Neutralisatie Verbinding bijenkast

De Neutralisatie Verbinding bijenkast is een blijvende verbinding, die een bijenkast beschermt tegen alle verzwakkende omgevingsstraling. Uniek van de Neutralisatie Verbinding bijenkast is dat bijen ook buiten de kast volledig beschermd zijn tegen straling.

Omgevingsstraling wordt als een mogelijke oorzaak genoemd voor bijenverdwijnziekte, een mondiaal probleem waarbij complete bijenvolkeren verdwijnen. Elektromagnetische straling verzwakt het immuunsysteem van de bij en heeft een sterk verstorende invloed op het gedrag, de communicatie en de navigatie van bijen.

Bescherming van de bijenkast

Door de Neutralisatie Verbinding bijenkast wordt om een bijenkast een lichtpiramide gevormd met een grondvlak van een vierkante meter. De lichtpiramide heeft het vermogen om alle omgevingsstraling te transmuteren van een verzwakkende tot versterkende invloed.

Ook buiten de kast beschermd

Bijen zijn door de Neutralisatie Verbinding bijenkast ook buiten de kast beschermd tegen de verzwakkende invloed van straling. Een kleine kopie van de lichtpiramide, die de kast neutraliseert, blijft buiten de kast om de bij heen.
Deze kleine lichtpiramide heeft een grondvlak met zijden van 3 centimeter.

Voordelen


Schadelijke stoffen, bijvoorbeeld restanten van bestrijdingsmiddelen, in de nectar en honing worden door de Neutralisatie Verbinding bijenkast op energieniveau geneutraliseerd, waardoor ze hun giftigheid verliezen.
Dit geldt natuurlijk ook voor de bij zelf.
Al met al zal de Neutralisatie Verbinding bijenkast leiden tot een sterker volk.

Aanvragen

Je kunt de Neutralisatie Verbinding bijenkast aanvragen met behulp van de aanvraagprocedure.

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas en Maria door een e-mail te sturen naar basmaria@wholismproject.nl.

Na de aanvraag

Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een bevestigings e-mail voor de aangevraagde Verbinding.

Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Neutralisatie Verbinding bijenkast nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de bijen tijdens deze energieverandering kunt observeren.

Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.

In je persoonlijke profiel op de website: ‘Mijn Gegevens’ vind je altijd alle gegevens over (de status van) je bestelling en de Verbindingen die je al hebt ontvangen.

Prijs Neutralisatie Verbinding bijenkast 

€ 25,- per kast

 

Een ervaring
 

Het volk groeit goed

‘De bijen doen het goed ondanks het geen goed bijenweer is. Het volk groeit goed.’
Lenie S, Ospel

Aanbieding boek Spiritueel Intelligente Materie

Wil je meer weten over de bijzondere ontwikkelingsweg van de Verbindingen en hun voorgangers, de producten van het Wholism Project, dan kun je gebruik maken van onze speciale aanbieding voor het boek Spiritueel Intelligente Materie.
In de derde druk van Spiritueel Intelligente Materie wordt ook de ontwikkeling van de Verbindingen als opvolgers van de producten beschreven.

Als je minimaal voor € 120,- aan Verbindingen aanvraagt, kun je de derde druk van dit boek bestellen voor € 14,- inclusief verzendkosten in plaats van de boekhandelsprijs van € 20,-
Buiten Nederland geldt € 10,- + de verzendkosten.

Als je gebruik wilt maken van deze aanbieding, vermeld dit dan:

  • In het opmerkingen veld bij de bestelling van een Verbinding in de online aanvraagprocedure.

    of

  • Stuur direct na jouw bestelling een e-mail naar basmaria@wholismproject.nl onder vermelding van jouw naam, je volledige adres en het aanvraagnummer of bijdragenummer.