Amsui symbolen

Geschreven door Bas

 

De Amsui symbolen heb ik in 1996 doorgekregen als kosmische dag alternatief voor de Reiki symbolen, die hun wortels hebben in de kosmische nacht.


Hieronder vind je een stukje over de diepte waarop kosmische nacht geneeswijzen kunnen werken, zoals ik dat in 1996 heb geschreven.

De beperkingen van het vissentijdperk-genezen

In het vissentijdperk en een aantal tijdperken daarvoor moesten we een aantal blokkades tussen onszelf en onze Goddelijke Kern hebben om het ontwikkelingsproces, waarbij we ons als mensheid steeds verder met de materie moesten verbinden, te kunnen volbrengen.
Nu kunnen we als mensheid niets ontwikkelen dat verder gaat dan onze eigen mogelijkheden. Bij het genezen werden we in het vissentijdperk dan ook begrensd door de blokkades tussen onszelf en onze Goddelijke Kern.

Als we met de kinesiologische armtest testen hoe diep de vissentijdperk-geneeswijzen konden en mochten gaan, konden we met deze impulsen meestal niet verder komen dan 10% van de les, die achter elk symptoom verscholen is. Deze testen zijn gedaan bij allerlei momenteel in gebruik zijnde (alternatieve) geneeswijzen waaronder:

  • geneeswijzen die gebruik maken van allerlei technische apparatuur (b.v. MOR, MWO)
  • geneeswijzen die medicijnen en/of middelen gebruiken (b.v. homeopathie)
  • geneeswijzen die gebruik maken van symbolen (b.v. Reiki)
  • geestelijke of spirituele genezers die (nog) niet met hun Goddelijke Kern zijn verbonden

De naam Amsui symbolen

De naam Amsui symbolen heb ik in 1996 doorgekregen. Ik wist toen niet dat de man die de Reiki symbolen heeft geïntroduceerd Usui heette.
Later hoorde ik dat Amsui het Sanskriet-woord voor lichtstraal is.

Verspreiding Amsui symbolen

Ik kan me nog herinneren dat ik destijds moeite had met de enorme bedragen tot wel 10.000 gulden die er werden gevraagd voor Reiki inwijdingen. Dit was voor mij een van de drijfveren om de Amsui symbolen gratis te verspreiden.
Wel heb ik eerst een groepje van zeven Reiki masters de Amsui symbolen laten testen.
Zij gaven onder andere aan dat de Amsui symbolen sterker patroon doorbrekend werkten dan de Reiki symbolen. Er traden meer verrassende veranderingen op met de Amsui symbolen.

Verkrijgbaarheid Amsui symbolen

Je kunt de Amsui symbolen in pdf formaat krijgen door een e-mail te sturen naar Bas en Maria.

Toepassen Amsui symbolen

De Amsui symbolen worden op dezelfde manier toegepast als de Reiki symbolen.
Je hebt echter geen inwijdingen nodig om de Amsui symbolen te kunnen gebruiken.
De Amsui symbolen kunnen gebruikt worden als alternatief voor Reiki. Deze heelwijze heet dan Amsui.

Shambhala

De kosmische nacht methode 'Shambhala' heeft de Amsui symbolen geïncorporeerd. Hoewel mijn tekening van de eerste zeven Amsui symbolen letterlijk is overgenomen, is er geen bronvermelding gegeven. Zie pagina 25 van het artikel Shambhala Eenheid.

Nog meer Amsui symbolen

Toen ik het archief indook om mijn tekeningen van de Amsui symbolen te vinden, vond ik tekeningen van nog meer Amsui symbolen, die ik elf jaar later heb doorgekregen. Dat was leuk, want ik was me niet meer bewust van hun bestaan.
Deze Amsui symbolen zijn nauwelijks verspreid.