Voedingsstoffen Verbinding

De Voedingsstoffen Verbinding zorgt ervoor dat de aura de juiste energetische voedingsstoffen krijgt, waardoor de kwaliteit van de aura optimaal blijft.

Omdat het functioneren van het lichaam bestuurd wordt vanuit de aura, zullen eventuele lichamelijke voedingsstoffen tekorten energetisch aangevuld worden.
Dat de energetische aanvulling van voedingsstoffen in de praktijk goed werkt, is onder andere te zien aan de kwaliteit van je haar en nagels, die na de ontvangst van de Voedingsstoffen Verbinding in de loop van de tijd duidelijk kan verbeteren.

Bovendien worden door de Voedingsstoffen Verbinding de geestelijke achtergronden van eventuele voedingsstoffen tekorten opgelost, waardoor de opname van voedingsstoffen uit de darmen verbeterd wordt.

De Voedingsstoffen Verbinding kan ook een welkome ondersteuning zijn bij kieskeurig eetgedrag van kinderen of bij eetstoornissen.

Verbetering voedingsstoffen opname

Als iemand een voedingsstof te kort komt dan zoeken we in deze maatschappij over het algemeen de oplossing in het geven van een extra dosis van de betreffende voedingsstof.
We denken dan puur kwantitatief.

Dat is minder logisch dan het lijkt. Mensen die een gelijke hoeveelheid voedingsstoffen tot zich nemen, kunnen daar volkomen anders op reageren. De één kan met deze hoeveelheid voedingsstoffen een tekort aan een bepaalde voedingsstof ontwikkelen terwijl een ander erop floreert.
Er zijn dus meer factoren die een rol spelen bij voedingsstoffen dan alleen de kwantiteit.

Het is bekend dat in stress situaties de behoefte aan voedingsstoffen kan verdrievoudigen. Zo zijn er meerdere geestelijke achtergronden die de opname van een voedingsstof in het lichaam bemoeilijken of juist de uitscheiding van een voedingsstof verhogen.

De geestelijke gesteldheid van een persoon bepaalt dus voor een groot deel de behoefte aan voedingsstoffen.
De Voedingsstoffen Verbinding helpt de geestelijke achtergronden die belemmerend werken op de opname van voedingsstoffen door het lichaam, op te lossen.

Aanvulling voedingsstoffen tekort

De stress die deze maatschappij voor een groot deel beheerst, zorgt voor een grotere behoefte aan voedingsstoffen.

Tegelijkertijd zien we dat de voedingswaarde van onze voeding juist is gedaald door onder andere het gebruik van kunstmest, te intensief gebruik van bouwland etc.
Er wordt aangegeven dat de voedingswaarde van levensmiddelen de laatste dertig jaar met ongeveer 60% is gedaald.

Daarnaast is er een trend om minder dagverse producten te eten en meer geraffineerde voedingsmiddelen, zogenaamde lege calorieën. Lege calorieën zoals suiker onttrekken mineralen en sporenelementen aan ons lichaam voor hun verteringsproces.

Het resultaat van deze situatie is dat er veel mensen tekorten aan vitaminen, mineralen, sporenelementen en andere essentiële voedingsstoffen hebben ontwikkeld.
De Voedingsstoffen Verbinding vult dit tekort aan met energetische voedingsstoffen.

Energetische voedingsstoffen

De Voedingstoffen Verbinding vult een eventueel voedingsstoffen tekort aan met energetische voedingsstoffen.
Energetische voedingsstoffen zijn niet meetbaar met een test.

Bij stoffelijke nutrıënten (voedingsstoffen) bepaalt het energetische deel daarvan ook de werkzaamheid van een voedingsstof. En dat energetische deel is ook bij stoffelijke voedingsstoffen niet meetbaar.
 
Je meet bij zo'n test dus de 'drager' van de energetische voedingsstof, maar niet het energetische deel daarvan dat de echte werkzaamheid bepaalt.

Kinderen

De Voedingsstoffen Verbinding is ideaal voor ‘slechte eters’.
Op deze manier ben je er zeker van dat je kind, ondanks het kieskeurige eetgedrag toch geen gebrek krijgt aan voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Natuurlijk blijft het belangrijk om je kind stap voor stap te leren wennen aan een gevarieerd eetpatroon.

Eetstoornissen

De Voedingsstoffen Verbinding zorgt er voor, dat je ondanks een verstoord eetpatroon toch voldoende voedingsstoffen binnen krijgt.

Drie ‘voeding’ Verbindingen

Er zijn naast de Voedingsstoffen Verbinding nog een Verbinding en een behandeling die direct of indirect een invloed hebben op onze voeding. Lees meer

Ervaringen

Lees meer over de ervaringen met de Voedingsstoffen Verbinding

Traject

De Voedingsstoffen Verbinding maakt deel uit van het Kosmische dag mens Traject.

Waarde

De waarde van de Voedingsstoffen Verbinding bedraagt € 140,-.