Niveau Transmutatiegave

De Niveau Transmutatiegave geeft de mogelijkheid om niet alleen op zielenniveau te transmuteren maar ook op het wezens- en eenheidsniveau.

Deze gave kan alleen ontvangen worden door Wholistic Partners, die veel ervaring hebben met behandelen van cliënten in lijn met het Wholism Project.

Transmutatiegave

Als je een behandeling, Transmutatie Channeling, Vitalisatie Verbinding of Kracht Verbinding van het Wholism Project ontvangt, ontvang je automatisch de Transmutatiegave.
Deze gave geeft je de mogelijkheid om op zielenniveau voor jezelf en eventueel voor anderen te transmuteren en zo onverwerkte problemen op te lossen.

Problemen op hogere niveaus, zoals het wezens-, eenheids- en scheppingsniveau kun je niet zelf transmuteren.
Problemen op deze hogere niveaus kun je oplossen met behulp van onze behandelingen en/of Transmutatie Channelingen.

Niveau Transmutatiegave

Je kunt je ook tot een Wholistic Partner wenden die de Niveau Transmutatiegave heeft ontvangen.
In de Partner contactgegevens is met een º achter de naam aangegeven of een Wholistic Partner ook de Niveau Transmutatiegave heeft ontvangen.

De Niveau Transmutatiegave geeft de mogelijkheid om naast het zielenniveau ook op wezens- en eenheidsniveau te transmuteren. Daarmee vergroot een Wholistic Partner de diepgang van zijn of haar therapieën met meer dan een factor twee.

Als een cliënt behandeld wordt, stelt de Niveau Transmutatiegave zich automatisch in op het niveau waar de transmutatie het beste kan plaatsvinden.

Het is met deze gave niet mogelijk om op het scheppingsniveau te transmuteren. Dat is alleen mogelijk met de twee Scheppingsplan Transmutatie Channelingen en de Familie Scheppingsplan Transmutatie Channeling.