Lichtwezen Verbinding

De Lichtwezen Verbinding is net als de Licht Verbinding een waardevolle aanvulling op de Neutralisatie verbinding huis.

De Licht Verbinding laat een lichtpiramide ontstaan over jouw huis. 


Door de Lichtwezen Verbinding krijgen jij, jouw medebewoners en deze piramide een lichtverbinding met hogere dimensies.

Lichtwezens en Licht informatie kunnen van deze lichtverbinding gebruik maken om gemakkelijker contact met ons en de Aarde te maken.

Effecten

De Lichtwezen Verbinding is een aanvulling op de Neutralisatie Verbinding huis en kan in combinatie met de Licht Verbinding worden gebruikt. De Lichtwezen Verbinding en de Licht Verbinding vertegenwoordigen allebei een ander aspect van het Licht. Beide halen ego-stukken op een andere wijze naar boven.

De Licht Verbinding werkt spiegelend op bewustzijnsprocessen, werkt dus van buiten naar binnen. De Lichtwezen Verbinding daarentegen doet dit op een zachte pulserende wijze, die door de persoon heen gaat, werkt hierdoor van binnen naar buiten.

Op deze wijze vullen de Licht Verbinding (mannelijk, Yang) en de Lichtwezen Verbinding (vrouwelijk, Yin) elkaar aan.
 

Heldere vermogens

De Lichtwezen Verbinding doet echter meer. Zij optimaliseert de werking van de hypofyse en de epifyse waardoor onze heldere vermogens toenemen.  

 

Jacobsladder

De Lichtwezen Verbinding dient ook een hoger doel.
Doordat de Lichtwezen Verbinding een lichtverbinding vormt met hogere dimensies kunnen Lichtinformatie en Lichtwezens de Aarde beter bereiken. Er ontstaat als het ware een "Jacobsladder".
Op deze wijze helpt de Lichtwezen Verbinding dus ook de Aarde bij haar transformatieproces. Wij kunnen deze lichtwezens ook vragen ons bij onze eigen processen te helpen.

Ook verbinding met hogere dimensies buitenshuis

De verbinding met hogere dimensies blijft altijd bij je waar je ook bent.

Wel kan dit vermogen verstoord worden door omgevingsstraling. Als je je huis neutraliseert met de Neutralisatie Verbinding huis heb je daar zowel binnen als buiten je huis profijt van. Bij de Neutralisatie Verbinding huis blijft een kleine kopie van de lichtpiramide die het huis neutraliseert, buitenshuis ook om je heen. Hierdoor blijft je Verbinding met het Hogere buitenshuis net zo sterk als thuis.
 

De bescherming buitenshuis van deze ‘minipiramide’ geldt alleen niet voor je werkplek en voor plaatsen, die je zelf kunt neutraliseren omdat ze van jou zijn, zoals je auto, je caravan of tent. Dit zijn plaatsen waar je zeggenschap over hebt, omdat ze jouw eigendom zijn.

In het geval van je werkplek heb je het recht om je tegen omgevingsstraling te beschermen en de energie te optimaliseren. Je bent immers genoodzaakt om op je werkplek te verblijven.
Je hebt, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de winkels waar je je boodschappen doet, de keuzemogelijkheid om deze plaatsen zelf te neutraliseren. Door deze plaatsen te neutraliseren dien je ook het welzijn van de Aarde.

Eén Verbinding voor alle bewoners

Er is één Lichtwezen Verbinding per huishouden nodig. Alle bewoners profiteren daarvan mee.

Lichtwezen Verbinding voor een bedrijf

De Lichtwezen Verbinding kan ook voor een bedrijf aangevraagd worden. Dit kan alleen in opdracht van de eigenaar of bevoegde directie plaatsvinden.

De Lichtwezen Verbinding vergroot de heldere vermogens van de werknemers, waardoor problemen intuïtief beter opgelost kunnen worden en het aantal nieuwe vindingen zal toenemen.

Let op: De Lichtwezen Verbinding heeft alleen deze werking voor het gehele bedrijf in combinatie met de Neutralisatie Verbinding bedrijf.

De Lichtwezen Verbinding werkt in respect voor de vrije wil. Daarom zal deze Verbinding niet werken voor werknemers die zich niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Om deze reden is het niet noodzakelijk om de werknemers in te lichten over deze aanschaf.

Als werknemers niet op de hoogte zijn gebracht van de aanschaf van deze Verbinding, dan beslissen zij op het Hoger Zelf niveau of ze zich wel of niet openstellen voor de werking van deze Verbinding. Alleen in uitzonderlijke gevallen zal een werknemer zich daar niet voor openstellen.

Als de Lichtwezen Verbinding voor een bedrijf wordt aangeschaft, werkt deze voor de werknemers vanzelfsprekend alleen voor de werkzaamheden voor het bedrijf, dus niet in het privé leven.

De kosten bedragen € 150,- voor een bedrijf tot maximaal vijf werknemers. Voor elke werknemer meer wordt € 30,- in rekening gebracht.

De Verbinding wordt aangevraagd voor het maximaal aantal werknemers dat gedurende de werkweek tegelijkertijd werkt.

Als er niet elke dag even veel werknemers in het bedrijf werken, vraag je de Verbinding aan voor het maximum aantal werknemers dat gedurende de meest arbeidsintensieve dag(en) in de week tegelijkertijd werkzaam is.

Werken er bijvoorbeeld op maandag t/m woensdag elke dag 8 werknemers tegelijk en op donderdag en vrijdag 10, dan vraag je de Verbinding voor 10 personen aan.
Of de werknemers parttime of fulltime werken, maakt daarbij niet uit. Je vraagt de Verbinding dus aan voor 10 werknemers, ongeacht welke werknemers dat zijn.

Heb je bijvoorbeeld 20 parttimers en werken er nooit meer dan 10 tegelijk, dan vraag je de Verbinding dus aan voor 10 werknemers.

Lees ook: Behandelingen en Verbindingen voor bedrijven

Voor projecten of creaties

Tot 25 oktober 2016 konden de Verbindingen uit de categorie ‘Spirit Verbindingen’ ook ingezet worden voor projecten of creaties. Sindsdien is deze mogelijkheid vervangen door de Doel Verbindingen.
De drie Verbindingen voor een project hebben dus een eigen categorie en aparte namen gekregen. De werking van deze drie Verbindingen is gelijk gebleven.

De Doel Verbindingen bestaan uit:

Resultaat Verbinding voorheen Lichtwezen Verbinding voor een project
Helderheid Verbinding voorheen Licht Verbinding voor een project
Harmonie Verbinding voorheen Man/Vrouw Verbinding voor een project


Lees meer: Doel Verbindingen
Lees meer: Resultaat Verbinding

De Lichtwezen Verbinding verhuist mee

Als je verhuist, verhuist de Lichtwezen Verbinding automatisch mee.
De Lichtwezen Verbinding verhuist mee met degene die deze Verbinding in zijn of haar profiel heeft staan.

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Lichtwezen Verbinding

Traject

De Lichtwezen Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Lichtwezen Verbinding bedraagt € 140,-.