeem voelbaar.


Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

 

Eerst voelen dan beslissen

Het is mogelijk om de energie van deze behandeling van te voren te voelen via de afbeelding ‘Eerst voelen dan beslissen’.

 

Gratis op proef ervaren

Je kunt deze behandeling ook 24 uur gratis op proef ervaren.

 

Integratietijd

De integratietijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - die een behandeling nodig heeft om zich in je systeem te integreren.


De Ouderrelatie behandeling heeft een integratietijd van drie maanden.

Ons advies is daarom om na de ontvangst van deze behandeling drie maanden geen andere diepgaande energetische behandelingen te ontvangen.

Tijdens de Integratietijd van deze behandeling is het wel mogelijk om behandelingen 'zonder integratietijd' te ontvangen. Dit zijn behandelingen die op zo'n specifiek gebied werken, dat zij de integratie van andere behandelingen niet verstoren.
De tekst Behandelingen zonder integratietijd geeft een overzicht van alle behandelingen die je vlak vóór of na een andere behandeling kunt ontvangen.
 

Daarnaast mag na een maand een Transmutatie Channeling ontvangen worden uit de categorie Transmutatie Channelingen voor specifieke problemen.
Transmutatie Channelingen zijn diepgaande behandelingen, maar omdat ze over één specifiek onderwerp gaan, verstoren ze de integratie van de voorgaande behandeling niet.

 

Verbindingen kunnen binnen de integratietijd van elke behandeling geactiveerd worden.
Zij werken ondersteunend op het proces van de behandelingen.

 

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd is de tijd - gerekend vanaf de ontvangst van de behandeling - waarin je door de ontwikkelingen van een behandeling gaat en op een behandeling kunt blijven reageren.
Dit is daarom ook de tijd waarin je de resultaten van een behandeling kunt verwachten. Meestal worden de eerste resultaten veel sneller zichtbaar.
 


De uitwerkingstijd van de Ouderrelatie behandeling is negen maanden.

Na ontvangst van de Processor behandeling halveert deze uitwerkingstijd.
De Processor behandeling kan ontvangen worden na de Ego-structuur behandeling.

Uitwerking van de behandeling

Onze behandelingen werken volgens het volgende principe. Tijdens de ontvangst van de behandeling ontvangt jouw systeem als het ware een ‘routebeschrijving’ van de ontwikkelingen waar de behandeling jou doorheen zal leiden.

Gedurende de maanden van de uitwerkingstijd van de behandeling ga je vervolgens zelf door deze ontwikkelingen heen. De resultaten van de behandeling volgen steeds op de momenten waarop je weer door een stukje van deze ontwikkelingen heen bent gegaan.

Omdat iedereen anders reageert op de ontwikkelingen van een behandeling, verschilt het ook van persoon tot persoon hoe hij of zij de effecten van de behandeling ervaart. Als je angstig bent voor de gevoelens die naar boven komen tijdens ontwikkelingen kun je tijdelijke verergeringsreacties ervaren.

Lees meer:
Uitwerking van de behandeling
Gedeelde verantwoordelijkheid
Verschillende reacties op een behandeling

Begeleiding na de behandeling

Als je na ontvangst van de behandeling vragen hebt over de uitwerking van de behandeling of extra ondersteuning nodig hebt, kun je ons, Bas en Maria, een e-mail sturen.
Let op: Lees voordat je contact opneemt eerst het artikel Onze werkwijze.

 

Aanvragen

Je kunt de Ouderrelatie behandeling aanvragen door een e-mail te sturen aan Bas en Maria: basmaria@wholismproject.nl.

Stuur ons ook een recente foto van jezelf waar je gezicht duidelijk op te zien is, als wij die nog niet van jou hebben, samen met je vast-net nummer of Skype adres, zodat we even contact met je kunnen maken.

 

Kosten

De prijs voor de Ouderrelatie behandeling is € 120,-.


Een ervaring


Boven verwachting

'De Ouderrelatie behandeling voor mijn twee zonen werken boven verwachting goed uit.
Ik zie dat ze samen met de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling steeds meer vrijer, ondernemender en creatiever worden en daardoor meer zichzelf kunnen zijn.
Ik ben hier héél erg blij mee en geniet er van!'
Jacqueline v D, 's Gravenmoer