Ouderrelatie behandeling

Kinderen spiegelen gezamenlijk de relatie van hun biologische ouders altijd op vier tot zes thema's.
 

Deze spiegelstukken bestaan uit onuitgesproken of zelfs verdrongen gevoelens van beide ouders die via sexueel contact op een heel diep niveau bij de andere ouder binnenkomen.

Het zijn gevoelens die niet passen in het ideaalbeeld van een liefdesrelatie, zoals pijn, teleurstelling, minachting of woede en daarom niet worden geuit of worden verdrongen.

 

Deze spiegelstukken krijgen kinderen al mee tijdens hun conceptie, doordat tijdens het sexueel contact tussen de ouders alle onuitgesproken of verdrongen gevoelens uit de ouderrelatie overgedragen worden.  

 

Door deze spiegelstukken werken ouders en kinderen gezamenlijk bepaalde thema’s uit.
De kinderen laten hun ouders op deze manier zien en voelen wat zij zelf liever niet willen voelen.

Zij spiegelen daarbij de discrepantie tussen de schijn en de werkelijkheid, met andere woorden: de kinderen spiegelen het verschil tussen de wijze waarop de ouders hun relatie zelf zien en deze aan de buitenwereld presenteren en hoe de relatie op een dieper niveau werkelijk is.
De discrepantie tussen de schijn en de werkelijkheid van de relatie is vaak schrijnend groot en daardoor uitermate pijnlijk.

 

Door de Ouderrelatie behandeling kun je als kind deze spiegelstukken voor jezelf en tegelijkertijd ook voor je eventuele broers en zusters oplossen en loslaten. 

De Ouderrelatie behandeling lost deze stukken niet bij je ouders op.

 

Spiegelstukken

Alle kinderen van een ouderpaar spiegelen hun ouders op dezelfde vier à zes thema’s.

Kinderen kunnen de relatie van hun ouders op twee verschillende manieren spiegelen. Zij kunnen hun ouders spiegelen met hetzelfde gedrag of juist door het tegenovergestelde te doen. Dat kan van kind tot kind verschillen. Ook kun je als kind je ouders eerst op een gelijke wijze spiegelen en later in je leven omgekeerd.
 

Ook als ouders uit elkaar of overleden zijn, blijven deze spiegelstukken een rol spelen.
 

Als één van de kinderen de Ouderrelatie behandeling ontvangt, lossen de spiegelstukken van zijn of haar broers en zusters direct op. De andere broers en zusters maken dan ook automatisch de sprong van de kosmische nacht naar dag en laten de spiegeling van de relatiethema’s van hun ouders los, omdat de spiegeling van ouderrelatie thema’s niet bij de kosmische dag past.

 

Resultaten

Door de Ouderrelatie behandeling kun je de patronen loslaten van het spiegelen van de relatie van je ouders. Hierdoor word je van een zware last bevrijd en kun je jezelf in grotere vrijheid ontwikkelen.

 

Niveau

De Ouderrelatie behandeling speelt zich af op het Persoonlijkheidsniveau.


Bij je conceptie krijg je de spiegelstukken van de relatie van je ouders al mee. Omdat jouw ouders jouw oorsprong zijn, zijn de pijn en problemen binnen de relatie van je ouders diep in je systeem voelbaar.


Over levens heen

Deze behandeling werkt over levens heen.
Het is dus een behandeling waar je meerdere levens profijt van hebt.

Lees meer: Over levens heen

Traject

De Ouderrelatie behandeling maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Ouderrelatie behandeling bedraagt € 140,-.


Een ervaring


Boven verwachting

'De Ouderrelatie behandeling voor mijn twee zonen werken boven verwachting goed uit.
Ik zie dat ze samen met de Verwezenlijk je Levensopdracht behandeling steeds meer vrijer, ondernemender en creatiever worden en daardoor meer zichzelf kunnen zijn.
Ik ben hier héél erg blij mee en geniet er van!'
Jacqueline v D, 's Gravenmoer